2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia, Elemér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:04 Bűnmegelőzési razziát tartott a rendőrség Budapest V., VI. és VII. kerületében21:39 Teljes gőzzel üzemel a török-amerikai műveleti központ20:58 Negyvennyolcezer embert evakuáltak a kelet-kínai Fucsien tartományban a Bailu tájfun közeledése miatt20:26 90 év bölcsesség19:53 Míg anyjuk a benzinkúton vásárolt, füstmérgezést szenvedett három gyerek egy fővárosi lakástűzben 19:21 Rohamosan pusztul a világ tüdeje, az Amazonas18:35 A telefonja és a cigarettája mellett a fiú gyógyszere is kellett a belvárosi rablóknak 18:02 Megrendelték az első magyar fejlesztésű, kompozit testű repülőgépet17:41 Három tonna kokaint foglaltak le Rotterdamban17:05 Közös megyei listát indít Komárom-Esztergomban a Jobbik, a DK, az MSZP, a Momentum stb.16:49 Nem lopott, csak önkényesen elvett autó parkolt bunkón az árokban Barcson16:32 Egy androiddal a fedélzetén érkezett a Szojuz az űrállomáshoz, de nem sikerült a csatlakozás - Fedor hétfőn újrázik15:16 "Egyszer és mindenkorra, bármilyen formában merüljön is fel: összefog-e a Jobbik bármelyik baloldali párttal?"14:43 Szó szerint égető a helyzet: a tűzoltók 74 százaléka készül a pálya elhagyására14:04 "A tegnapi is a nemzet egyik sikeres napja volt" - Irán új rakétát tesztelt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Melyik az a népcsoport, ahol a mélységes gyász az orvos leköpésében és halálos fenyegetőzésben nyilvánul meg?

Reklám

Facebook-oldalán ismertette az esetet tegnap az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet:
Intézetünk feljelentést tett egy a közelmúltban lezajlott szomorú esemény miatt.
Mentővel érkezett Intézetünkbe egy súlyos stroke-os beteg, az agytörzset károsító stroke után. A gyors és sikeres katéteres beavatkozást követően sajnos újabb agyi infarktus alakult ki, emiatt azonnali koponyafeltáró műtétet végeztünk, koponyán belüli nyomásmérőt helyeztünk el és gyógyszeres kezelésben részesítettük betegünket.
Vannak olyan esetek, amikor tudomásul kell vennünk: a legsúlyosabb eseteket a legmodernebb eljárások és szakembereink kiváló munkája ellenére sem tudjuk uralni. Van, amikor elveszítjük a csatát… Betegünk sajnos eltávozott.
A család mély gyászában osztozunk, a gyász elviseléséhez minden segítséget megadunk, de Intézetünk – dolgozóinak védelmében – minden esetben fellép az olyan erőszakos fenyegetések ellen, amelyek ezt követően érkeztek hozzánk. Az Intézetünkben jelen lévő család tagjai kiabálva, életveszélyesen fenyegetőzve leköpték a szomorú hírt közlő intenzív terápiás szakorvosunkat, és olyan helyzet alakult ki, hogy a XIV. kerületi Rendőrkapitányság azonnali segítségét kellett kérnünk.
Köszönjük a Rendőrség gyors reagálását: néhány percen belül két mikrobusznyi rendőr érkezett, gyorsan, erőteljesen és hatékonyan helyreállították a rendet. Az eset idején Intézetünkben tartózkodó betegeinktől és hozzátartozóiktól elnézést kérünk, megértésünket köszönjük.
Kötelességünk, hogy dolgozóink védelme és a betegellátás folyamatosságának fenntartása érdekében az esetről készült jegyzőkönyveket csatolva, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak ügyében ismeretlen tettes ellen feljelentést tegyünk.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready