2020. május 29., péntek, Magdolna, Léna napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:42 Látogatható az egykori szovjet atombunker Dunavarsányban22:12 "Mesterséges esővel" előznék meg az erdőtüzeket Indonéziában21:50 Minneapolisban újra eljött a lehetőség egy jó kis fosztogatásra21:41 Franciaország az Európán belüli határok június 15-i megnyitását szorgalmazza21:20 30 migránst végzett ki egy líbiai embercsempész családja20:45 Németországban bekérették az orosz nagykövetet a Bundestag elleni 2015-ös hackertámadás ügyében20:28 A cigánybűnözés ellen vonult a Mi Hazánk és több szurkolói csoport, a rendőrök tüntetőket vegzáltak19:24 Cserkésztüzek lobognak hazánk szétszakításának 100. évfordulóján18:42 Az alkoholproblémák 29 gén számlájára írhatók18:24 Megint bemocskolták az úzvölgyi temetőt a magyargyűlölő, történelemhamisító oláhok18:16 Horvátország teljesen megnyitja határait több uniós ország előtt17:57 Újabb adalék az úzvölgyi katonasírok történetéhez17:27 Iskolaőrséget hoz létre a kormány, 12 év felett büntethetők lesznek a tanárokra támadó cigánybűnözők17:14 Több ezer embert bocsát el a Boeing, és újraindítja a 737 MAX gyártását16:39 Öten meghaltak egy balesetben a 710-es főúton Balatonkenesénél
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek :: :: Hozzászólások

A Gabriella-párt ragaszkodik a keresztektől undorodó főpolgármester-jelöltjéhez

Reklám

Sem Karácsony Gergely, sem Puzsér Róbert nem alkalmas jelölt arra, hogy leváltsa Tarlós Istvánt a fővárosban – így látja a Gabriella-párt. A Liberálisok szerint elfogadhatatlan Puzsér Róbert stílusa és hangneme, Karácsony Gergely kerületében pedig kaotikus állapotok vannak a parkolási ügyben. A Liberálisok emiatt ragaszkodnának a saját főpolgármester-jelöltjükhöz, Sermer Ádámhoz – közölte az M1 Híradója.
Karácsony Gergely és Puzsér Róbert is alkalmatlan főpolgármester-jelöltnek – erről beszélt a Liberálisok választmányi elnöke. Szabadai Viktor egyúttal megerősítette, hogy pártjuk Sermer Ádámot indítja az őszi önkormányzati választáson. Azt mondta, komoly előzményei vannak annak, hogy a többi jelöltet nem tudják elfogadni. Karácsony Gergely például a zuglói parkolási botrány miatt nem alkalmas.
Zoom
A keresztektől undorodó Sermer Ádám
Szabadai Viktor szerint, amíg ők a nyílt sisakos politikában és az átláthatóságban hisznek, Karácsony Gergely csak hárít és ujjal mutogat másokra a felelősségvállalás helyett.
A baloldali főpolgármester-jelölt szerint ugyanakkor a Liberálisok butaságokat beszélnek a parkolási ügyről, hiszen nem is ismerik a részleteket. Karácsony Gergely hozzátette, alig várja, hogy Sermer Ádám az előválasztási vitákon elmondja majd, hogy mit is képvisel Budapest dolgait illetően.
A politikus biztos abban, hogy lesz előválasztás, és úgy véli, az ellenzéknek egy közös jelölt kell. A Liberálisok viszont ebben nem partnerek, ugyanis nem hajlandók együttműködni a Jobbikkal. Így az általuk támogatott Puzsér Róberttel sem, akinek szerintük ráadásul minősíthetetlen a stílusa.
A Liberálisok politikusa példaként említette azokat a szórólapokat is, amelyeken a publicista különböző jelzőkkel illette a számára elfogadhatatlan polgármesterjelölteket.
Az LMP és a Jobbik támogatását élvező Puzsér Róbert korábban viszont azt mondta, hogy ő kifejezetten enyhe jelzőket használ, miután a balliberális pártok nélkülük osztották fel egymás között a budapesti kerületeket. Az egyik szórólapon például a Párbeszédes V. Naszályi Mártát egy „gyűlölködő, agresszív, arrogáns és összeférhetetlen balliberális rettegőként” jellemezte.
Puzsér Róbert a szórólapon több, az MSZP, a Párbeszéd, a DK és a Momentum által megnevezett jelöltet is alkalmatlannak nevezett. A DK-s Niedermüller Pétert például „szektás Gyurcsány-fanatikusnak”, a szocialista Horváth Csabát pedig „beteges hazudozónak” minősítette.
(Híradó nyomán)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready