2018. október 16., kedd, Gál, Aranka, Lehel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:11 Újabb börtönbüntetés vár Egyiptom előző elnökére21:06 Salvini két afrikai miatt vár magyarázatot Macronéktól20:36 "Mostantól Magyarország semmit sem tehet Kárpátalja területén anélkül, hogy arról tájékoztatná az ukrán kormányt"20:18 Az orosz ortodox egyház megszakítja kapcsolatait a konstantinápolyi patriarkátussal19:34 A botrányok hatására felfüggesztették az együttműködési tárgyalásokat a "XXI. századiak"19:08 Szabó Balázs: több száz jobbikos kaphatott százezreket, hogy támogatásként befizessék a pártkasszába18:33 Pompeo Szaúd-Arábiába megy, hogy megkérdezze a királytól, ugye nem ők ölték meg az újságírót18:09 Migránsok további ezrei mennek élősködni Németországba családegyesítés címén17:55 Túszejtés miatt kiürítették a kölni pályaudvart17:41 Észtország kártérítést követel Moszkvától a szovjet megszállás miatt17:02 Jövőre indul a hazai fegyvergyártás16:44 Budaházy: el a kezekkel a nemzeti ellenállástól!15:54 Állatkertben akart medvével szelfizni egy nagyon okos román lány - már jobban van15:35 Megfeneklett a tárgyalás, Brüsszel a megállapodás nélküli brit kilépésre is felkészül15:17 A szíriai terroristák folytatni akarják a harcot - Aszadék állnak elébe
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

HVIM: minden parlamenti pártnak színt kell vallania, hogy támogatja vagy elutasítja a Budapest Pride-ot

A Hatvannégy Vármegye Ijfúsági Mozgalom (HVIM) felháborodásának ad hangot, hogy a “Budapest Pride” elnevezésű homoszexuális propaganda-programsorozat idén egy hónapos időtartamú. Mozgalmunk az egész társadalommal szembeni provokációnak tartja, hogy immáron hangsúlyosan jelen van a “Keresztények a melegekért” szerveződés, ami “ökumenikus istentiszteletet” is meghirdetett, egyéb kereszténységre hivatkozó programokon túl - írja közleményében a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. Alább a folytatás.
Felszólítjuk a történelmi keresztény egyházakat, hogy világos állásfoglalással határolódjanak el a devianciát hirdető propagandától és mondják ki azt az alapvető, máig érvényes tanítást, hogy a homoszexualitás összeegyeztethetetlen a kereszténységgel! Tegyék tisztába a médiában keringő híreket, miszerint “ökumenikus istentiszteletre” is sor kerül a homoszexuálisok szervezésében!
Kíváncsian várjuk, hogy a Fidesz és a Magyar Kormány betiltja-e a Soros-szervezetek által szervezett és támogatott keresztényellenes programsorozatot. Azt már bebizonyították, hogy szavakban, hangzatos szólamokban és plakátokon megvédik Magyarországot és a kereszténységet szavazatszerzési céllal, de most tettekre és valós intézkedésekre lenne szükség, ha hitelesen akarják képviselni a hazafias értékeket.
Az összes parlamenti párttól színvallást várunk el: fejezzék ki, hogy támogatják, vagy elutasítják a “Budapest Pride” elnevezésű egy hónapos fertőt! A hallgatás egyértelmű cinkosságot jelent.
Mivel nincsenek illúzióink a kormányzattal szemben, hogy valóban megakadályoznák ezt a nemzetrombolást, ezért a hazafias szervezetekkel összefogva felemeljük a szavunkat, és együttes erővel cselekszünk az alapvető emberi értékek védelmezéséért, úgy mint az egészséges, hagyományos nemi identitásért, a valódi keresztény értékekért és a konzervatív és tradicionális családmodellért.
Mint az előző évekhez hasonlóan, mi is az utcán leszünk július 7-én, a Budapest Pride felvonulással szemben. Felszólítunk minden jó érzésű magyart a tiltakozásra! Ismét életre hívjuk a Magyar Ellenállást: a hagyományainkat megvédjük a modern deviációkkal szemben! Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready