Ezért a csalásért rács mögé kell kerüljöna pofátlan módon rendpártisággalkampányoló volt BRFK-szóvivő
Az egykor szebb napokat is megélt MDF ferencvárosi időközi országgyűlési választásra két részletben leadott 1015 ajánlószelvényéből 669 hamisítvány (fénymásolat) a Jobbik észrevétele szerint. A helyi választási iroda a gyanút megalapozottnak találja, ezért az Állami Nyomda Nyrt. szakértőjének meghallgatását javasolja a választási bizottságnak, mely szombaton dönt több más jelölt ügye mellett ebben is. A tegnapi leadási határidőig jogerősen csak egyetlen jobboldali jelöltet vettek nyilvántartásba: Szegedi Csanádot, a Jobbik alelnökét, a Magyar Gárda Egyesület egyik alapítóját, aki harcba száll a szétaprózódott baloldallal szemben.
Az MDF első próbálkozására leadott, kiugróan nagy számú (159 db, közel 20%) érvénytelen ajánlószelvénye arra ösztökélt, hogy alaposabban vizsgáljam meg az ügyet. A herényi pártot megelőző 6 jelöltnek addig összesen csak 4 kettős jelölése volt (SZDSZ-Munkáspárt, Humanista Párt-Munkáspárt, SZDSZ-Humanista Párt, SZDSZ-MSZP), az MDF megjelenése egyből 38 új kettőzést generált (10 az MSZP-vel, 10 az SZDSZ-szel, 8 a Munkáspárttal, 4 a Humanista Párttal, 3 a Fidesszel és 3 a Jobbikkal). Az MDF és a Jobbik látszólag kettős ajánlásairól helyszíni vizsgálat során, az ajánlók tanúk előtti nyilatkozata alapján kiderült: mind a három személy, akinek nevében kettős jelölés történt, valójában csak a Jobbikot támogatta, az MDF-es kopogtatócédulákon szereplő aláírások hamisak.
A Magyar Dávidibolya Fórum összes ajánlószelvényének alapos átvizsgálása során megállapítottam, hogy azok kétharmada hamisítvány, melyek egy kaptafára készültek, vélhetően fénymásolóval. Az utolsó napon pótlólag leadott 188 cédulából pedig már csak mindössze 11 eredeti, ami életszerű is, hiszen egy nap alatt nem lehetett annyit összeszedni. A leleplezéssel ezért is vártuk meg a pénteki pótlást, hogy a bűncselekmény még egyértelműbb legyen.
A Jobbik a feljelentést az arra hivatottabb választási bizottságnak javasolja megtenni, a jelölt nyilvántartásba vételének megtagadása mellett. A választás rendje elleni bűncselekmény és okirat-hamisítás mellett a személyes adattal visszaélés gyanúja látszik megalapozottnak, hiszen az „ajánlók” adatait vélhetően korábbi választásokról vagy aláírásgyűjtésekből tudták. Ezt támasztja alá az is, amit a népesség-nyilvántartó rendszerből az érvénytelen kopogtatócédulákról szúrópróbaszerűen derítettem ki: T. Elemérné ajánlását azért nem vette be a rendszer, mert 2007 novemberében 77 évesen elhunyt...
A Jobbik Magyarországért Mozgalom szerint sokat elárul a rendőrség erkölcsi szintjéről, hitelességéről, hogy az MDF szabálytalanul induló jelöltje, dr. Dézsi Mihály nyugalmazott rendőrezredes, a BRFK korábbi szóvivője.
A helyi választási bizottság szombaton 11 órától, várhatóan késő délutánig tartja nyilvános ülését a Bakáts téri polgármesteri hivatalban. A Jobbik mindent megtesz a politikai maffia leleplezéséért a jövőben is.
Novák Előd
a Jobbik delegáltja a Bp. 12. OEVK Választási Bizottságba

Kapcsolódó:
Törvénytelenül, pénzért gyűjtött kopogtatócédulákat a Fidesz + kiszivárgott dokumentum