"A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal levélben tájékoztatta a Tett és Védelem Alapítványt, hogy Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlése március 24-én napirendre tervezi tűzni a Nyirő József köz elnevezésének megváltoztatását" - adja hírül újabb győzelmét (és az "illetékes" "magyarok" újabb gyalázatos behódolását és nemzetárulását - mert enélkül nem győzhetnének) a zsidó terrorszervezet.
Zoom
"A kormányhivatal igazgatója, elfogadva a TEV indoklását arról, hogy Nyirő József tevékenysége köthető XX. századi önkényuralmi rendszer kiépítéséhez, fenntartásához, egyben jelezve, hogy az MTA szakmai összefoglalója is tartalmaz elutasító állásfoglalást Nyirőről, információt kért a kecskeméti jegyzőtől. A jegyző megerősítette, hogy van ilyen közterület, és elindította a névváltoztatási folyamatot. Bár ez még nem szerepel a márciusi közgyűlés meghívóján, de remélhetőleg hamarosan fölkerül oda is" - írják Bodnárék. Vélhetően az olvasó is érzi az utolsó mondatban szereplő 'remélhetőleg' szó súlyát és valódi jelentését...
A zsidó gondolatrendőrség három Nyirő Józsefről elnevezett közterülettel kapcsolatban tett "bejelentést". Balmazújváros megszeppent önkormányzata azt a tájékoztatást adta, hogy, bár terveztek utcát elnevezni Nyirőről, de "az MTA állásfoglalása miatt" (hát persze hogy amiatt) elálltak ettől. (A "Magyar" Tudományos Akadémiát pedig ideje lenne átnevezni Zsidó Tudományos Akadémiává, egyszerűen azért, mert az - a szerk.)
Ennek ellenére a Google Mapsen az utca Nyirő József utcaként szerepelt, de az alapítvány hibabejelentése alapján a Google "orvosolta ezt a hibát" - teszik hozzá pimaszul.
"Remélhetőleg a szigetszentmiklósi utcanév sem sokáig csúfítja a magyar térképeket" - folytatódik a pofátlan magyargyűlölő gettósöpredék követelőzése. Mert hagyjuk. És hagyjuk bérenceik folyamatos árulását - jelen esetben a közterületek nevének megváltoztatását - is. Meddig még?!
Korábban írtuk: