2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás19:54 A "magyar Koszovó" sötét víziója19:14 A Kúria várhatóan áprilisban dönt a gyöngyöspatai ügyben
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek ::

Csintalan kurucinfózik - közzétesszük a telefonszámát

Reklám


Vörös csillag - kísért a múlt
Mint ismeretes, néhány napja elpáholták Csintalan Sándor köztörvényes bűnözőt. Az akciót az elkövetők figyelmeztetésnek szánták, bár úgy látszik, "Sanyi" nem tanult az esetből, és gátlástalanul hazudozik tovább a Peresz-ügyben is, miközben bevallottan rejtegeti szoci haverjai kínos ügyeinek bizonyítékait. Vajon provokáció volt a megverése, vagy tényleg hazafiak elégelték meg a véget nem érő pofátlanságát?

A héber kulcstartós Csintalan 2002-ig országgyűlési képviselő volt, az MSZP alelnöke, s ahogy azt az Index is megírta nemrég: ő volt az MSZP-s vonal olajügyeinek fő ügyintézője - persze mindezt igyekszik tagadni. A Fideszbe való bevásárlódása előtt a Strabag Nemzet is foglalkozott alvilági tevékenységével.

Mostanság többször is kijelentette: Simon Peresz nem mondta azt, hogy "Felvásároljuk Magyarországot", hiába erősítette ezt izraeli és hazai források sora rajta kívül, ő gátlástalanul hazudozva védi valódi gazdáit. A Magyar Nemzet újságírója megveretését követően fel is tette neki a kérdést: nem kellene beismernie a Peresz ügy kapcsán, hogy tévedett?  Nem, ő tagad tovább. Ehhez ért.

Csintalan, miután 2002-ben, főként üzleti okokból összeveszett párttársaival (anélkül, hogy balos kapcsolatai mind megszakadtak volna), megkezdte átvedlését nemzeti érzelmű magyarrá. Mint arról korábban beszámoltunk, bevásárolta magát a hírTV-be, s műsorában mindent megtesz saját nézeteinek népszerűsítéséért. Idén pedig a Fideszbe is belépett. Ám mai napig kiváló kapcsolatot tart  fent maffiózó barátaival, és szerinte az MSZP-nek még most is sok száz becsületes tagja van, csak Gyurcsány és néhány társa viszi rossz irányba a dolgokat. Ismerős: a szocializmus jó volt, elvtársak, csak hát  Sztálin, Rákosi, Kádár stb. elrontotta...

Beszélgessen el Ön is Csintalan Sándorral személyesen, kérje számon a hazugságait, vagy csak egyszerűen küldje el melegebb éghajlatra:

Csintalan Sándor: +36-30-4564-595

Figyelem! Sanyi felhívása semmilyen törvénybe nem ütközik, a gyávábbak azonban hívhatják kikapcsolt számmal, vagy akár interneten keresztül is.

Csintalan az összeverését követően elsőként a hírTV stábját hívta, akiket a helyszínen meg is várt. "Ezért kerültem én fel a Kurucinfóra" - mondta vérző fejjel, majd később a TV2-nek kijelentette: "Hát, nem vagyok ott a toplistán" - arra célozván, hogy a jobboldalon nem túl kedvelt (nem csak a radikálisok utálják egyébként). Ám Csintalan téved, igenis rajta van a toplistánkon Gyurcsány, Gyilkos Ágnes és a többi patkány társaságában.


Mint ismeretes: jelentkeztek nálunk az elkövetők, s bizonyítékként két fényképet küldtek Csintalan slusszkulcsáról, amit a támadást követően vittek magukkal. Azóta ötmilliós nyomravezetői díjat tűztek ki a csintalankodókért... Sokan persze máris elkezdtek összeesküvés-elméleteket gyártani: "Vajon hogy hogy Csintalan ennyivel megúszta, vajon miért nem égett le teljesen Kóka villája a molotov-koktéltól? Baloldali provokátorok voltak, s mindez azért most történt, hogy ne a TB ellopásáról, az egészségügyi törvény megszavazásáról kelljen beszélni..." Miért, mi történt volna, ha csakis az utóbbi ügyekről beszélt volna a média, mintahogy folyamatosan téma is volt?! A magyar nép mindent eltűrt, még a őszödi beszédet is. Az embereket meg már egyre kevésbé érdekli a politika. Habár könnyű provokátort kiáltani, mert nehéz megérteni: vannak, akik nem gyávák, vannak, akik nem csak beszélnek, hanem cselekednek is. Helyettünk, mert mi nem merünk semmit tenni. Az elkövetett dolgok értelméről és az erkölcsi alapjáról már lehetne vitatkozni: vajon Csintalan megverésével javul -e bármi, és követendő-e ez a példa? Kétségtelen, a képviselők háza elleni támadások az emberek nagyobb részének szimpatikus, mint az utcai összecsapások, ártatlan emberek autóinak borogatása.
Egyébként Fábry Sándor szerint is káros Csintalan jelenléte a jobboldalon, mert "nem hoz annyi szavazatot, mint amennyit a jobboldal morális tartalékaiból elvisz. De ez legyen a Fidesz baja." Talán ezért is van, hogy az utóbbi időben egyre többen ábrándulnak ki a Fideszből.
Magyari Gábor - Kuruc.info

Kapcsolódó cikkeink:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready