Elfogadta Vona Gábor, a Jobbik elnökének felkérését, és a párt képviselőjelöltjeként indul a 2018. évi országgyűlési választáson Kovács Tamás kétszeres olimpiai bronzérmes, világbajnok kardvívó, volt szövetségi kapitány és mesteredző – derült ki a vívólegenda Facebook-bejegyzéséből.
Zoom
Mint írta, a néppártosodott Jobbik választási programjával maximálisan egyetért, Vona Gábor felkérését megtisztelőnek és elfogadhatónak tartja. Emlékeztetett arra, hogy húsz évig a Fideszre szavazott mint nemzeti érzelmű, keresztény polgár, „de sajnos az elmúlt négy évben óriásit változott a párt morálja, becsülete, és tovább fokozta a társadalom megosztottságát, elfelejtette Isten intelmeit a tízparancsolatában”.
Hangot adott személyes sérelmeinek is, annak, hogy a londoni olimpia előtt egy hónappal „a fideszes ejtőernyős szövetségi elnök” kirúgta a kardozók szövetségi kapitányi posztjáról, hatszoros olimpiai bajnok elhunyt édesapját pedig nem jelölte a Nemzetközi Vívószövetséghez tartozó Hírességek Csarnokába.
Kovács Tamás lesújtó véleményt fogalmazott meg a nagyobbik kormánypártól: „A Fidesz huszonnyolc év alatt megöregedett, elfásult, korrupt, megosztó, diktatórikus, kirekesztő, ellentmondást nem tűrő párttá vált, ahol a szlogen: »aki nincs velünk, az ellenünk van«.”
Számára ez már elfogadhatatlan – fűzte hozzá.
(MNO)
Korábban írtuk: