2019. december 6., péntek, Miklós, Gyopár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:55 Példátlan légszennyezést okoztak a bozóttüzek Sydneyben22:30 Orosz hackerek ellen emeltek vádat Amerikában - csak éppen azt nem tudják, hol vannak22:18 Az érdi rendőröknek sem kell érzékenyítés, tisztában vannak a cigány népszokásokkal21:51 Netanjáhu neje szerint Bibi és ő az izraeli igazságszolgáltatás inkvizíciójának áldozatai21:30 Diák késelt tanárt egy győri iskolában21:10 Nem csak a székelyeknél, Csukcsföldön is baj van a medvékkel20:52 Megállt az élet Franciaországban20:23 Medvegyev: az EU-nak kellene fegyvernyugvást hirdetnie Moszkvával szemben19:30 Egy tábornok emlékére18:40 A Keleti pályaudvar volt egy német- és nemzetellenes Meki-propagandafilm helyszíne18:17 Felvidéken is lecsapnak a "rasszistákra" - de persze nem a magyarellenességük, hanem a cigányterror nevén nevezése miatt17:28 Szólás- és véleményszabadság vagy terror? Mi jellemzi ma Merkelisztánt?16:51 Készül a vádirat Trump ellen - persze csakis a demokrácia védelmében16:14 Amatőr vesztegető: betette a húszezrest egy borítékba, és elküldte a katasztrófavédelemnek15:50 Ilyen egy haladó ország gyöngédsége: szülei feljelentették a dzsihadistát, de az osztrákok megszüntették a nyomozást
24 óra legolvasottabbjai

Lapszemle ::

Csurka: 2006-ban is együttműködtem a titkosszolgálattal

Reklám

A szenilitásnak egyre több jelét mutató Csurka István „teljes mértékben titkosszolgálati lábakon álló botránypártnak” nevezte a Jobbikot, miután annak választási bizottsági delegáltja leleplezte a MIÉP csalását. Kérdés: ha így gondolja Csurka, akkor a 2006-os választásokra miért fogott össze a jobbikosokkal önszántából? Nem volt elég neki, hogy férfikorában Raszkolnyikov néven együttműködött a III/III-as szolgálattal? Logikát felesleges már keresni az öregnél.
Csurka idegrendszerét rendkívül megviselte, hogy miután a bíróság többször is kimondta, hogy csalással „választtatta” magát újra pártelnökké, legutóbb már a ferencvárosi választási bizottság állapította meg, hogy Pista bá’ „jó szokását” az egész megmaradt MIÉP-re kiterjesztve hamis ajánlószelvényekkel próbált szerencsét a cigányok kegyeit kereső, csurkista jelölt. A Csurka István – százmillió forintos tolvajlással fenntartott – hetilapjának címlapján megjelent névtelen, de félreismerhetetlenül csurkai összeesküvés-elmélet most úgy szól, hogy valamiféle háttérhatalom zárta ki a világmegváltó MIÉP-et, helyére a „Rothschild Szalon öltöztette” jobbikosokat nyomva.
A vén III/III-as közzétett elérhetőségei segítségével olvasóink jobbulást kívánhatnak neki.
Rákay Fülöp – Kuruc.info

A csurkai agymenést eredeti formájában, csonkítatlanul közöljük alább

A próbaválasztás a Ferencvárosban zajlott le, időközi országgyűlési választás formájában. A háttérhatalom és a titkosszolgálat ezúton próbálta ki az elkövetkezendő választásokon alkalmazandó csalási, manipulálási technikákat. Kétségtelenül megérett az idő ezekre az újításokra.
Fenntartva a régi módszereket, most új pártok felfuttatása és az útban lévők kizárása alkalmazódott. Három indulót – útban lévőt – kizártak, „nem az Állami Nyomdában készült ajánlószelvények” benyújtása miatt. Az MDF és a MIÉP a Jobbik nevű, aránylag új és teljes mértékben titkosszolgálai lábakon álló botránypártnak, a Tomcat nevű egyszemélyes párt pedig a Humanista Pártnak állt az útjában. Tomcat, azaz Polgár Tamás szintén humanista, mint Várady Tibor, a Humanista Párt vezetője és indulója, csak közben radikális, meg minden, mígnem az igazi humanista a Tarka Magyaron szocializálódik, leszbikus, homokos, feminista és emberjogi, s Szabó Dezső szavait idézve, saját kisdede helyett az emberiséget akarja megszoptatni. Az ilyen párt most annyira kell az emberiségnek, mint oldószer a zsíros tepsinek.
A próbaválasztás pozitív eredménnyel végződött. Novák Előd jobbikos purifikátor pörölycsapásai alatt az MDF végleg szétesett. Eldobták, mint egy használt papírzsebkendőt. Boross Péter lemondott mandátumáról, de kapott Dávid Ibolyától egy selejthintaszéket. A kizárások eredményeként a Jobbik harmadik lett és megelőzte az SZDSZ-t.
A titkosszolgálat és a háttérhatalom tehát bizakodva nézhet a jövőbe: megvan a kizárás egyik technikája, és a sajtó alkalmazásával a szükséges saját erő felfuttatásának módja. Az érvénytelen választást ugyan a Fidesz nyerte meg, nagy fölénnyel, de ez a következő választásokig, az új technikák finomításával még csökkenthető, akár meg is fordítható. Novák Elődöt és a Jobbikot a Magyar Nemzet és a Népszabadság támogatta és a Rothschild Szalon öltöztette.
Dr. Bácskai János Fidesz–KDNP 59%-kal megnyerte a választást, Bánsághi Tamás MSZP 1850, Szegedi Csanád Jobbik 682, John Emese SZDSZ 419, dr. Várady Tibor HP 296 és Paulik Péter István Munkáspárt 63 szavazatot kapott.
(Magyar Fórum)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready