A pedofil ex-SZDSZ-es sikkasztó és cigány köcsögjének "harminc fekete ruhás, gárdista kinézetű alak" általi "szarrá verése" után nem kellett sokáig várni az újabb homokos "huncutkodásra". Legújabban a József körúti közszeméremsértők nagyotmondásától hangos a honi sajtó. A baseball-ütős "támadást" elszenvedett buzeránsok könnyei által átáztatott hírek hatására egy "civil szervezet" még menetet is szervez szodomita haverjainak "védelmében". A gond csak az, hogy a gyógykezelés helyett állandóan többletjogokat követelők ismét füllentettek egy kicsit.
Zoom
Szabad a csók? (Kép: Scenic)
Egy fiatal férfi riasztotta a rendőrséget augusztus 14-én a hajnali órákban, hogy két társával együtt fenyegetés érte őket a budapesti József körúton. Az esettel kapcsolatban a valóságtól elrugaszkodott, hangulatkeltő információk jelentek meg a legnagyobb közösségi portálon és több sajtóorgánumban is - olvasható a rendőrségi közleményben. Alább a részletek.
A bejelentő közösségi portálon és a sajtóban megjelent nyilatkozatai szerint a rendőrök 30-40 perccel a segélyhívást követően érkeztek ki a helyszínre. Elképzelése szerint a helyszíntől nem messze található kerületi rendőrkapitányságról hamarabb kellett volna segítséget kapnia.
Mindezekkel szemben a valóság az, hogy negyed óra alatt kiérkeztek és rendelkezésre álltak a járőrök. Ezt a tényt megerősíti a bejelentő rendőri jelentésben található azon nyilatkozata is, miszerint őt és társaságát 03:30 körüli időben érte atrocitás, a rendőrségi dokumentáció szerint a járőr pedig 03:45-kor érkezett a helyszínre. Szintén a téves felvetésekre reagálva tisztázandó, hogy a rendőrkapitányság állományához tartozó járőrök nem a rendőrségi objektumban várják a riasztásokat, hanem a hajnali órákban is közrendvédelmi járőr feladatokat látnak el a kerület közterületein.
A helyszínen megjelent rendőrök igazoltatták a bejelentőt és két külföldi társát, valamint az általuk fenyegetőként beazonosított két fiatal férfit. Megtörtént az adatok felvétele és a helyszíni meghallgatások is. A bejelentő elmondta, hogy egy bolt előtt csókolózott a barátjával, amikor egy férfi rájuk kiabált, hogy távozzanak a bolt környékéről. A felszólításban szereplő „buzi” kifejezést kifogásolta. Ezt követően a bejelentő két társával együtt távozott a helyszínről, és riasztotta a rendőrséget. Az általuk gyanúsítottként megjelölt két férfi nem tagadta a felszólítás tényét. Ugyanakkor egyikük beszámolt arról, hogy a szóváltást követően a bejelentővel csókolózó férfi vele szemben támadólag akart fellépni, de azt barátai megakadályozták. Személyi sérülés nem történt. Az esetet nem rögzítette a bolti kamera és térfigyelő kamera sem.
A bejelentő és társai a helyszínen történő panasztételi lehetőségükkel nem kívántak élni. Az intézkedő rendőrök jelentésében foglaltak alapján nem indokolt sem büntetőeljárás, sem szabálysértési eljárás megindítása.
A jelek szerint a galamblelkű szépfiúk a devianciájukat magyarul megnevező jelző miatt piszkították össze a bőrtangát, már csak Áder bocsánatkérése hiányzik a teljesen kerek történethez.
A normalitáspárti eladót kirúgták, a bolt bocsánatot kért
A bolt tulajdonosa szerint aznap este egyetlen eladó volt az üzletben, aki azóta már nem dolgozik ott. A TV2 Tények című műsorában a tulajdonos bocsánatot is kér a történtekért - írja köcsögsimogató cikkében a Zsindex.
A buzi Szijártó Imre szerda hajnalban tartott hazafelé két külföldi barátjával, amikor egyikük betért a Harminckettesek tere közelében lévő egyik nemzeti dohányboltba, miközben Imre megcsókolta a kint maradó, szintén férfi barátját. A közeli boltosnak természetesen nem tetszett az aberrált viselkedés. "Buzik! Ne itt buziskodjatok! Húzzatok el innen!" – mondta Szijártó Imre beszámolója szerint az erkölcstelenséget nem toleráló férfi.
A TV2 devianciapárti összeállítása
Imre azon háborodott fel, hogy a kiérkező rendőrök az egyértelmű helyzetet látván, a buziskodókat megvádolták közszeméremsértéssel. Imre szerint a rendőrök is elismerték a támadás "homofób indítékát", ennek ellenére a rendőrök a boltosnak azt javasolták, hogy közszeméremsértés miatt tegyen feljelentést. Imrééknek ugyancsak azt javasolták, hogy tegyenek feljelentést a boltos ellen.
Imre kifogásolta még, hogy a rendőrök csak tőlük kérdezték meg, hogy ittak-e aznap este alkoholt, a boltostól nem. Imréék elszipogták a rendőröknek, hogy a boltos baseball-ütővel fenyegette őket, a rendőrök be is mentek az üzletbe, de „nem találták, vagy nem is keresték” az eszközt.
A rendőri intézkedés elleni tiltakozásul vasárnap délutánra megmozdulást hirdetett a Társaság Egy Tudatos Társadalomért (TETT) nevű szabadelvű gittegylet. Az „Ez itt még mindig Magyarország?” című esemény Facebook-oldalán azt írják, fél 5-kor találkoznak a Harminckettesek terén.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: