A Jobbik korábbi alelnökét(képünkön) is felfedték
Miközben a Gyurcsány-rezsim mindent megtesz a Kuruc.info szerkesztőinek felkutatása érdekében, a Magyar Önvédelmi Mozgalom elnöke, Kakuk Attila nyilvánosan megnevezett két személyt, akik szerinte „pár külsős zsidó újságíróval” írják hírportálunkat, melyet Kakuk MIÉP-es neveltetése folytán egyszerűen Kohninfo néven hív.
Kakuk Attila tipikus középszerű MIÉP-középvezető volt; állatorvos, emellett Nógrád, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megye régióvezetőjeként ügyködött, míg tipikus módon ki nem zárták. A bíróság szerint is III/III-as ügynöknek titulálható Csurka ugyanis egyszerűen a Jobbik ügynökének nevezte Kakukot, miután a 2004-es, szécsényi időközi országgyűlési választáson akkor még kirívóan gyengének számító, 0,6%-os eredményt produkált a MIÉP, miközben Franka Tibor a Jobbik színeiben már akkor 3,9%-ot ért el. A CSIÉP-ből lényegében ártatlanul (hiszen nem áruló, pusztán gyenge szervező), többedmagával repülő Kakuknak tehát volt kitől megtanulnia az alaptalan ügynöközést. De ezzel még nem is foglalkoznánk, elég volt nekünk legutóbb a Strabag Nemzet általi „lelepleződésünket” bemutatni.
A Kuruc.info bizonyítja, ha hazugságnak minősít valamit
Azonban van néhány súlyosabb hazugság a Kakuk-közleményben. „A Magyar Önvédelmi Mozgalom mindenkivel egyeztetett, senkit nem kerültünk meg” – írja, melyet Budaházy, Toroczkai és Dósa is cáfolt. Bár ők szerettek volna kimaradni ebből a vitából, aminek mi sem örülünk, de hát ha most úgy hozta a helyzet, hogy helyre kell tenni a dolgokat, nem hárulhat ez 100%-ban hírportálunkra.
„Kovács Gézát, a MÖM tiszteletbeli elnökét - aki számtalanszor elmondta, semmilyen politikai babérokra nem tör - méltatlan támadás érte. Ami a kuruc.info (Kohninfo) címén megjelent, az teljes hazugság.” A „teljes hazugság” kifejezést még írói túlzásnak sem tudjuk elfogadni Kakuktól, ellenben épp az ő e soraira igaz. Kovács Géza ugyanis volt már országgyűlési képviselőjelölt, a MÖM színeiben is indult legutóbb az önkormányzati választásokon, tervezi legközelebb is, hogy most más politikai ambíciójáról ne is beszéljünk. A támadásunk pedig bár lehet, hogy kissé túlzottan személyeskedőre sikerült, de nem méltatlan. Kovács Gézáék ugyanis nemcsak a különféle hazafias szervezeteket és azok vezetőit zsarolták ismételten azzal, hogyha nem teremnek ott az általuk kezdeményezett rendezvényeken, akkor világgá kürtölik, hogy „összefogás-ellenesek”, hanem képesek voltak még egyik szerkesztőnk és egy közvetítőnk ismételt halálos megfenyegettetésére is (ezt eddig nem is próbálták meg tagadni, bár többek közt SMS-ek is őrzik nyomát, mely miatt normális esetben már rég feljelentés történt volna). Hogy miért? "Az összefogás nevében." Konkrétabban azért, mert szerintük nem kapott elég nyilvánosságot az oldalunkon a szombati rendezvényük. A „Miért nem kapja meg a méltó helyét az összefogás és ellenállás gyűlése?” című MÖM-közleményben még nem nevesítették a Kuruc.infót, de mint a fenyegetések során kiderült, ránk gondoltak: „A Magyar Önvédelmi Mozgalom rendezvényei pár nemzeti hírportálon, blogon kívül nem kapja meg azt a támogatást, amit megérdemelne. Ezek bizonyítható tények, ami mögött kicsinyes egyéni elképzelések, egoizmus és természetesen a politikusok konkurenciaharca áll. Megítélésünk szerint, aki nem támogatja a MÖM céljait, kiállását, az nem is akar összefogást.” Az e cikkünk alján belinkelt anyagok alapján (korábban ötször írtunk a tüntetésről) el lehet dönteni, megfelel-e ez a valóságnak, továbbá rá lehet keresni a MÖM nevére portálunkon, s mit ad Isten, kiderül, hogy ekkora nyilvánosságot ennyi olvasó előtt soha, sehol nem kaptak. Különben is a mi dolgunk, hogy mit, mikor és hogyan népszerűsítünk.
Nem először spicliskedik a MÖM
Kovács Gézáék két éve névtelen MÖM-közleményben hozták nyilvánosságra azt az addig csak szűkebb berkekben ismert információt, hogy Tasnádi András, a Jobbik korábbi alelnöke Ellenpont András rádiós álnéven a Szélsőközép című műsor egyik vezetője a Budapest Rádióban, melynek honlapján is csak símaszkban szerepelt (képünk fent).
Bár erről a médiumról és Tasnádi Andrásról sincs túl jó véleményünk, e műsora sok cionista tabutémát feszegetett, persze nem is ez a lényeg: a MÖM személyes ellentéten alapuló (Kovács Géza váltotta Tasnádit a MIÉP Ifjúsági Tagozat elnöki székében) húzása etikátlan volt. Tasnádit lehetett támadni sok mindennel, de munkahelyéről való kirúgatása a nemzeti oldalnak sem kedvezett.
Hasonló spicliskedésért fél éves bojkottal büntettük az ÚDK-t
Bégány Attila 2005 májusában egy cionista lapnak felfedte, hogy szerinte kit takar a Barikád hírportál egyik írói álneve. Akkor szolidaritást vállaltunk az érintett portállal és újságírójával: közel fél évig bojkottáltuk Bégány pártja, az ÚDK minden hírét, sőt még egyik vezetőjük, Molnár Tamás portálunkon már régóta működő rovatát is megszüntettük.
A Kuruc.info a hazafias médiumok és szervezetek szolidaritását kéri
Most Kakuk Attila írja a Kuruc.infóról: „Novák Előd-Molnár Balázs és pár külsős zsidó újságíró asztaltársasága névtelenül fogja folytatni mocskolódását.” Az ÁVH munkáját segíteni próbáló, egyúttal alaptalan, hazug közleményt olyan súlyos árulási kísérletnek tartjuk, mint ha egy körözött utcai harcosunk kilétét próbálnák meg beazonosítani. Ezért az általunk korábban tanúsítotthoz hasonló szolidaritást várunk a nemzeti médiumoktól és szervezetektől. Ami pedig Molnárt és Novákot illeti: és ha mégis/mégsem? Az ő dolguk, majd perelik a MÖM-öt, ha akarják. A Népszava egy ilyen tippelgetést már jogerősen elbukott.
Esze Tamás – Kuruc.info