2018. június 18., hétfő, Arnold, Levente, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:08 A foci-vb házigazdáját a balkáni államok ítélik meg pozitívan - az Egyesült Államokat a V4-ek preferálják21:26 Gyilkosok, pedofilok, fajgyalázó cafatok álmai: a bevándorlók nagy része hamis személyazonossággal él Németországban20:40 Bota Ágnes: Vasváros20:14 Idegállapotba került egy váci nőszemély, mert nem hagyta lopni az üzletvezető19:27 Ez a cigány lopta el a sérültet ellátó mentős pénztárcáját a Józsefvárosban18:55 Párját ritkította a nagyecsedi cigány - kimenőt kapott a börtönből, hogy meglátogassa apját, hát gyilkolt is egyet18:22 Zemannak nem tetszik a szocdem külügyminiszter-jelölt17:41 A Boko Haram szüntelenül noszogatja a fajtikat Európa felé17:21 Kisvasút ütközött személyautóval Szobnál16:42 Allah Akbart üvöltve késelt egy nő Franciaországban, de nincs itt semmi látnivaló, pszichiátriai gondokkal küzdött16:09 A menekültügyi vita miatt szakíthat a CDU és a CSU: a testvérpártok nem egyeznek a betelepítés mértékén15:51 Lövöldözés vetett véget egy New Jersey-i művészeti fesztiválnak15:10 A tálibok nem szelfiznek tovább az afgán kormányerőkkel - az IÁ pedig mindkét felet robbantgatja14:45 Jobbikos arányok az MSZP tisztújítóján: Tóth Bertalan lett a szocionisták új elnöke14:36 Zsidó telepesek és izraeli határrendőrök színjátéka a megszállt Ciszjordániában - Végül túlságosan élethűvé sikerült
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

HVIM: minden parlamenti pártnak színt kell vallania, hogy támogatja vagy elutasítja a Budapest Pride-ot

A Hatvannégy Vármegye Ijfúsági Mozgalom (HVIM) felháborodásának ad hangot, hogy a “Budapest Pride” elnevezésű homoszexuális propaganda-programsorozat idén egy hónapos időtartamú. Mozgalmunk az egész társadalommal szembeni provokációnak tartja, hogy immáron hangsúlyosan jelen van a “Keresztények a melegekért” szerveződés, ami “ökumenikus istentiszteletet” is meghirdetett, egyéb kereszténységre hivatkozó programokon túl - írja közleményében a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. Alább a folytatás.
Felszólítjuk a történelmi keresztény egyházakat, hogy világos állásfoglalással határolódjanak el a devianciát hirdető propagandától és mondják ki azt az alapvető, máig érvényes tanítást, hogy a homoszexualitás összeegyeztethetetlen a kereszténységgel! Tegyék tisztába a médiában keringő híreket, miszerint “ökumenikus istentiszteletre” is sor kerül a homoszexuálisok szervezésében!
Kíváncsian várjuk, hogy a Fidesz és a Magyar Kormány betiltja-e a Soros-szervezetek által szervezett és támogatott keresztényellenes programsorozatot. Azt már bebizonyították, hogy szavakban, hangzatos szólamokban és plakátokon megvédik Magyarországot és a kereszténységet szavazatszerzési céllal, de most tettekre és valós intézkedésekre lenne szükség, ha hitelesen akarják képviselni a hazafias értékeket.
Az összes parlamenti párttól színvallást várunk el: fejezzék ki, hogy támogatják, vagy elutasítják a “Budapest Pride” elnevezésű egy hónapos fertőt! A hallgatás egyértelmű cinkosságot jelent.
Mivel nincsenek illúzióink a kormányzattal szemben, hogy valóban megakadályoznák ezt a nemzetrombolást, ezért a hazafias szervezetekkel összefogva felemeljük a szavunkat, és együttes erővel cselekszünk az alapvető emberi értékek védelmezéséért, úgy mint az egészséges, hagyományos nemi identitásért, a valódi keresztény értékekért és a konzervatív és tradicionális családmodellért.
Mint az előző évekhez hasonlóan, mi is az utcán leszünk július 7-én, a Budapest Pride felvonulással szemben. Felszólítunk minden jó érzésű magyart a tiltakozásra! Ismét életre hívjuk a Magyar Ellenállást: a hagyományainkat megvédjük a modern deviációkkal szemben! Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready