2020. június 1., hétfő, Tünde, Torda, Kund napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
00:11 Jézusom, hát mit művelünk?23:25 Megúszta a letartóztatást a bosnyák-horvát kormányfő23:03 Ünnepelj Hitlerrel a Vörös téren! – Heti progresszió (XXX. rész)22:45 Újra lassul a járvány Törökországban22:18 Pompeo: Kína folyamatos fenyegetést jelent a nyugati világra21:44 "Haza"tért egy adag újfinn Szíriából21:29 Trump: az Egyesült Államok terrorszervezetnek fogja nyilvánítani az Antifát21:06 Párizs keddtől óriási terasszá változik20:48 Kilenc év után juttatott fel újra asztronautákat a nemzetközi űrállomosásra amerikai űrhajó20:38 Budapestre és tizenegy megyére egész nyárra fokozott ellenőrzést rendelt el az országos rendőrfőkapitány20:21 Hatodjára, de most már tényleg (?) utoljára kéri a spanyol kormány a szükségállapot meghosszabbítását20:02 Pilismaróti cigánybűnözés: 16 késszúrás sem volt elég a letartóztatáshoz19:39 Orban a születésnapját ünnepelte, megbüntették érte19:11 "Nem nyugszunk bele a történelem legigazságtalanabb békediktátumába!"18:57 A tervek szerint halad a pécsi bazilika felújítása
24 óra legolvasottabbjai

Lapszemle ::

Csurka: 2006-ban is együttműködtem a titkosszolgálattal

Reklám

A szenilitásnak egyre több jelét mutató Csurka István „teljes mértékben titkosszolgálati lábakon álló botránypártnak” nevezte a Jobbikot, miután annak választási bizottsági delegáltja leleplezte a MIÉP csalását. Kérdés: ha így gondolja Csurka, akkor a 2006-os választásokra miért fogott össze a jobbikosokkal önszántából? Nem volt elég neki, hogy férfikorában Raszkolnyikov néven együttműködött a III/III-as szolgálattal? Logikát felesleges már keresni az öregnél.
Csurka idegrendszerét rendkívül megviselte, hogy miután a bíróság többször is kimondta, hogy csalással „választtatta” magát újra pártelnökké, legutóbb már a ferencvárosi választási bizottság állapította meg, hogy Pista bá’ „jó szokását” az egész megmaradt MIÉP-re kiterjesztve hamis ajánlószelvényekkel próbált szerencsét a cigányok kegyeit kereső, csurkista jelölt. A Csurka István – százmillió forintos tolvajlással fenntartott – hetilapjának címlapján megjelent névtelen, de félreismerhetetlenül csurkai összeesküvés-elmélet most úgy szól, hogy valamiféle háttérhatalom zárta ki a világmegváltó MIÉP-et, helyére a „Rothschild Szalon öltöztette” jobbikosokat nyomva.
A vén III/III-as közzétett elérhetőségei segítségével olvasóink jobbulást kívánhatnak neki.
Rákay Fülöp – Kuruc.info

A csurkai agymenést eredeti formájában, csonkítatlanul közöljük alább

A próbaválasztás a Ferencvárosban zajlott le, időközi országgyűlési választás formájában. A háttérhatalom és a titkosszolgálat ezúton próbálta ki az elkövetkezendő választásokon alkalmazandó csalási, manipulálási technikákat. Kétségtelenül megérett az idő ezekre az újításokra.
Fenntartva a régi módszereket, most új pártok felfuttatása és az útban lévők kizárása alkalmazódott. Három indulót – útban lévőt – kizártak, „nem az Állami Nyomdában készült ajánlószelvények” benyújtása miatt. Az MDF és a MIÉP a Jobbik nevű, aránylag új és teljes mértékben titkosszolgálai lábakon álló botránypártnak, a Tomcat nevű egyszemélyes párt pedig a Humanista Pártnak állt az útjában. Tomcat, azaz Polgár Tamás szintén humanista, mint Várady Tibor, a Humanista Párt vezetője és indulója, csak közben radikális, meg minden, mígnem az igazi humanista a Tarka Magyaron szocializálódik, leszbikus, homokos, feminista és emberjogi, s Szabó Dezső szavait idézve, saját kisdede helyett az emberiséget akarja megszoptatni. Az ilyen párt most annyira kell az emberiségnek, mint oldószer a zsíros tepsinek.
A próbaválasztás pozitív eredménnyel végződött. Novák Előd jobbikos purifikátor pörölycsapásai alatt az MDF végleg szétesett. Eldobták, mint egy használt papírzsebkendőt. Boross Péter lemondott mandátumáról, de kapott Dávid Ibolyától egy selejthintaszéket. A kizárások eredményeként a Jobbik harmadik lett és megelőzte az SZDSZ-t.
A titkosszolgálat és a háttérhatalom tehát bizakodva nézhet a jövőbe: megvan a kizárás egyik technikája, és a sajtó alkalmazásával a szükséges saját erő felfuttatásának módja. Az érvénytelen választást ugyan a Fidesz nyerte meg, nagy fölénnyel, de ez a következő választásokig, az új technikák finomításával még csökkenthető, akár meg is fordítható. Novák Elődöt és a Jobbikot a Magyar Nemzet és a Népszabadság támogatta és a Rothschild Szalon öltöztette.
Dr. Bácskai János Fidesz–KDNP 59%-kal megnyerte a választást, Bánsághi Tamás MSZP 1850, Szegedi Csanád Jobbik 682, John Emese SZDSZ 419, dr. Várady Tibor HP 296 és Paulik Péter István Munkáspárt 63 szavazatot kapott.
(Magyar Fórum)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready