Nagy Tibor, Tiszaeszlár polgármestere, a MIÉP elnöke Ásotthalmon, a Mi Hazánk Mozgalom első kongresszusán elhangzott beszéde:
Kedves Barátaim!
A Magyar Igazság és Élet Pártját az a Csurka István alapította, akinek számomra a legfontosabb mondata: „Minden Tiszaeszláron kezdődött!” Őszintén szólva, amikor ez először elhangzott, nem vettem komolyan, mert egy kis, 2800 lelkes falu miként szólhatna bele a nagypolitikába? Azóta bebizonyosodott, hogy Csurka István minden gondolata váteszi előrejelzés volt. Bizony, az az 1882-es eseménysorozat, mely nem Magyarországot, hanem az egész világot megrengette, máig hat.
Zoom
A jelenlévők egy részének tekintetén látom, hogy tudja, miről beszélek. A többieknek feladat, hogy tájékozódjanak. Ugyanis az e kérdésre adott válasz meghatározza a politikához való viszonyunkat. Mi magyarok vagyunk, nem tűrjük az elnyomást, nem tűrjük a gyarmatosítást, ahogy nem tudjuk máig elfogadni anyai dédnagynéném, Solymosi Eszter halálát. Annak a kis libapásztorleánynak a jogutódai vagyunk. Az ő rövid élete, az ő sorsa tanulságul szolgál a magyarság számára. Ezt a tanulságot testesíti meg a MIÉP és a Mi Hazánk Mozgalom által a kisgazdákkal kötött szövetség.
Valljuk be: a mi szövetségünk az egyetlen radikális tömb ma Magyarországon. Az elmúlt európai parlamenti választás próbatétel volt számunkra, amin becsülettel helyt álltunk. Néhány hónap alatt három százaléknál nagyobb eredményt elérni valóban siker, hiszen ha belegondolunk: egy vonat megindulásához sokkal több erő és energia kell, mint 120 kilométeres robogásához. A kezdeti lépéseket megtettük, most jön az önkormányzati választás, ahol ismét baráti jobbot nyújtunk a Mi Hazánk Mozgalom minden egyes tagjának, és kérünk benneteket: folytassuk az együttműködést.
Nem saját érdekünkben, hanem a nemzet érdekében. Sikerre kell vinnünk ezt a folyamatot, meg kell állítanunk az új honfoglalókat.
Rasszista olimpiát rendeznek Budapesten 2019. július 29-e és augusztus 7-e között, a magyar adófizetők pénzén, a magyar sportolók kizárásával. Ahogyan nem tekinthetjük magyar embernek mindazokat, akik a különböző náci és kommunista önkényuralmi rendszerek kiszolgálói voltak, úgy a jelenlegi globál-rasszista világrend helytartói és kisebb-nagyobb rendű képviselői is kiiratkoznak a magyarság soraiból, amennyiben egy fajgyűlölő rendezvényen mutatkoznak, akár rendezőként, akár úgynevezett „sportolóként”, akár nézőként. Köztudott, hogy a részvétel nem kötött sportteljesítményhez, kizárólag faji diszkriminációhoz, azaz valójában nem sportrendezvényről, hanem több mint egy hétig tartó tombolásról van szó.
Önmagukat és a gyarmatosított országok népei fölötti győzelmi mámorukat élik ki a megjelenők, és ennek legfontosabb kelléke nem sporteszköz, hanem drog, alkohol és minden egyéb mámort okozó segédeszköz. A rendezvény nyíltan vállalja az aberráltak, perverzek szerepeltetését, a keresztény európai értékek tagadását, azaz önmagában a legsúlyosabb provokáció a magyar nemzet ellen.
Az Európai Maccabi Szövetség tagja csak igazolt származású zsidó sportoló lehet, és ezzel a helyzet rosszabbá vált, mint a nácik által rendezett berlini olimpián, hiszen ott a rendezés előfeltétele volt, hogy a német kormány tartsa tiszteletben az olimpiai szabályzatot, és a németek által üldözöttek számára is tegye lehetővé a játékokon való részvételt.
Így történhetett meg, hogy a berlini olimpia legsikeresebb atlétája az az amerikai néger Jesse Owens lett, aki 10,3 másodpercet futott száz méteren, megnyerte a 200 méteres síkfutást, és 806 centiméteres távolugrásával olimpiai csúcsot ért el, ráadásul tagja volt a világcsúcsot futó 4 x 100 méteres amerikai váltónak.
Mindezek alapján követeljük, a kormányzat vizsgálja felül a magyar választókat mélységesen sértő korábbi döntését, tartson gyorsreferendumot, és annak nyilvánvaló eredménye alapján függessze fel a 2019-es budapesti Maccabi-játékokat.
Előre láthatóan a legutóbbi, berlini Maccabi-játékok költségvetésének hússzorosát is meghaladja a budapesti rendezvény, és a korábbi rendezvények tapasztalatai alapján ez az összeg jóval az esemény után is brutálisan növekszik, előre kijelenthetjük, hogy pénzmosás és korrupció kíséri a budapesti zsidó olimpiát.
A közhatalmi szervek összefonódása, a jogállam meggyengülése miatt nincs remény arra, hogy a bűnügyi folyamatok ellenőrzésre és elbírálásra kerüljenek. Ez önmagában is Magyarország gyarmati alárendelt státuszának bizonyítéka. Mindezek alapján a Magyar Igazság és Élet Pártja a Strasbourgi Nemzetközi Bírósághoz és az ENSZ-hez fordul, és keresi azokat a nemzetközi fórumokat, amelyek nem támogatói az apartheid, ezért az egész emberiség alapértékeivel szembemenő rendezvénynek.
Tekintettel arra, hogy a Maccabi-játékok propagandatámogatója az az Izrael Állam, amely saját polgárai, az őshonos palesztinok irtásában a legfőbb felelősséget viseli, a MIÉP kezdeményezi – amennyiben a játékok mégis megrendezésre kerülnek –, hogy azzal párhuzamosan a népirtást elszenvedő palesztinok és a zsidó gyarmatosítás alatt álló közép-európai népek különböző országokban, különböző helyszíneken ellenjátékokat szervezzenek, és arra hívják meg a valódi zsidó sportolókat is, jelezvén, hogy a fajgyűlölet semmiféle sportrendezvénynek nem lehet alapja, hiszen sérti az olimpiai eszmét, és szembe megy az ENSZ alapokmányával. Továbbá felszólítjuk a világ jó érzésű sportolóit, polgárait és szurkolóit, hogy bojkottálják a budapesti Maccabi-játékokat. Sem sportolóként, sem nézőként, sem közömbös tűrőként ne működjenek közre.
A tiltakozásnak számos eszköze van, az állampolgári engedetlenség ebben az esetben a legenyhébb. Tehát tüntetésekkel, szabotázsakciókkal, látványos felhívásokkal, a közterek és hidak jelzéseivel nyilvánítsuk ki álláspontunkat. A sportprovokációban részt vevő Duna Aréna, a Margitszigeti Hajós Alfréd uszoda, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Hidegkuti Nándor Stadion anyagi haszonszerzés és faji diszkriminációban való közreműködés bűne miatt méltó arra, hogy kollaboráns vezetőinek nevét nyilvánosságra hozzuk, leváltásukat kezdeményezzük.
Ezeken a helyszíneken és azok közelében különösen fontos, hogy a népi tiltakozás érvényesüljön. Egyetlen zsidó „sportoló” se tudjon e helyszínekre úgy eljutni, hogy ne találkozna a tiltakozás különböző hatékony formáival.
Tekintettel arra, hogy a rendezvény előre láthatóan a legmagasabb terrorkészültséggel, kommunikációs manipulációval és a világszerte tapasztalható tiltakozások elhallgatásával folyik, különösen fontos a cenzúra nélküli média és az ember és ember közötti magánkommunikáció.
Miután a rendezők a modern kori történelem legnagyobb hatású faji rendezvényére törekednek, gondoskodjunk arról, hogy mindez a demokratikus népek ébredését szolgálja.
A rasszizmus, és az apartheidrendszerek ellen tiltakozó európai fehér, keresztény emberek véleménynyilvánítása elkerülhetetlen.
Felkérem a Mi Hazánk Mozgalom és a Független Kisgazdapárt jelenlévő tagjait, támogatóit és szimpatizánsait, Bojkottáljuk együtt a 2019-es budapesti Maccabi-játékoka!
Köszönöm figyelmüket!