2019. január 19., szombat, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:23 Még mindig nem ismerjük a zsidó pofátlanság végső határát: nem elégedett a főrabbi az 1920 óta Magyaroszágtól elszakított Eperjes zsinagógájával, ezért azt is nekünk kell felújítani21:04 Nemcsak a Jobbik és barátai, de a "nők" is ellenálltak az Orbán-rezsimnek Pécsett20:43 Két salgótarjáni "fiúnak" nagyon megtetszett egy lány telefonja - ütöttek is érte20:22 Románia és Erdély iohannisainak nagyon jó a bocskorosok alatt élni, autonómiára semmi szükségük19:59 "Kreatív és jövőorientált utat követett" a meggyilkolt migráns- és buzisimogató gdanski polgármester19:31 Pár ezer tüntető előtt sikerült leprolizni a tüntizgetők mellett az ország nagy részét is18:45 Tovább erősödött a Liga, már Salvini pártja lenne legerősebb az EP-ben18:23 "Szabadság, Egyenlőség, Gumilövedék" - tizedszer is az utcára vonultak a sárgamellényesek17:34 Börtönbe és átnevelőtáborokba akarják zárni a melegeket!17:14 Halálos csapolás: vödrökben lopták a mexikóiak az olajat, amíg rá nem robbant az egész a tolvajokra15:44 Új CSU-elnök: itt az ideje megjeleníteni a párt liberális irányzatát, és szembeszállni a gaz nacionalistákkal14:55 Salgótarjánban is együtt demonstrált a baloldal14:22 Elsüllyedt egy sáskacsónak Líbia partjainál14:03 Kiterjesztenék a fiúkra is HPV-védőoltást13:28 Tűpontosan megjósolta 2004-ben a BÉT a bankoknak, hogy mennyit fognak nyerészkedni a devizahiteleseken
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Még David Copperfield is elégedetten csettintene: eltüntetett egy házat három kisvaszari

A Komlói Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak a három férfinak az ügyében, akik elbontottak egy fél házat Kisvaszaron.
Lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a rendőrség három kisvaszari férfi ellen, akik 2017. november 15-e és december 20-a között elbontottak egy épületet Kisvaszaron, majd a bontott építőanyagból téglát, gerendákat és tetőléceket loptak el.
Zoom
Így néz ki, mikor a cigányok nekiállnak elhordani egy komplett házat - a képen látható eset a Heves megyei Átányban történt, lásd bővebben a kapcsolódók között
A rendőrségre 2017. december 20-án a ház tulajdonosa tett bejelentést, mert az épülethez érkezve megdöbbenten tapasztalta, hogy annak nagy részét valaki lebontotta, és a használható építőanyagot elhordta. A sértett azt is elmondta a rendőröknek, hogy ottjártakor egy általa csak látásból ismert férfi szaladt el a háztól. A rendőrök órákon belül beazonosították, majd elfogták a 22 éves helybeli férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte, és azt is elmondta, hogy házból egy 40 éves és egy 17 éves falubelije is vitt el építőanyagokat.
Utóbbi két férfit a nyomozás során a rendőrök szintén gyanúsítottként hallgatták ki, tettüket mindketten beismerték.
A sértett házától ellopott építőanyagok egy részét a rendőrök helybenhagyással lefoglalták, azonban a gyanúsítottak hozzátartozói – egy 44 éves és egy 30 éves nő – a lefoglalt anyagokat elégették, ezért őket zártörés bűntettével gyanúsítja a rendőrség.
A nyomozás során az is kiderült, hogy a 17 éves fiút 22 éves társa bírta rá a bűncselekmény elkövetésére, ezért vele szemben kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is vádemelést javasol a rendőrség.
Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.
(Police.hu)
Frissítés: "Szóltam a fiamnak: menjél te is, hozzál te is egy gerendát!"
Előfordul az ilyesmi:
Ellopnak ezek mindent:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready