A zsidóknak titokban kiárusított magyar földekről szóló leleplezés után, ezúttal a tiszaszigeti ingatlanpanama részleteiről írt terjedelmes cikket a Magyar Jelen még október 29-én. Természetesen itt is Ábrahám "szent magjai" nyerészkednek zsideszes háttértámogatással. Szép kis sorozat lett ebből, melynek elolvasása után mindenki előtt világos kell legyen, hogy kik az ellenségeink. (Kuruc.info)

Úgy van az, ahogy Peresz mondta: felvásárolnak
Lassan mást sem tudunk címlapra tenni, mint azokat a sajnálatos és gyalázatos eseményeket, tényeket, amelyek arról tanúskodnak, hogy politikai „elitünk” bagóért juttatja izraeli kézbe a magyar földeket, de szinte mindent, ami még az állami vagyonból megmaradt. Mivel ebben a folyamatban nem csak az MSZP-SZDSZ érintett, máris megkaptuk a Fidesz vezetőitől, hogy nyilván az MSZP zsoldjában állunk, mert van pofánk kiteregetni a narancsszínű szennyest is.
2006-ban a tévéostrom után megismerhettük a Fidesz egyik kedvelt módszerét, a suttogó propagandát. Akkor is azt terjesztették, névtelenül, sötétben bujkálva, hogy az MSZP fizetett ügynökei ostromolták a tévét, s természetesen a vezetők, tehát Toroczkai László és Budaházy György is ügynök. Azóta sorra börtönözték be a korábban a fideszes megmondóemberek – Csintalan, Kerényi, Bencsik, Kövér – által aljas módon besározott, leügynöközött legbátrabb hazafiakat, és a polgári párt eközben mélyen kussolt. Még egy bocsánatkérésre sem tellett tőlük. Mivel már megint a Fidesz és az MSZP koprodukciójában, a Zsidó Világkongresszus (önmagát a következőképpen definiálja: A ZsVK egy cionista nemzetközi szervezet, amelynek célja a zsidók és zsidó közösségek érdekeinek és igényeinek szolgálata az egész világon, s ennek érdekében való lobbizás) vezetőinek javára elkövetett földrablásról fogunk írni lapunk hasábjain, előre szeretnénk tisztázni néhány félreértést.
Egyrészt minket a legkevésbé sem érdekel, hogy vörös, kék, zöld vagy éppen narancssárga színekben követik el a hazaárulást, a tudomásunkra jutó aljasságokat mindig fel fogjuk fedni, sőt tenni is fogunk ellene, ameddig létezünk, s nem tudnak eltiporni minket. Ugyanezt fogjuk tenni a jobbikos politikusokkal is, ha netán áruláson kapnánk őket. Másrészt az MSZP-s, SZDSZ-es, MDF-es mérhetetlen mennyiségű aljasságot, lopást, sikkasztást, hazugságot, a pártérdekeinek megfelelően a fideszes médiabirodalom naponta hozza – nagyon helyesen – nyilvánosságra. A mi rendelkezésünkre jóval kisebb kapacitású médiabirodalom áll, s itt nincs helye a már amúgy is ismert ügyek taglalásának. Nincs tehát abban semmi meglepő, hogy azokkal az ügyekkel foglalkozunk, amelyekről sehol máshol nem hallhatnak az olvasóink. Egy olyan ügyről például mélyen hallgatni fog a média 99 százaléka, melyben fideszes képviselő és izraeliek mutyizásairól van szó. A Fidesz-média a narancssárga érintettség, a balliberális tömegmanipulátor-gépezet pedig a zsidók miatt fog csöndben maradni. Hiánypótlásként, hazánkért aggódva, ilyenkor kell nekünk megszólalni. Nézzünk rögtön egy példát.
A sukorói King’s City nevű zsidó kaszinóváros körüli ingatlanpanama miatt ezen a héten, a Fidesz kezdeményezésére parlamenti vizsgálóbizottság állt fel. Jellemző, hogy a bizottság alelnöke, így az ügyben az MSZP első embere az a Szabó Zoltán, aki a cionista világhódítás magyarországi helytartója. Ő volt az, aki Erzsébetváros elöljárójaként Izrael állam szimbólumait akarta a VII. kerület címerébe tenni, az ő embere volt az azóta – éppen ingatlanpanama miatt - előzetes letartóztatásban lévő Hunvald György MSZP-s polgármester, s ő volt az, aki idén nyár elején harcot hirdetett az általa egy sajtótájékoztatón három fejűnek nevezett „szélsőjobboldal” ellen. Ő volt az, aki a három fej – Budaházy György, Toroczkai László és Vona Gábor – levágását vizionálta. Nos, nem véletlen tehát, hogy a Sukoró-bizottság MSZP-vezetője a cionista Szabó Zoltán, s az sem véletlen, hogy már nem tagadja, hogy a Velencei-tó partján a magyar államot kijátszva, áron alul jutottak földterülethez a cionista Zsidó Világkongresszus vezetői. A cionista gyarmatosítók kényszerpályára kerültek, ezért helytartójuk, az izraeli csicska Szabó Zoltán hétfőn a parlamentben már arról beszélt, hogy inkább lemondanak a sukorói földről, de a zsidó kaszinóvárosnak fel kell, akár máshol is, épülnie. A jelenlegi parlamenti bizottságosdi színjátéknak egyébként valószínűleg ez lesz a vége, hacsak nem lép megint a Nemzeti Ellenállás. Emlékezzünk csak vissza arra, hogy miként robbant ki egyáltalán ez a sukorói ügy?
Idén februárban és márciusban kezdtek szivárogni az első információmorzsák arról, hogy valami disznóság történt Sukorón, melynek következtében izraeliek potom áron juthattak hozzá a különösen értékes és védendő Velencei-tó partjához. A párhuzamos Magyarország koncepciójának kézzel foghatóvá tételéért 2007-ben Budaházy György és Toroczkai László által létrehozott Hunnia, 2008-ban Razziát hirdetett, melynek keretében várták a bejelentéseket a hazaáruló tevékenységekről. Ebbe a postaládába futott be idén februárban és márciusban a hír Sukoróról. Budaházy Gyuri maga vállalta, hogy az ügy felderítésébe fog, s több hazafival nyomozni kezdett. Így jelenhetett meg áprilisban a rendelkezésünkre álló médiafelületen (Szent Korona Rádió, Kuruc.info, Magyar Jelen) az egész, mélységeiben is feltárt King’s City-botrány. Mára Gyurit és több hazafit bebörtönöztek, s a legutoljára elhurcoltak között van az a lány is, aki az internetre feltöltötte és megírta a történetet. Hunnia jelenleg megszűnt létezni, a szervert a hatóságok lefoglalták, a honlapot törölték a világhálóról. A sukorói botrányt azonban már nem lehetett titkolni, Gyuriék még bebörtönzésük előtt tüntettek a helyszínen és hangosbeszélővel járták a környéket, postaládákba szórólapokat dobáltak be. Az ügy kirobbant. A közfelháborodás miatt az addig lapító Fidesz is az elégedetlenkedők oldalára állt, nagy nehezen a narancssárga média is megszólalt, végül napjainkban a polgári párt parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte. A nyomás hatására természetesen a főbűnös MSZP-SZDSZ rezsim is egy kicsit meghátrálásra kényszerült. Nézzük azonban, miért is Janus arcú a Fidesz? Kíváncsiak leszünk arra, hogy vajon foglalkozni fog-e a polgári média azzal, s kezdeményez-e parlamenti vizsgálóbizottságot abban az ügyben, ami Tiszaszigeten történik? Aligha, hiszen itt fideszesek és zsidók érintettek, méghozzá ugyanazok, akik a sukorói botrányt kavarták. Ráadásul szintén meglepően olcsón jutottak a magyar földhöz, ahol a jelek szerint a sukorói kaszinóváros párját építenék fel.
Néhány hónappal ezelőtt lapunk adott hírt elsőként arról ( a Kuruc.info pedig egy olvasónak köszönhetően tájékoztatott - a szerk.), hogy a szerb-román-magyar hármashatár közelében fekvő Tiszasziget közvetlen szomszédságában gyakorlatilag ingyen juttattak egy több hektáros (83 ezer négyzetméter), 96+1 telekből álló földterületet egy izraeli „befektetői” csoport kezére. A telkeket kb. 600 ezer forintos áron adták el a zsidóknak, míg Tiszaszigeten egy közművesített telek ára 2 millió forint. Tiszasziget eddig ingatlanfejlesztés címén 54 millió önkormányzati forintot fordított a terület kialakítására (rendezési terv, művelési ágból kivonás, teljes villamosítás, részben aszfaltút-építés és csatornázás). Ez azt jelenti, hogy Tiszasziget hat millió forintért (azaz egy évnyi inflációért, tehát lényegében a falu szempontjából ingyen) adta el a 96+1 darab, együtt mintegy 83.000 négyzetméter építési telket! A szerződést aláíró, a területet eladó személy Tiszasziget polgármestere, egyben a Fidesz országgyűlési képviselője, Bodó Imre. Akkoriban felhívtuk Bodót, aki nem tagadta a tényeket (azóta birtokunkban van az összes hivatalos dokumentum is a zsidó bizniszről), s azzal védekezett, hogy kellett a falunak a pénz. No, de milyen pénz, ha szinte ingyen adta el a területet? És különben is: a haza nem eladó!

Az izraeli kézbe juttatott tiszaszigeti földterület
Jellemző, hogy a tiszaszigeti képviselőtestület mögé bújó Bodó, a cikkünk nyomán elindult felháborodás keltette hullámokat úgy kívánta lecsitítani, hogy Tiszasziget község hivatalos honlapjára kitett egy közleményt, melyben egyetlen állításunkat sem cáfolja meg, sőt az egyetlen, valóban lapunkból idézett adatot – vagyis a telkek eladási árát – elismeri. Fröcsög viszont, s azt írja, hogy rágalmazásért pert indított lapunk, illetve a nekünk nyilatkozó helybeli Balla Zoltán ellen. Nos, sem szerkesztőségünk, sem pedig Balla Zoltán nem kapott semmiféle hivatalos értesítést erről május óta, sőt a közleményben szereplő állítás sem fedi a valóságot, miszerint mi nem vettük át a hivatalos értesítőt! Emiatt viszont szerkesztőségünk és Balla Zoltán fogja most beperelni hitelrontásért Tiszasziget Község Önkormányzat Képviselő-Testületét. Egyébként, ha valóban szeretett volna helyesbíteni a

Bodó Imre
Bodó-féle banda, akkor elérhet minket a lapunk impresszumában megtalálható elektronikus címen és telefonszámon is. Ezt sem tették meg, nehéz is lett volna bármit cáfolni, hiszen azóta már minden bizonyító erejű dokumentum a szerkesztőségünk birtokába került. Mindezt csupán azért említettük meg, hogy mindenki láthassa, hogyan vezetik félre a saját választópolgáraikat a leleplezett tiszaszigeti politikusok.
 
A tiszaszigeti ingatlanpanama azonban ezzel még nem ért véget. Kiderült, hogy amit eddig lelepleztünk, az csak a jéghegy csúcsa volt. Megtudtuk, hogy a két izraeli - Gideon Cohen és Raymond Berrih – nevén lévő Tiszasziget Lakópark Kft. kezére játszott 8,3 hektáros terület mellett fekvő 7,4 hektáros területet már korábban, 2002-ben zsidó kézbe juttatták Bodóék.

Az izraelieknek átadott föld melletti terület már 2002-ben zsidó kézbe jutott
A tulajdonos ugyanis Atiya Ofra Aliza (született Bródy Ofra Aliza). A helyiek szerint állítólag a mellette fekvő terület izraeli tulajdonosának rokona a zsidó hölgy, de erre lapzártánkig nem tudtunk bizonyítékot találni. Az viszont tény, hogy így már a Tiszasziget utolsó utcájától gyakorlatilag a szerb határig van egy egybefüggő közel 16 hektáros terület, zsidó kézben. S a területen kinn jártunk, s azt tapasztaltuk, hogy még egy kapavágás sem történt évek óta. Vajon mire várnak? Mindenesetre furcsa lenne, ha errefelé – amerre a határsértőkön kívül még a madár se nagyon járt eddig – pusztán véletlenül vásárolnának egymás mellett ekkora területeket izraeliek. Főleg azért érdekes ez a dolog, mert a zsidó tulajdonosok semmiféle lakóparkot nem építettek, ugyanakkor 2009. szeptember 21-én telekegyesítési kérelmet adtak be az illetékes hivatalnál. A szerkesztőségünk birtokába jutott információk alapján pedig arra lehet következtetni, hogy mégsem lakóparkot akarnak itt létesíteni, hanem a sukorói kaszinóváros párját akarják itt felépíteni. Így már világossá válik, amit tavasszal még nem értettünk, tudniillik, hogy miért éppen a szerb-román határnál terjeszkednek ennyire dinamikusan a zsidó nagyurak. Akkor az itt található bőséges vízlelőhelyekre gondoltunk, de úgy néz ki, inkább a hármashatár és a Balkán közelsége vonzotta ide a világ legbefolyásosabb izraeli köreit. Egy izraeli bűnváros, a kaszinók a piszkos pénzek tisztára mosását segítheti, a zsidó tulajdonosok bezsebelhetik a Balkán alvilági vagyonát. Egy ilyen kaszinóvárosba pedig rengeteg alkohol, kábítószer, szórakozóhely, kurvák kellenek, így ide vonzza messze földről a nem magyar származású maffiát is. Nézzük, mit ír erről egy magát kishivatalnoknak nevező, nevének elhallgatását kérő személy, akinek a kezébe kerültek az erről szóló dokumentumok:
„Pályázat érkezett az év elején kiírt koncessziós kiírásra: egy "Bellagio Casino Hungary" nevű konzorcium adta be és a Dél-Alföldi Régió területére kérnek engedélyt. Helyszínt nem jelöltek meg, de a pályázat kiírása szerint egyelőre nem is kell nekik megmondani a tervezett helyszínt. A két aláíró Joav Blum és Raymond Berrih. Ez előbbit jól ismerhetjük a (nemzetközi) sajtóból és a sukorói disznóságból, ami egy óriási - a kormány(fő) által kiemelten támogatott - ingatlanpanama.

Joav Blum
Joav Blum negyvenes éveiben járó kettős (izraeli és magyar) állampolgár. Ingatlanfejlesztésekkel foglalkozó cégeket alapított szerte Európában és Izraelben. Magyarországon is több cége van. Egyik az Amtar Kft., aminek a székhelye a Krisztina krt. 39/b szám alatti irodaház, ügyvezetője Joav Blum (anyja neve: Róth Katalin) Az ügyvezető címeként már a sukorói szerepel: Kis utca 5., ami egyébként egy közönséges putri, de a sukorói vezetők állítják, hogy életvitelszerűen ott lakik. (A földcsere nyélbeütése miatt kellett egy csapásra sukorói lakossá válnia.) A King''s City Ingatlan Korlátolt Felelősségű Társaság szintén a Krisztina körútra van bejegyezve, ügyvezetője Blum, aki egyébként a Zsidó Világkongresszus alelnöke.

Ronald S. Lauder
A projektben érintett mellesleg Ronald S. Lauder is, aki 1944-ben született, Estée Lauder és Joseph Lauder, az Estée Lauder Companies kozmetikai cég alapítóinak fia. 2007-ben a Zsidó Világkongresszus elnökévé választották (miután elődje pénzügyi visszaélésekbe belebukott), és mint elnök találkozott hivatalosan Gyurcsány Ferenccel is. Anyai nagyanyja Sátoraljaújhelyen született, ezért Lauder különös figyelmet fordít Magyarországra. Állást foglalt magyar belpolitikai kérdésekben is: "Biztató számunkra, hogy egy bíró az ügyészség kezdeményezésére nemrég betiltotta a gárdát. Őszintén remélem, hogy ez a döntés végül a Magyar Gárda feloszlatásához vezet majd. Reméljük, hogy a politikai vezetők minden alkalommal felszólalnak majd, ha a sajtóban vagy nyilvános összejöveteleken tűrhetetlen állítások hangzanak el."
Most azonban inkább az utóbbi személy, Raymond Berrih lesz az érdekes. Kíváncsivá tettek az elmúlt hónapok történései, hát rákerestem, ki is ez a Berrih.
Na, ekkor estem le a székről! Rátaláltam a Tiszasziget Lakópark Kft-re: Budapest Erzsébet krt. 4., képviseli Raymond Berrih és Gideon Cohen. Az izraeli tulajdonosok lakhelye: Gideon Cohen (an.: Pnina Brand) Izrael, Netanya, Dizengoff 13., illetve Raymond Berrih (an.: Dolly Moati) Izrael, Soham, Hakeset 14/10.
Nos, ugye emlékeznek arra, hogy már tavasszal megírtuk a tiszaszigeti panama kapcsán, hogy Raymond Berrihéknek játszotta a kezére Bodó Imre a földterületet. Minden bizonnyal ide tervezik tehát felépíteni a Zsidó Világkongresszus vezetői a sukorói kaszinóváros párját.
Az üggyel kapcsolatban eddig csak a Jobbik szólalt meg, a pártok közül mi is csak őket tudtuk szóra bírni. Pedig kíváncsiak lennénk arra, hogy most vajon az utóbbi időben a sukorói-botrány kapcsán oly’ hangos Fidesz mit mondana? Amikor fideszes országgyűlési képviselő segítségével épülhet esetleg az új izraeli bűnváros?
A Jobbik szegedi alelnöke, Rácz Tibor Tiszaszigeti ingatlanpanama címmel tartott sajtótájékoztatót. Rácz aggályosnak tartja, hogy izraeli befektetők áron alul jutottak telkekhez Tiszaszigeten, valamint azt, hogy ide kaszinóvárost terveznek. Az alelnök elmondta, hogy a Tiszaszigeten történt izraeli földvásárlásokkal kapcsolatban nyílt kérdéseket intéztek 2009 márciusában a település polgármesteréhez, a fideszes Bodó Imréhez, azonban választ ez idáig sem kaptak a gyanús ügylettel kapcsolatban. Rácz Tibor elmondta, hogy a Jobbik mindent meg fog tenni az izraeli tőke földvásárlásai és kaszinótervei ellen, hiszen a szerencsejáték alkalmas bűncselekményből származó pénzek tisztára mosására is. Az alelnök szerint az ilyen ügyletek a kormány támogatása nélkül nem mehetnek végbe, így Bodó Imre mellett Ujhelyi Istvánt is szeretnék válaszra bírni a témával kapcsolatban. Arra az esetre, ha a beruházás mégis megvalósulna, a szegedi Jobbik alelnöke különböző demonstrációkat helyezett kilátásba.
Mi is többször kerestük telefonon Bodó Imrét (Fidesz) és Ujhelyi Istvánt (MSZP), de lapzártánkig nem tudtuk őket elérni, hívásainkra nem reagáltak.
Joav Blum érdekköre egyébként nemrég nyert már egy koncessziót a Venetian Hungary Limited pályázatával az osztrák határ mellé is. A név, "velencei"-t jelent, de ez még nem a Velencei-tó partjára, Sukoróba tervezett második kaszinó. Ezen kettő érdekeltség után most itt a harmadik, a Bellagio konzorcium. Mit gondolnak, mi az a Bellagio? Egy kaszinó Las Vegasban. A Venetian és a Bellagio a Google Earth térkép-program szerint pont egymással szemben fekszik Las Vegasban...

A Bellagio Las Vegasban - készül a magyarországi másolat a Balkánhoz igazítva

Niro D. Róbert - Magyar Jelen 2009.10.29.
Kapcsolódó: