2019. január 21., hétfő, Ágnes napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Egy finn városban már kötelező: egy 17 éves fiú és egy felnőtt férfi "szerelméről" szóló filmet nézettek az iskolásokkal - a hiányzók büntetést fizethettek21:37 Nagy lépést tett a férfi-kézilabdaválogatott az olimpiai selejtező felé21:14 Egész Spanyolország a csodában bízik: versenyt futnak az idővel a kútba zuhant kisfiút kereső mentőcsapat tagjai20:42 Viharzóna az USA felett - 15 tagállamra adtak ki riadót20:13 Heller Ágnest újraélesztik, félárbócon a Spinoza zászlaja, Kunhalmi szomika: náci karlendítés a Sneider-lagziban19:45 Kihallgatásra idézték be Moszkvában egy háborús vígjáték rendezőjét19:17 Twitter-csiripelésekben osztotta a demokratákat Trump18:43 Nagyon unatkozhatott a kiskunhalasi R. Viktor18:13 A magzatgyilkosság és az eutanázia ellen tüntettek életvédők Párizsban17:45 Moszkva: hét izraeli rakétát semmisített meg a szíriai légvédelem - négy F-16-ossal támadtak a zsidók17:24 Könnygázzal oszlatták a Macedónia névváltoztatása ellen tüntetőket Athénban16:55 A brit cégvezetők háromnegyede ellenzi a megállapodás nélküli Brexitet16:33 A Nagy Testvér is beköltözik a recepcióra: a rendőrség szabadon csemegézhet a vendégek adatai között16:04 Gazirtásra és amerikai sportokra is készülhettek a fiatalok Versegen15:27 Érdemes időben beadatni az influenza elleni védőoltást
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

HVIM: minden parlamenti pártnak színt kell vallania, hogy támogatja vagy elutasítja a Budapest Pride-ot

A Hatvannégy Vármegye Ijfúsági Mozgalom (HVIM) felháborodásának ad hangot, hogy a “Budapest Pride” elnevezésű homoszexuális propaganda-programsorozat idén egy hónapos időtartamú. Mozgalmunk az egész társadalommal szembeni provokációnak tartja, hogy immáron hangsúlyosan jelen van a “Keresztények a melegekért” szerveződés, ami “ökumenikus istentiszteletet” is meghirdetett, egyéb kereszténységre hivatkozó programokon túl - írja közleményében a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. Alább a folytatás.
Felszólítjuk a történelmi keresztény egyházakat, hogy világos állásfoglalással határolódjanak el a devianciát hirdető propagandától és mondják ki azt az alapvető, máig érvényes tanítást, hogy a homoszexualitás összeegyeztethetetlen a kereszténységgel! Tegyék tisztába a médiában keringő híreket, miszerint “ökumenikus istentiszteletre” is sor kerül a homoszexuálisok szervezésében!
Kíváncsian várjuk, hogy a Fidesz és a Magyar Kormány betiltja-e a Soros-szervezetek által szervezett és támogatott keresztényellenes programsorozatot. Azt már bebizonyították, hogy szavakban, hangzatos szólamokban és plakátokon megvédik Magyarországot és a kereszténységet szavazatszerzési céllal, de most tettekre és valós intézkedésekre lenne szükség, ha hitelesen akarják képviselni a hazafias értékeket.
Az összes parlamenti párttól színvallást várunk el: fejezzék ki, hogy támogatják, vagy elutasítják a “Budapest Pride” elnevezésű egy hónapos fertőt! A hallgatás egyértelmű cinkosságot jelent.
Mivel nincsenek illúzióink a kormányzattal szemben, hogy valóban megakadályoznák ezt a nemzetrombolást, ezért a hazafias szervezetekkel összefogva felemeljük a szavunkat, és együttes erővel cselekszünk az alapvető emberi értékek védelmezéséért, úgy mint az egészséges, hagyományos nemi identitásért, a valódi keresztény értékekért és a konzervatív és tradicionális családmodellért.
Mint az előző évekhez hasonlóan, mi is az utcán leszünk július 7-én, a Budapest Pride felvonulással szemben. Felszólítunk minden jó érzésű magyart a tiltakozásra! Ismét életre hívjuk a Magyar Ellenállást: a hagyományainkat megvédjük a modern deviációkkal szemben!Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready