2019. július 21., vasárnap, Dániel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:24 "Nőt keresett magának" a krétai gyilkos, az sem zavarta, amikor már nem volt életben09:55 Illegális gyorsulási versenyt látogattak meg a rendőrök09:41 Barbarossa hadművelet: a Wehrmacht és Vörös Hadsereg összehasonlítása a szervezés területén09:14 Tovább ritkítják a dzsihadistákat Irakban08:25 Szerelmes lett Romániába egy "belga" - oláh juhászok botjai józanították ki08:03 Kicsavarták a szivárványos zászlót a buzeráns kezéből egy lengyel városkában07:47 A brit tanker elfogásának első gyakorlati haszna: Szaúd-Arábia két és fél hónap után útjára engedte az iráni tartályhajót07:30 Azonosíthatatlan lehet már a Hableány-baleset utolsó áldozata06:51 14 méteres árokba zuhant egy illegális bevándorlókkal teli busz Macedóniában22:45 A helyhatósági választások szabadságáért tüntettek Moszkvában22:18 A Kína-párti nyugdíjasok is utcára vonultak Hongkongban, közben a rendőrség megtalálta az ürgebőrbe varrt robbanószerkezeteket21:54 Az Iráni Forradalmi Gárda kommandósai kötélen ereszkedtek le a brit kőolajszállító-hajóra a Perzsa-öbölben21:32 Ha a Hitler életére törőket éltetheti, a rasszizmus és az antiszemitizmus ellen hablatyolhat, akkor bezzeg nem remeg Merkel21:05 A hőség mellett zivatarokra, felhőszakadásra is számíthatunk vasárnap20:53 Munkagépek ütköztek a ferihegyi repülőtéren
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Szegény tulaj könnyen megfoghatja a bokáját, mert nem adta ki lakását a farbérlőknek

A "férfi" és "párja" új albérletet keresett a fővárosban, az egyik tulajdonos a múlt hétvégén szólt nekik, hogy őket választotta az érdeklődők közül. Később azonban üzenetet küldött, amelyben azt írta: mégsem adja ki nekik a lakást – ajvékolta a nagyvilágba az RTL Klub híradója.
"Szia, ne haragudjatok, de sajnos le kell mondjam az albérletet. Azt mondtátok, hogy jó barátok vagytok… Én most nem tudom, hogy hogyan hívják a barátodat, de azt kell sejtsem, hogy több van köztetek barátságnál. Sajnos ez így részünkről nem fog menni" – írta korrektül a tulajdonos, aki egy későbbi üzenetben még egyértelműbbé tette: ha kezdettől fogva tudja, hogy a két férfi homoszexuális, már akkor szólt volna, hogy nem adja ki a lakást.
Szegény Csongort sokkolta az eset. A buzisajnáltatásra a "fartúrók hónapja" alatt valahogy még fogékonyabb stábnak azt mondta, amióta nyolc éve Erdélyből Budapestre költözött, semmilyen hátrányos megkülönböztetés nem érte.
A lakástulajdonos a Retek Klub megkeresésére nem válaszolt.
A Társaság a Szabadságjogokért jogásza már amiatt fújta a sófárt, hogy amit a tulajdonos tett, az szerinte diszkrimináció. A "szakértő" szerint a két "férfi" az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordulhat, a normalitáspárti tulajt pedig meg is büntethetik.
(Kuruc.info - RTL Klub nyomán)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready