2019. február 18., hétfő, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:05 Jön az EP-választás, indul a Soros-kampány21:27 Szavak nélkül21:02 Nem mindig mesélgetett Auschwitzról Jobbik-Jákob - amikor a politikai érdek úgy kívánta, mulatott a zsidóviccen20:54 A MIÉP elnöke a Mi Hazánk irodájában köt megállapodást és tart előadást20:37 Kivonultak a parlamentből az egyesült ballibek - munka helyett inkább átruccantak Esztergomba19:56 Nyílt levél Hont Andrásnak19:50 Magyar fejlesztésű sporttérkép - minden egy helyen, egy alkalmazásban (x)19:38 "Antiszemitizmus elleni küzdelem": tanárok, diákok, ügyészek, bírák részesülnek átnevelésben a kormány jóvoltából19:05 Az EU újabb szankciókat fontolgat Oroszországgal szemben18:21 Újabb zseniális ellenzéki akció: írni nem tudnak, de tiltakozni nagyon szeretnek az elvtársnők18:03 Dúró: aki szerint értelmetlen a parlamenti munka, adja vissza a mandátumát!17:44 Kivágták Demetert a honvédelmi bizottságból17:24 Kísérti a múlt a cuki néppárti fiúkat: újabb "listázós" ügyet rángatott elő a fideszes sajtó17:00 Suzuki: még az érvényben lévő 250 órás túlórakeretet sem használják ki16:53 Le Monde: Netanjahu trójai falóként használja a V4-eket az EU ellen
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Posta Imre: Kedves magyar rendőr, elérkezett a Te időd!


Nem féltek a felelősségre vonástól?
Az a kérdés, hogy annak vége, vagy kezdete az, amit választasz. Magyarország demokratikus rendje megszűnt létezni, s talán sosem volt, csak a látszat. Téged, a szervezetet a maffia irányítja, és erre Te is kezdesz ráébredni, vagy ha annyira ostoba vagy, hogy ezt nem láttad be eddig, akkor erre hamarosan ráébredsz.
Nem sok választásod van, és sok társadnak már nincs is, mert bűneik nem kerülhetnek megbocsátásra, felettük már nem a jelenlegi hazaáruló rezsim mond magasztaló ítéletet, és ez egészen biztos. Rendőr vagy, azt mondod. Felesküdtél a rend védelmére, s ehelyett saját kriptád gödrét ásva hagyod és segíted a káoszba taszítani nemzeted.
Parancsot teljesítesz: legalábbis ezt mondod! Kérdezd meg, hol lesznek azok a parancsnokaid – akik most törvénysértésekre, brutalitásra buzdítanak -, akkor, amikor Te állsz majd a bíróság előtt! Gondolod, megúszhatod, mert téged véd egy hatálytalan alkotmány alapján, nyíltan magyargyűlölő, magyarellenes módon, hazádat ki- és eláruló illegitim pénzoligarchia? Hol lesznek majd ezek a „hatalmasságok”, amikor a palackból általatok is kiszabadított szellem elkezdi az elégtétel vételt?
Tudom, hogy általában nem vagy sem túl művelt, sem túl okos, és szakmád megélhetési, nem elhívatottság alapján műveled. Tudom, mert kollégáid, akik elég műveltek és értelmesek ahhoz, hogy átlássák a jogsértéseik tragikus következményeit, elhatárolódnak tőled és azon vannak, hogy vezetőiddel együtt bíróság elé kerüljetek tetteitekért.
Ideje lesz összeszedni magadat, kedves magyar rendőr, mert rövid az élet! Magyarországon már régen megszűnt a jogbiztonság és az igazságszolgáltatás. Ezt pontosan tudnod kell, hiszen a rendszer részeként érezheted, hogy sok esetben milyen mértékben nem vagy jogkövető, vagy éppen önmagad is bűnözői életmódot folytatva asszimilálódtál több vezetőd munkaattitűdjéhez.
Kár mentegetőznöd, uraid hamarosan elpárolognak, és számonkérésed (az övék is) elkerülhetetlen lesz. Ne reménykedj, mert a jövő, a jövőd kiszámítható és az a jelenlegi paraméterek ismeretében nem fényes.
Drága rendőr barátom, tudom, hogy nem viszed túlzásba az olvasást, és átlagéletkorodat tekintve sem mondhatod magad nagyon tapasztaltnak, miközben nem érdekel a politika, sem saját magad, esetleg fiatal családod sorsa, ezért nem is zaklatlak fel azokkal a részletekkel, amiknek birtokában biztosan megértenéd, hogy Draskovics és a főnökeid miért tiltják neked, hogy a cigányokkal szemben ugyanúgy járj el, mintha más magyar állampolgárokról lenne szó.
Biztosan érted azt, hogy az elfogott bűnözők jó része, akik haveri körébe vagy így, vagy úgy de a Te főnökeid is beletartoznak, egy telefonhívással, vagy drága kivételezett ügyvédek segítségével miért ússza meg egy „ejnyebejnyével”, amikor egy átlag magyarnak ugyanezért (ha elkövetné) summás büntetés jár. Biztosan érted azt is, hogy a rendőrségen minden apró jogodért, járandóságodért meg kell küzdened, és munkád presztízse lassan egyenértékű lesz a nullával, vagy éppen szégyellnivaló megélhetési foglalatosság kategóriájába sorolódik.
Téged lezüllesztettek, téged elárultak, és mégsem térsz magadhoz, mert ostobán, a szádba adott szavakon lovagolsz. „Parancsra tettem!” Tudd, hogy a jogsértő, bűncselekmény elkövetésére felhívó parancs megtagadása nem csak lehetőséged, hanem kötelességed!
Megtettél mindent annak érdekében, hogy mielőtt végrehajtanád a gazemberséget, írásba foglaltattad parancsnokaid utasítását? Szóltál nekik, hogy ez törvénysértő és emberellenes bűncselekmény? Protestáltál, lázadtál? Nem, ugye? Még a végén a hasonlóan romlott ügyészségek valamelyikén kötnél ki. Ott is a főnökeitek haverjai ülnek.
Vétlenekkel, ártatlanokkal szemben nem célszerű az esztelen erőszak alkalmazása. Majd gondolj erre a bíróság előtt, mert oda fogsz kerülni hamarosan! De ha ez sem lenne elég, csak gondold végig, hogy te is emberből vagy. Van családod, és laksz valahol.
Mit gondolsz, rólad nem készülhetnek listák? Nem térképezhető fel lakhelyed, szokásaid, baráti köröd, és nem lehet rajtad lelkileg, fizikailag is elégtételt venni? De bizony! Imádkozz, hogy megbocsássanak neked azok, akiknek valamilyen kárt okoztál! Ennek a tudatában emelj kezet jogtalanul eztán! Véded a bűnöző cigányokat és óvod a fehérgalléros zsidómaffiát? Ez neked a rend és a törvényesség?
Sajnos az igazi rendőrök java-része kikopott a szervezetből, s maradtak a tapasztalatlan, ki nem képzett zavaros ideológiákkal bekábított fiatalok, meg a visszafoglalkoztatott semmirekellő tábornoki hadosztály. Keressetek mentorokat és hallgassátok meg őket, fogadjátok meg a tanácsaikat! Vessétek ki soraitokból a MOSSAD-os és ostoba magyar semmirekellőket!
Azt gondoljátok, hogy biztos állásotok van? Semmi nem biztos, még a rendőr sem. Nem elegen, de éppen eleget tettünk már azért, hogy megmaradjon a rendőrség, és ne legyen civilesítve, sem az In-Kal, sem egyéb magáncégek által. Azért vagytok még, mert 2006 óta van kiket vernetek az utcán! Ha nem lettek volna gárdisták és nem erősödne a nemzeti radikalizmus, akkor már csak mutatóba lézengene egy-két díszpéldány közületek, s ő is csak portaszolgálatot láthatna el egy izraeli cég kapualjában.
Válasszatok! Elintézhetnek pár éven belül benneteket, családostól a “mélyszegíny” hordák, amelyeket éppen a ti uraitok szítanak ellenetek (is), vagy egy kijózanodott és megszerveződött magyar társadalom von benneteket felelősségre mulasztásaitokért. Ami zajlik a soraitokban, az leképezi a mai Magyarország jelenét, gazdasági, politikai megosztottságát, az elkerülhetetlennek látszó elszegényedést és a kétségbe esett tömegek lázadását.
Tudom, hogy sokan egyetértenek azokkal a célokkal és eszközökkel is, amikkel jelenleg a nemzeti radikalizmus küzdeni tud a magyarság sorsfordításáért. Nincs sok időnk, mert a cigány etnikai bomba ketyeg, az izraeli érdekek egyre erősebben érvényesülnek Magyarországon, miközben mi kiszorulunk jogaink gyakorlásának általuk szabott keretein kívülre.
A magyarság élet-halál harcot vív jelenleg, és ennek a küzdelemnek Te is áldozata vagy, magyar rendőr, de már sok tettes van a soraitokban is, akire számonkérés vár. Nem bújhatsz el, mert nincs elég pénzed ahhoz, hogy elmenekülj innen. Mondhatod, hogy nem tudtad, mibe keveredsz, és azt is elhitetheted magaddal, hogy az a Magyar Gárda – amely egyetlen bűncselekmény elkövetésében sem érintett, s amelynek tagjai egyre több településünkön nagyobb bizalmat élveznek, mint Te, kedves magyar rendőr -, a nyíltan cionista médiánk szerint is félelmet kelt a bűnöző politikusokban és cigányokban.
A sírodat ásod, rendőr, ha nem térsz észhez! A rendőrség már régen nem létezik, csak egy árnyékszervezete a politikának. Bencze főkapitányotok elérte és meghaladta a Pintérrel, Benével, Gergényivel mért gazemberségi fokot. Azonosulhattok vele, és retteghettek tovább a megélhetésetekért, de van más választásotok is.
Ha sikerül veletek és általatok a hazát megmenteni igyekvők mozgalmát eltiporni, akkor is vesztesek lesztek, mert kiszervezve benneteket, mehettek az utcára, elszenvedve a cigány- és zsidómaffia bűnözés jelenét és jövendő erősödését. Ha magatokba szálltok, és öntudatotokra ébredve kivetitek magatok közül az ostoba fajankókat és hazaárulókat, akkor egy valóban nemzeti kormány irányítása alatt sokan megtarthatjátok a munkátokat, de azokra, akik nem hajlandóak okulni, változtatni, kemény elszámoltatás vár.
Magyar rendőr, Te döntesz! Jogsértő parancsot követve leszel bűnelkövető, s végső soron hazaáruló, vagy elkezdesz végre gondolkodni, és helyesen cselekedve a valódi bűnözők ellen fellépve küzdeni Magyarország felszabadításáért!
Nincs sok időd. Őszre izzani fog a levegő, és addigra valószínűleg több kollégádat támadás, baleset éri majd, családod nem lesz biztonságban, mert amíg Te a magyarokat vered, addig a szeretteidet a gazdáid által felbátorított bűnözők fenyegetik. Megértem, ha tehetetlennek érzed magad ilyen helyzetben, de helyetted nem dönthetek. Olvass, informálódj, beszélgess értelmes kollégákkal, és láss is, ne csak nézz! Tudd, ki védi a Te valódi érdekeidet, és ki, kik a Te valódi ellenségeid!
Magyar rendőr, én veled vagyok, de Te ne légy önmagad ellensége!
Ha hazafiakkal találkozol az utcán, akik gárdista egyenruhában, Árpád-sávos lobogóval, kendővel jelzik, hogy ők döntöttek, nézz rájuk tisztelettel (még ha ez nehezedre esik is), mert az ő harcuk a Te harcod is.
A lelkiismereteddel nem Benczének számolsz el, hanem önmagadnak. Ha pedig nincs lelkiismereted, akkor nem lesz kár érted, ha eljött a fordulat ideje! És ez az idő nagyon közel van már, ezért arra kérlek, hogy fontold meg kétszer is, eztán mit cselekszel!
Áldás és békesség legyen veled!
Posta Imre
(Kuruc.info)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready