Bezár!
2019. november 13., szerda, Szilvia, Bulcsú, Enese napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:34 Megrendszabályozná a Fidesz a "Tordai-Jakabokat": kitiltást és egyéves fizetésmegvonást is kaphatnak12:00 Berlinben építi meg első európai gyárát a Tesla11:40 Megkezdődött az Iszlám Állam tömeggyilkos emírjének pere Budapesten11:22 Továbbra is érkeznek az esélytelen rakéták a Gázai övezetből Izraelbe11:13 Muzulmánok ellen tervezett fegyveres támadással gyanúsítanak két lengyelt10:44 A Japán Birodalmi Haditengerészet jelentősebb technikai fejlesztései09:55 Napi Bencsik: Mészárosék nem loptak, szerencsésen versenyeztek09:29 Az oroszbarát szocialisták megbuktatták az EU felé közeledni akaró moldovai kormányt08:44 Erre tart a klímabolsevizmus: Jane Fonda már nürnbergi pereket akar azok ellen, akik nem harcolnak velük08:33 Leleplezett mélyállam: megnevezték a Trump-Zelenszkij beszélgetés kiszivárogtatóját07:58 Ideiglenes elnökké nyilvánította magát a bolíviai szenátus egyik alelnöke07:45 Zivatarokra és széllökésekre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat07:33 Egyelőre nem lesz Putyin-Zelenszkij találkozó06:50 Nyugodtabb szívvel lehet vonatra ülni - de csak a mai napon22:33 Soha nem adja fel - üzente Morales Mexikóból
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Melyik az a népcsoport, ahol a mélységes gyász az orvos leköpésében és halálos fenyegetőzésben nyilvánul meg?

Reklám

Facebook-oldalán ismertette az esetet tegnap az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet:
Intézetünk feljelentést tett egy a közelmúltban lezajlott szomorú esemény miatt.
Mentővel érkezett Intézetünkbe egy súlyos stroke-os beteg, az agytörzset károsító stroke után. A gyors és sikeres katéteres beavatkozást követően sajnos újabb agyi infarktus alakult ki, emiatt azonnali koponyafeltáró műtétet végeztünk, koponyán belüli nyomásmérőt helyeztünk el és gyógyszeres kezelésben részesítettük betegünket.
Vannak olyan esetek, amikor tudomásul kell vennünk: a legsúlyosabb eseteket a legmodernebb eljárások és szakembereink kiváló munkája ellenére sem tudjuk uralni. Van, amikor elveszítjük a csatát… Betegünk sajnos eltávozott.
A család mély gyászában osztozunk, a gyász elviseléséhez minden segítséget megadunk, de Intézetünk – dolgozóinak védelmében – minden esetben fellép az olyan erőszakos fenyegetések ellen, amelyek ezt követően érkeztek hozzánk. Az Intézetünkben jelen lévő család tagjai kiabálva, életveszélyesen fenyegetőzve leköpték a szomorú hírt közlő intenzív terápiás szakorvosunkat, és olyan helyzet alakult ki, hogy a XIV. kerületi Rendőrkapitányság azonnali segítségét kellett kérnünk.
Köszönjük a Rendőrség gyors reagálását: néhány percen belül két mikrobusznyi rendőr érkezett, gyorsan, erőteljesen és hatékonyan helyreállították a rendet. Az eset idején Intézetünkben tartózkodó betegeinktől és hozzátartozóiktól elnézést kérünk, megértésünket köszönjük.
Kötelességünk, hogy dolgozóink védelme és a betegellátás folyamatosságának fenntartása érdekében az esetről készült jegyzőkönyveket csatolva, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak ügyében ismeretlen tettes ellen feljelentést tegyünk.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready