2015. július 29., szerda, Márta, Flóra napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Magyar boltok
CSS váltás
Friss hírek
21:35 Így zajlik a magzatszerv-kereskedelem: előre tudják, melyik testrészét fogják eladni a megölendő kicsinek (18+)21:07 12 ezren csak forralva ihatják a vezetékes vizet Somogyban20:20 Izrael szerint teljesen rendjénvaló lemészárolni 135 ártatlan civilt, köztük 75 gyermeket - de persze csak akkor, ha nem zsidók20:04 Terrorizmussal vádolnak Porosenkóék egy elfogott orosz őrnagyot19:31 "Menjenek vissza oda, ahonnan jöttek!" - Putrikat romboltatott le a nagybányai polgármester19:14 Olvasónk videója: így néz ki a bevándorlókkal teletömött Keleti pályaudvar19:06 Bulgária 65 évre emeli a nyugdíjkorhatárt18:44 Nevet vált a Napi Gazdaság18:02 22,2 milliárddal emeli meg a kormány a "menekült"ügyre szánt összeget17:50 Ciprasz előre hozott választásokat rendezne17:30 Örvendezhetnek az olaszok is: több száz rühes néger egyetlen nap alatt17:19 Tovább csökken az üzemanyagok ára16:46 "Csak az tekintheti magát zsidónak, aki szembehelyezkedik a keresztényekkel"16:22 Meggyalázták Mátyás királyunk lovasszobrát Kolozsváron16:13 "Gyors, korrekt és cionista döntés" - Netanjahu minden irányba folytatja a törvénytelen zsidó terjeszkedést
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Holokamu :: 2007. október 24. 19:47

Simon Peresz most már videónkon is mondja: „Fölvásároljuk Magyarországot”


Reklám

A hitetleneknek videóval is dokumentáljuk
A hazai szoclib cselédsajtó és a Magyar Köztársaság Külügyminisztériumának cinkos hallgatása közepette egy tekintélyes izraeli héber nyelvű napilap ismét, ezúttal videóval is megerősítette Simon Peresz azon korábbi kijelentését, miszerint izraeliek fölvásárolják Magyarországot. Csintalannak pedig – ha van vér a pucájában – a tények láttán és ígéretéhez híven el kell költenie a cipőjét.

A Máárív című izraeli héber nyelvű napilap volt az, amelyből Magyarországon először értesültünk Simon Peresz – Magyarország izraeli fölvásárlásáról szóló – botrányos beszédéről. Amint azt 2007. október 12-én első ízben a Nemzeti Hírhálón, majd másutt is közzétettük, az izraeli államelnök 2007. október 10-én a tel-avivi Hilton szállóban egy kereskedelmi összejövetelen nevetve, hencegve kijelentette: mára az izraeli gazdaság olyan hatalmas eredményeket ért el, hogy izraeliek többek között fölvásárolják Magyarországot. A fölvásárolt országok sorában megemlítette még Lengyelországot, Romániát, illetve Manhattan szigetét.

Hazudozó hazai sajtó

A nem mindennapi hírt az általában magyargyűlölő, rasszista, szoclib szellemiségű hazai sajtó agyonhallgatta. A Magyar Nemzet viszont – a zsurnalisztikai etikát arcul csapva – nyolcvan százalékban betű szerinti hűséggel, forrásként önmagát megjelölve közölte le a mi hírünket és fordításunkat (Ezúttal persze annyi baj legyen, csak terjedjen az igazság - a szerk.). De megszólalt Shiri Zsuzsa, a Magyar Rádió és a Magyar Távirati Iroda jeruzsálemi tudósítója – ezúttal a HVG-ben –, és magyar embereket leantiszemitázva, a megsértett nemzeti önérzetünkön gúnyolódva igyekezett tompítani, sőt Ájelet Frisst, Simon Peresz szóvivőjét megkérdezve egyenesen letagadni az izraeli államelnök ominózus kijelentését. A Magyar Rádió tudósítója szerint Ájelet Friss ezt mondta: „Három éve dolgozik Peresszel, de hasonló szavakat még soha nem halott tőle.” Magyarán: az elnöki szóvivő hazudott, és egyben meghazudtolta a két tekintélyes héber nyelvű napilap, a Máárív és a Jediot Áháronot általunk ismertetett tudósításait, illetve Izrael budapesti nagykövetségének a szóvivőjét, aki szintén kénytelen volt elismerni, hogy Peresz valóban Magyarország fölvásárlásáról beszélt.

Bizonyíték szóban, képben és hangban

S mit ad Isten, a Máárív október 22-ei száma ismét Peresz Magyarországgal kapcsolatos kijelentésével foglalkozik, s az alábbi videón is megerősíti a korábbi beszámolóink igaz voltát.
 
S most figyeljen jól Csintalan Sándor! A fenti videón Simon Peresz Magyarországgal kapcsolatban ugyan nem túl irodalmi héberséggel, de pontosan a következőt mondja: „Olyan kis ország részéről, mint mi, ez szinte döbbenetes. Azt látom, hogy fölvásároljuk Manhattant, és fölvásároljuk Magyarországot, és fölvásároljuk Romániát, és fölvásároljuk Lengyelországot. S ahogy én látom, nincsenek problémáink. A tehetségünk, az összeköttetéseink és a dinamizmusunk jóvoltából szinte mindenhová eljutunk.”

A Máárív leírva is megismétli Peresz botrányos kijelentését, de a lap írójának volt annyi stílusérzéke, hogy az államelnöknek a videón elhangzott szavait héberről héberre fordította, de ez semmit nem változtat a lényegen: „A gazdasági helyzet Izraelben kitűnő. Fölvásároljuk Manhattant, Romániát, Magyarországot és Lengyelországot, s mindez köszönhető az izraeliek tehetségének és az összeköttetéseinknek.”

Az izraeli olvasók írják

A Máárív Simon Peresz megnyilatkozásával foglalkozó újabb cikkére nagyon sok izraeli olvasói észrevétel érkezett, s meg kell állapítanunk, hogy az izraeliek pontosan megértették azt, amit Csintalan Sándor, a jelenlegi hazai ellenzék, a cselédsajtó és a budapesti kormány nem képes, vagy nem hajlandó megérteni: az izraeli államelnök egyértelműen a világ egyes országainak, így például hazánk fölvásárlásáról beszélt. Nézzünk egy-két izraeli olvasói levelet:

A 80 év feletti elnökünk a múltbeli eredményei után úgy látszik, manapság már nem nagyon tud uralkodni a nyelvén, s a cselekedeteiről meg ne is beszéljünk. A mostani szégyenletes megnyilatkozása sajnos valószínűleg nem az utolsó. (Uriél, Közép-Izrael)

Mekkora idióta! (Aláírás nélkül)

Peresz úr! B 12 vitaminhiánya van? (Hanna)

Peresz most felfedte az igazi arcát. Olyan ő, mint a neonácik, akik hasonló megnyilatkozásokat tesznek. (Aláírás nélkül)

Az elnökünk megbotlott, úgy látszik, hogy a kora miatt... (Menáhem, Herzlia)

Ez történik, ha egy 84 éves szenilis elnököt választunk. (Oren)

A buta jobboldali olvasók (az izraeli jobboldaliakról van szó – H. J. megj.) most rágalmazzák Pereszt, pedig az államelnök semmit nem mond ok és szándék nélkül. (Realista)

Peresz, ez az ostoba olyan nagy követ dobott a kútba, amelyet száz bölcs sem lesz képes kiemelni onnan. Valóságos aranybánya ez a mondás az antiszemiták számára, s ennek az ostoba embernek a megnyilatkozását több nemzedéken át fogják idézni. (…) (Ávi Ecvador)

Zavarodott aggastyán. Törvényben kellene korlátozni a magasbeosztású állami vezetők legfelsőbb életkorát, hogy ne hozzanak szégyent az országra. (Aláírás nélkül)

Peresz pontosan azt mondta, amit az antiszemiták mindig is állítottak: A zsidók uralják az egész világot. S ha nem így van, akkor miért mondja ezt Peresz is? De ha mégis így van, akkor milyen jogon panaszkodunk az antiszemitákra? (…) Hogyan lehetséges az, hogy az összes üldöztetés, a holokauszt után a zsidók ennyire nem veszik figyelembe az ellenük irányuló gyűlölet kiváltó okait? Valaki talán megmagyarázná nekem azt, hogy például az angoloknak, a franciáknak, az olaszoknak, a hottentottáknak s az ördög tudja, még kiknek, miért nincs akkora késztetésük a világuralomra, mint a zsidóknak? (Icik, Tel-Aviv)

Mit akartok? Amit Peresz kimondott, az csak egy vékonyka szelete a valóságnak. (Bétár mozgalom, Budapest)

Peresz mondjon le! Nem hiányoznak nekünk itthon és külföldön egy öregember szerencsétlen megnyilatkozásai okozta bonyodalmak. (Aláírás nélkül)

Ostoba elnökünk van. (Zehává)

„Élet és halál múlik a szavakon” (Példabeszédek könyve 18/21 – H. J. megj.) Mennyivel egyszerűbb lenne most a helyzetünk, ha Peresz azt mondta volna, hogy vásárolunk Magyarországon, és nem azt, hogy fölvásároljuk Magyarországot. Csakhogy az előbbi változatot az izraeli büszkeség nem engedte mondatni vele. (Peéri)

(…) Azt hiszitek, hogy a gójok megtűrik majd a Pereszhez hasonló balos zsidókat, s egyáltalán minden zsidót, ezeknek az ostobáknak a fecsegése, hencegése és dölyfössége miatt? (Aláírás nélkül)

Aki Pereszt támadja, és nem a magyar rasszistákat, az egy nulla, szánalmas, gyáva, nem cionista és diaszpóra szellemiségű alak. (Aláírás nélkül)

Jó étvágyat, Sanyikám!

Csintalan Sándor, mint emlékezetes, a Hír TV-ben egy betelefonálós műsorban valakinek azt mondta, hogy a Hősök terén megeszi a cipőjét (a magyarul jól tudók ilyenkor azért kalapot szoktak mondani...), ha Peresz tényleg Magyarország fölvásárlásáról beszélt. De miután közzétettük az első, majd a második héber nyelvű írásos bizonyítékot is, sőt az izraeli nagykövetség is beismerte, a mi Sándorunk úgy módosította nyilvános étkezési szándékát, hogy csak akkor hajlandó asztalhoz ülni, ha neki Peresz ezt személyesen mondja.

Nos, nem hisszük, hogy a világ fölvásárlásáról álmodó Simon Peresznek lenne ideje Csintalan Sándorral társalogni. Elég bizonyíték a mostani írásunkhoz mellékelt, s az izraeli Máárív által közzétett videó. Egyébként, habár szegény ember vagyok, de Csintalan Sándor Hősök terei lakomájához szívesen hozzájárulok bobai termésű csípős paprikával és egy liter Ság hegyi rizlinggel. De a cipőmet nem adom.

Hering József

Kapcsolódó cikkeink:
- Csintalan nem eszi meg
- Ostoba Csintalan licitál: nem csak cipőt eszik, hanem kasztráltatja is magát
- Simon Peresz szóvivője nem emlékezik
- Üzenet az izraeli nagykövetség szóvivőjének
- A zsidó nagykövetség elismerte: valóban hazánk felvásárlásáról beszélt Peresz
- A legnagyobb példányszámú izraeli lap is megerősítette: fölvásárolják hazánkat
- Csintalan megígérte: megeszi a cipőjét a Hősök terén. Vajon tényleg meg(t)eszi?
- A Strabag Nemzet nem hisz Izrael elnökének
- Az izraeli elnök kimondta, amit már tudunk: felvásárolják Magyarországot

Reklám


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat

Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Támogassa portálunkat!
Legolvasottabb hírek
Jobbikos programok
További programokÖsszes jobbikos program
Linkek
További linkek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2015 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Ingyenes linkcsere | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready
31