Szegedi Csanád tényleg rendpárti
A Jobbik a ferencvárosi választási csalás konkrét személyi felelősének vagy felelőseinek megnevezésére szólítja fel az MDF-et. Amennyiben a látszatellenzéki párt ezt nem teszi meg, úgy az egész antidemokrata fórumot terheli a felelősség, ezért abban az esetben a Jobbik kezdeményezni fogja az ügyészségnél a törvénytelenül működő párt feloszlatását. A Magyar Gárda Egyesületet ennél jóval kevesebbért is megszüntették első fokon.
A médiában ügyes figyelemelterelő akciónak bizonyult Herényi Károly állítólagos és ködös feljelentése, mintha ők áldozatok lennének, nem pedig elkövetők. Amennyiben valamely jobbikost értik ismeretlen tettes alatt, én hajlandó vagyok lemondani a képviselőjelöltségemmel járó mentelmi jogomról. Lamperth Mónika politikai tisztje, Dézsi Mihály (A nyugalmazott rendőrezredes, 1994-2002-ig BRFK-szóvivő ezt írja magáról: "A politika világában hat éve veszek részt, 2002 és 2005 között a Belügyminisztérium Politikai Államtitkárságán voltam titkárságvezető." - a szerk.) egyenesen odáig ment, hogy a Jobbik törvény nevében eljáró választási bizottsági tagjával szemben kezdeményez polgári peres eljárást. A rendpártisággal kampányoló MDF-től szánalmas az a magyarázat, hogy a 669 db egy kaptafára hamisított ajánlószelvényt a postaládájukba hozta a Mikulás.

Ferencvárosi irodájuk szinte mindig zárva van

A Jobbik Magyarországért Mozgalom a rendpártiság valódi képviselőjeként nemcsak kampányszövegek szintjén követel normális Magyarországot, hanem körültekintő vizsgálattal leleplezi a csalókat. A választási bizottság hétfői ülésén nem kegyelmezünk a hitelességét véglegesen elvesztő MDF számára: bizonyítékokkal alátámasztva követeljük a választáson való indulásának megakadályozásán túl a felelős(ök) bíróság elé állítását is, legyen az egy politikai kalandor vagy maga a Gyurcsány-kormányt szavazataival hatalomban tartó párt.
Szegedi Csanád
a Jobbik alelnöke, ferencvárosi képviselőjelölt,
a Magyar Gárda Egyesület alapító tagja