2019. április 21., vasárnap, Konrád, Zsombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:46 Zsidóváltás Ukrajnában: a humorista tönkreverte a csokigyárost18:59 Több rendszámmal is próbálkozott egy bélapátfalvi férfi, de egyik sem volt az igazi18:10 Lassan minden csomag mellé kell egy rendőr Ferihegyen17:51 Moszkva továbbra is kész német és francia megfigyelőket fogadni a Kercsi-szorosban17:09 Húsvéti robbantássorozat: katolikus templomokat és szállodákat sújtottak véres merényletek Srí Lankán17:04 Lépfenével fertőzött döghúst dolgoztak fel és árultak Békés megyében16:33 A hit magánügyek közé száműzése a baloldali, liberális, szocialista, nemzetközi eszmékből jött15:49 Erdélyi turnéra indulnak a Fölszállott a páva versenyzői15:01 Az MTVA feljelenti Sargentiniéket egy lopott kampányvideó miatt14:28 Még két napig gyűjthetnek ajánlásokat a pártok13:56 Ezeken a településeken rossz a levegő minősége13:30 "Arany élet" ígérete: enyhén gyanús kanadai ajánlat érkezett a kalocsai, egykor katonai repülőtérre12:00 Szennyvíztartályban lelte halálát egy taktaharkányi kisfiú - a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz11:30 "Keltetőshow-val" népszerűsíti felelős állattartást a Nébih10:41 A hit nem magánügy! - keresztény blog a "Z-generációnak"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Még David Copperfield is elégedetten csettintene: eltüntetett egy házat három kisvaszari

Reklám

A Komlói Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak a három férfinak az ügyében, akik elbontottak egy fél házat Kisvaszaron.
Lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a rendőrség három kisvaszari férfi ellen, akik 2017. november 15-e és december 20-a között elbontottak egy épületet Kisvaszaron, majd a bontott építőanyagból téglát, gerendákat és tetőléceket loptak el.
Zoom
Így néz ki, mikor a cigányok nekiállnak elhordani egy komplett házat - a képen látható eset a Heves megyei Átányban történt, lásd bővebben a kapcsolódók között
A rendőrségre 2017. december 20-án a ház tulajdonosa tett bejelentést, mert az épülethez érkezve megdöbbenten tapasztalta, hogy annak nagy részét valaki lebontotta, és a használható építőanyagot elhordta. A sértett azt is elmondta a rendőröknek, hogy ottjártakor egy általa csak látásból ismert férfi szaladt el a háztól. A rendőrök órákon belül beazonosították, majd elfogták a 22 éves helybeli férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte, és azt is elmondta, hogy házból egy 40 éves és egy 17 éves falubelije is vitt el építőanyagokat.
Utóbbi két férfit a nyomozás során a rendőrök szintén gyanúsítottként hallgatták ki, tettüket mindketten beismerték.
A sértett házától ellopott építőanyagok egy részét a rendőrök helybenhagyással lefoglalták, azonban a gyanúsítottak hozzátartozói – egy 44 éves és egy 30 éves nő – a lefoglalt anyagokat elégették, ezért őket zártörés bűntettével gyanúsítja a rendőrség.
A nyomozás során az is kiderült, hogy a 17 éves fiút 22 éves társa bírta rá a bűncselekmény elkövetésére, ezért vele szemben kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is vádemelést javasol a rendőrség.
Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.
(Police.hu)
Frissítés: "Szóltam a fiamnak: menjél te is, hozzál te is egy gerendát!"
Előfordul az ilyesmi:
Ellopnak ezek mindent:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready