2020. szeptember 30., szerda, Honória napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 "Megvédjük az édesanyákat az LMBTQP-szörnyektől!" - Toroczkai tüntetésre hív22:21 Vádat emeltek a portugál bevándorlási hatóság három munkatársa ellen, amiért halálra vertek egy ukrán férfit22:05 Vészhelyzet lép érvénybe Felvidéken21:50 Mindössze négy év fogházat kapott Molnár Ricsi - haza is engedték, mert amúgy is csak néhány hónapot kellene letöltenie21:36 EP-alelnök: "ki kell éheztetni pénzügyileg" Lengyel- és Magyarországot21:22 A Klubrádió és a 168 Óra nem lesz többé fegyver Slomó kezében az antiszemitizmus elleni harchoz20:55 A népmese napjára időzítve...20:42 Azerbajdzsán izraeli harci eszközökkel támadja az örményeket20:24 Az amerikai média egyöntetűen negatívan ítélte meg Trump és Biden első elnökjelölti vitáját20:12 Daganat vitte el a homokost, aki a világon elsőként gyógyult meg a HIV-fertőzésből19:52 Edzett, fehér, heteroszexuális férfiak üzentek a négygyermekes magyar családanyákat fenyegető férgeknek19:31 Bíróság elé állították az Audi igazgatótanácsának volt elnökét18:44 Tényleg nincs megállás? Már felolvasást is tartanak gyerekeknek a buzeráns királyfikról18:22 Drogos hulladékok a Nyugati téren: a faroklengetés rendben van, de a videózás sérti a jogaikat18:06 Az oláh szenátus vörös többsége ismét megszavazta a Trianon-törvényt
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók ::

Az MLSZ-t is elérte a liberális agybaj: lesz "családi" buzijegy, bár senki se kérte

Reklám

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság előtt egyezséget kötött a Háttér Társaság a Melegekért nevű "jogvédő" szervezet és a Magyar Labdarúgó-szövetség. A régi, "diszkriminációra" hivatkozva bepanaszolt szabályzatot megváltoztatták: a családi szektorba szóló kedvezményes jegyet most már azonos nemű "párok" is megvásárolhatják, mert Jóska és Béla is családnak fog számítani, sőt a "pár" köcsögebbik tagjának nem kell jegyet vennie.

Ez lesz a családi szektorban, hogy legyen mit nézniük a gyermekeinknek
A Háttér azt sérelmezte még tavaly szeptemberben, hogy az MLSZ egyik határozata "hátrányosan megkülönbözteti az azonos nemű párok családjait", mert ők nem vehetnek kedvezményes jegyet a családi szektorba.
Az MLSZ hivatalos értesítőjében tavaly szeptemberben jelent meg a 170/2012-es határozat, ez foglalkozik a kedvezményesen árusítható jegyekkel. Ebben az áll, hogy a családi szektorban a felnőtt férfi jegye teljes árú, női kísérője jegye térítésmentes, a gyerek jegye (maximum 3 gyerekig) 25 százalékos áron vásárolható meg. Mivel a szövegben kifejezetten férfi és nő szerepelt, a határozat alapján a férfi-férfi illetve nő-nő "párok" és az általuk nevelt gyerekek elestek a kedvezményes jegyvásárlás lehetőségétől.
A Háttér panasza után, miután elindult az EBH eljárása, az MLSZ módosította a szabályzatát. A felek május 28-án írták alá a végleges megállapodást, azt az EBH június végén hagyta jóvá. Az MLSZ döntése azonban már a március 3-i hivatalos értesítőben megjelent. Az új változat már nem férfiról és nőről rendelkezik, hanem "két nagykorú magyar állampolgárról".
A hazai buzijogi küzdelmek értelmes voltára jellemző, hogy nem is volt olyan homokos, aki panaszt tett volna amiatt, hogy hiába próbált kedvezményes jegyet venni a köcsögének - derül ki a híradásból. Talán nem csak nekünk jut eszünkbe a Loretta-jelenet Brian életéből - ugyanez zajlik itt is:
(Kuruc.info - Index nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready