"Takács (Gagastar) Milán, aki 13 éves kora óta prostituáltként dolgozik, és erről nyíltan számol be népszerű közösségi média felületein, most egy Facebook-bejegyzésében arról ír, hogy eredetileg neki szánták Vona Gábor melegbotrányát" - írja a 444.
Mint ismeretes, a Jobbik elnökéről 2016 őszén kezdte terjeszteni a Lokál, a TV2 és társaik, hogy ferde hajlamú. Akkor a Terry Black "művész"nevű vén ratyi volt a "koronatanú" némi apróért, aki állította, hogy 2001 és 2003 között mindketten egy buzi társaság tagjai voltak. A buzizáshoz később Orbán Viktor is csatlakozott a magyar demokrácia legnagyobb dicsőségére.
Zoom
Olvasóink elnézését kérjük a látvány miatt, de meg kellett mutatnunk, ki nyilatkozik
Takács Milán most azt mondja, hogy megkereste egy politikai lap, mert interjút szerettek volna vele készíteni. Azzal kezdték, hogy tudják, hogy már volt köze politikusokhoz, és arra kíváncsiak, hogy Vona Gáborral volt-e afférja.
Bekérdeztek, hogy Vona a kuncsaftom volt-e az évek alatt. Mondtam, hogy nem. Erre azt mondták, hogy nem baj, és mi lenne, ha azt mondanánk? Tiltakoztam. Egyrészt miért mondanék olyat, ami nem úgy van, másrészt az életem fontosabb.
Korábban egy bejegyzésében említett egy különös esetet, amikor egy politikus magához rendelte, kocsit küldött érte, majd vacsoráztak és beszélgettek.
Először nem tudtam, mit kezdjek a helyzettel, így megkérdeztem, hogy most szexelni jöttünk vagy enni? Aztán beszélgetni kezdtünk, és kiderült, hogy ő csupán rám kí­váncsi, az életemre és a személyemre.
Takács nem árulta el, hogy ki volt a politikus. És sajnos azt sem, hogy melyik politikai lap kereste meg Vona ügyében, bár volna tippünk...
Korábban írtuk: