A Kuruc.info oknyomozója azt is kiderítette, hogy a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara (MBVK) vastagon kiveszi a részét a politikai háttércsatározásokból, méghozzá az MSZP oldalán és érdekében.
Történt ugyanis 2005-ben, az első Gyurcsány-kormány idején, hogy a hatalommal összefonódott MBVK, illetve azon keresztül a szelíd motoros Schmidt Zoltán jelenlegi elnökségi titkár olyan megrendelést kapott az akkor regnáló hatalomtól, hogy a választások előtt csinálja ki a már amúgy is lejtő aljára csúszott FKGP-t, illetve az ismét feltörekvő Fideszt. Hogy miért az MBVK? Mert a végrehajtók kezében vannak azok az egyébként törvényes, de törvénytelenül is használható lehetőségek, melyekkel az országban akárkit, akinek egy csepp vagyona is van, tönkre lehet tetetni. Vonatkozik ez a pártokra is, felekezeti hovatartozásra való tekintet nélkül. (Ezt a gondolatot ne feledje a kedves olvasó, mert erre még visszatérünk a végén.)
Most nézzünk be a politikai csatározások hátterébe, és rántsuk le a leplet egy kevésbé ismert, de önmagában is nagy jelentőséggel bíró folyamatról, melynek tanulságai ma is aktuálisak!
Történt, hogy Schmidt Zoltán öbv megállapodott az MSZP-vel, hogy jogsértő módon, végrehajtóként eljárva kicsinálja az FKGP-t. Ehhez annyi biztosítékot kért a gyilkos Császtitól, hogy ne induljon ellene fegyelmi eljárás azért, amit tenni fog. A gyilkos szavát adta potom 5 millió forintért... Még akkor sem szegte meg, amikor a Fővárosi Bíróság kérte annak elrendelését Schmidttel szemben. Az MSZP célja volt addig ütni az amúgy is döglődő FKGP-t, ameddig össze nem roskad, kilátástalan helyzetbe nem kerül - anyagilag persze -, és az MSZP saját embereit be nem tudja helyezni a kulcspozíciókba. Közeledtek a választások, ugyebár, kellett a szövetséges. Sajnos vagy nem sajnos, az FKGP ezt már nem érte meg, mert ha egy párt vagyonát hosszú időre zárolják, ingatlanjait eladják nem sokkal a választások előtt, még ha igaza is van, egy hete sincs hátra. 

A bűnözőképű Schmidt
Mi is történt valójában? Schmidt, aki jelenleg a Kamara elnökségi titkára, már akkor is és most is haveri végrehajtónak számított, mikor a Dunapart 2005. Ingatlanforgalmazó Kft. végrehajtást kért az FKGP-re, egy jogos követelés miatt. Schmidt mint eljáró végrehajtó, az MSZP-vel kötött megállapodás alapján jogsértő módon, maffiamódszerekkel zár alá vette a párt vagyonát, és elárverezte székházát. Ezt a Fővárosi Bíróság mint másodfok jogerősen meg is állapította. Ez az alább megtekinthető dokumentumokból kiderül, nem is pazarolnék rá több szót.
Kedvenc idézetem: "Mennyi?" Hát elég sok. A végrehajtás során járulékokkal együtt Schmidt keresett 31 milló forintot. Mert az jár. A vételárat, 700 millió forintot további három évig mindenféle indokkal - egyébként mert megengedték neki - a Budapest Bank Zrt.-nél vezetett számláján tárolta, ami további 25 458 342 forintot fialt neki. Az mennyi is? Közel 60 millió... A tisztesség ára. Aminek persze egy bűnszövetkezetben nincs helye, csak értéke. Az eljárásról még csak annyit, hogy állítólag a kisgazdák megpróbálták visszavásárolni a házukat, de a szokott módon kizárták őket az árverésről. Mert ugye ez a megoldás nem csak autóknál működik...
Jó! De mit kapott az MBVK, hogy asszisztált Schmidtnek? Úgy évi egy jobb lottóötösnek megfelelő összeget, kb. 1.5 milliárd forintot. Nem ismerős ez a szám valakinek? Mondjuk megfelel a költségáltalány éves összegének, nagyságrendileg. Ez volt az a "szívesség", amit a Kamara tett az MSZP-nek és az eredetileg 3 évre bevezetett költségáltalány, amit a végrehajtók fizetnek be a Kamarának az adósoktól elvett pénzekből, örökre megmaradhatott. Persze, hogy ne hazudtoljuk meg magunkat, ezt a Kamara nem egyedül költötte el, mint az korábban itt és itt megírtuk, az MSZP is segít nekik a mai napig...
Mi ebből a tanulság? Ha lehet hinni forrásainknak, az MSZP a fent ismertetetthez hasonló módon próbálja az MBVK jelenlegi vezetésének bevonásával a Jobbikot is ellehetetleníteni, csak a megfelelő alkalomra várnak. Csak egy dolgot elfelejtenek: Torgyán nem egyenlő Vonával és fordítva. Kössék fel a gatyájukat! Ha még van.
Ezek után: ki is az a Schmidt Zoltán? Egy szocibérenc zsidó végrehajtó. Irodája: Budapest, V., Október 6. utca 16.FE/10. E-mail: zoltan.schmidt@axelero.hu, irodai telefonok: 302-48-30, 30/966-4704. Privát: 30/636-2522. Ha valakit érdekel esetleg. Schmidt úr egyébként szabadidejében motorozik (nem Verhovinán), csakhogy ezt nem a feleségével teszi, hanem a barátnőivel.

Az említett dokumentumok:










(Kuruc.info)
Frissítés: Egy olvasónk facebookos hozzászólása:
A közelmúltban kezemben volt a közjegyzői okirat a kisgazdaszékház-eladásról. Ott repkedtek a milliók ennek, annak... Schmidtnek mint végrehajtónak 100 000 000 Ft volt! (Remélem, jól emlékszem.) A lejárt opciós jogosnak, Dot-ing kft.-nek 125 000 000 Ft, ügyvédnek 50 000 000 stb. Véletlenül ott ültem, amikor a végrehajtás körüli alkudozások voltak, a végrehajtónak 50 000 000 Ft zsebbe, akkor húzza az ügyet... ez volt napirenden!
Szentirmai Ferenc
Szentirmai úr csak tudja, mert saját bőrén élte át ezeket az eseményeket. Az MSZP-nek fontos volt elérni, hogy egy Fidesz-közeli FKGP ne jusson be a parlamentbe, ne léphessenek koalícióra Orbánékkal. Ezért nyíratták ki a pártot véglegesen, adták meg nekik a kegyelemdöfést.
Szentirmai egyébként 2002-ben az egyik kisgazda szervezet, a Reform Kisgazdapárt megyei elnökeként (egyben országos alelnöke is volt) buzdított a Fideszre való szavazásra a második fordulóban.
2. frissítés: Oknyomozónk szeretne egy kicsit Schmidt nélkülöző feleségének is a kedvében járni.
A képen a kedves férje és az egyik kurvája látható motoros kiránduláson. Annyit még megtudtunk, hogy a II. kerületi Csalogány utcába jár kurvázni egy kuplerájba. Erről sajnos - vagy inkább szerencsére - nincs képünk.

Kapcsolódó: