2017. november 25., szombat, Katalin, Alán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:52 Puccsszerű hatalomváltás a luhanszki szakadároknál21:27 Fürdőköntösben ment iskolába a havonta egymilliós zsebpénzt elverő cigány - és senki sem mert szólni neki21:08 Semjén ma már minden lényeges kérdésben ugyanazt gondolja, amit az Izrael-imádó hitgyülis szekta20:13 Szijjártó: amíg Ukrajna vissza nem vonja a jogsértő oktatási törvényt, nem támogatjuk EU-integrációs törekvéseit20:03 "Potenciális terrortámadás" a londoni metróban19:54 Bizalmatlansági indítványt nyújtottak be a lengyel kormány ellen a függetlenség napi "rasszista jelszavak" miatt19:46 Felelősségre vonnák Gyurcsányt a devizahitelesek (is)19:01 Megint támad a pápa: a migránsok "kultúrájuk kincseivel érkeznek", "békés jövőt" lehet építeni velük18:31 Az oroszok az Iszlám Állam állásait támadták az Eufrátesz nyugati partján17:40 Svédország megszállói, árulói és védelmezői (I. rész) - A megszállás alatt álló ország haláltusája16:50 Az adósoknak van menekvés, de ezt a közjegyzők nem nagyon akarják16:37 Újabb idióta ötletelés Berlinben: Jamaica- helyett Kenya-koalíció jöhet - vagy csak sima összeborulás Schulzékkal15:51 Több áramot fogyaszt a Bitcoin, mint Magyarország15:15 Tanúként hallgatták meg Gyurcsány feleségét Kecskeméten14:28 Koszorúzással tisztelegnek a Szovjetunióba hurcoltak előtt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Tovább az SZDSZ nyomdokain: Gabriella a nemzetbiztonsági bizottság elé vitte a "szélsőjobboldali mozgalmak" ügyét

Reklám

Október közepére ígért tájékoztatást a "szélsőjobboldali mozgalmak magyarországi kötődéséről" a nemzetbiztonsági bizottságnak és Fodor Gábor független képviselőnek, a vizsgálat kezdeményezőjének a Belügyminisztérium államtitkára a parlamenti testület keddi budapesti ülésén.

Fodor Gábor, aki nem tagja a bizottságnak, a testület üléséről távozva újságíróknak elmondta: parlamenti képviselőként kezdeményezte, hogy a nemzetbiztonsági bizottság foglalkozzon az üggyel.
A politikus felidézte, sajtóhíradásokban jelent meg, hogy Toroczkai László, a Jobbik alelnöke egy "horvát szélsőjobboldali mozgalom", a Tiszta Jogpárt korábbi politikusával, Frano Cirkóval találkozott. A liberális politikus hozzátette: az utóbbi időben többször is hallották, hogy az "európai szélsőjobbnak" egyfajta “letelepedési helye” lett Magyarország, és a szálak nem egy alkalommal vezettek Toroczkai Lászlóhoz, illetve a Jobbikhoz.
Zoom
Fodor korábbi párttársának is jól jöhet az ügy
A brit, francia és svéd "szélsőséges szervezkedéseknek" is vannak Magyarországi szálai, ráadásul több híradás szól arról, hogy a különböző "szélsőséges szervezeteket" Oroszország támogatja – jegyezte meg Fodor Gábor. A politikus kiemelte: a parlamentnek és a közéletnek tisztán kell látnia abban a kérdésben, hogy a Jobbiknak, illetve bármely más politikai pártnak milyen kapcsolatai vannak a különböző "szélsőjobb mozgalmakkal".
A bizottsági ülésen a Belügyminisztérium államtitkára azt mondta: ebben az ügyben alapos és részletes tájékoztatást kívánnak adni, ígérete szerint október közepén – közölte a magyarellenes politikus.
Sermer Ádám, a párt elnökhelyettese arról beszélt, hogy nemzetbiztonsági szempontból is vizsgálni kell ezt a kérdést. Vona Gábornak, a Jobbik elnökének el kell döntenie, hogy pártja néppártosodási "kommunikációs fogása" nyomán megpróbál elhatárolódni a Jobbik "szélsőséges nacionalista" részétől, vagy továbbra is kitart mellette – tette hozzá.
(MTI nyomán) Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready