Közzétette a Jobbik pártlapja, kik hagynák el Brüsszel irányába a süllyedő hajót, de nem sokkal később eltávolították a cikket. Nálunk azonban elérhető a névsor.
Zoom
Neki megvalósul a bérunió (fotó: Béli Balázs/Alfahír)
Ahogy az sejthető volt, a listavezető Gyöngyösi Márton, a párt elnökhelyettese, Brüsszelben ugyanis nem éhbérért lógatják a lábukat a képviselők, mint itthon.
A második helyezett Balczó Zoltán, a Jobbik jelenlegi európai parlamenti képviselője, akiről olyan hírek terjedtek, hogy kiszorítja a pártvezetés, de úgy tűnik, végül mégis tovább asszisztálhat árulásukhoz a jobb sorsra érdemes politikus.
Meglepetés a harmadik helyezett is, de úgy tűnik, annyira bevált Szegedi Csanád, hogy Jakab Péter, a párt szóvivője vinné tovább a stafétát. De ehhez be is kell juttatni három képviselőt...
A lista folytatása teljességgel érdektelen. Bana Tibornak nulla esélye van Brüsszelben folytatni a bambulást, az ötödik helyezett Z. Kárpát Dániel sem megy sehová, akárcsak Brenner Koloman, Lukács László György, Szalayné Pánczél Ágnes, Dudás Róbert és Szalay Szabolcs.