2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás19:54 A "magyar Koszovó" sötét víziója
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A csapat! DK-Jobbik-Párbeszéd - a néppárt politikusa még standolni is beállt a Gyurcsány-párthoz

Reklám

Kocziha Tündéről van szó, aki 2018-ban országgyűlési képviselő-jelölt is volt Békésben. Most talán ő akar lenni a békéscsabai Tóth "Gatya" Péter, aki a Botka-kampányban máris nagyot alkotott, és dór oszlopként tartja a hátán az ellenállást. Egyelőre azonban ő még nincs egyedül vert seregként, van párbeszédes és DK-s társasága. Milyen érdekes, hogy a képek alapján csak a kvízrabbi-kompatibilissá vált Jobbik logóját szégyellik.... A DK pedig annyira Gyurcsányné EP-sikeréből él, hogy még most is EP-kampányos felirattal érkeztek, de mellette a Párbeszéd standján kivehető az Egységben Békéscsabáért-logó.
Íme az augusztus 28-án a békéscsabai piacnál készült képek:
Zoom
Zoom
Nem olyan régen ez még másképp volt, Kocziháék csak a "többségi akaratnak engedve" álltak be a helyi DK-vezér Dancsó Tibor mögé, aki a ballib banda polgármester-jelöltje, előtte Szarvas Pétert támogatták.
A Békéscsabai Ellenzéki Összefogás Fb-oldalának képei alapján látszik, hogy Kocziha időnként jobbikosként is standol még, és a közös logón is ott a Jobbik:
Zoom
Zoom
Zoom
Persze nem is a Jobbik-logó alkalmi hiánya a vállalhatatlan, lejáratták azt már eléggé a nemzeti radikalizmusukat hasonlóképp nyugdíjba vonultatók, de a hazaáruló társasággal való bensőséges összebújás és a kvázi DK-s aktivista vagy "civil" szerepkör már tényleg alulmúlhatatlan. Illetve ezt inkább visszavonjuk, mert még csípőből megmutatják, hogy van még lejjebb... A moslék addig is csak egyre bűzösebben rotyog. Ügyek mentén.
Frissítés: A teljességhez hozzátartozik a békéscsabai helyzetet illetően, hogy a helyesírásilag sem túl magyaros "Szavazzon a DK-listájára!" felhívás mögé bújó "A csapat" mögül nem véleltenül hiányzik fájóan néhány pártlogó, külön kompenzációs listája és így egyéni jelöltjei vannak az MSZP-LMP bandának is, de ez fájjon annak, aki az LMP-ben csalódott, és az influencernek, hogy a kedvencei most egymás ellen indulnak. Kocziha Tünde egyébként a második helyet foglalja el Dobrev Klára Dancsó Tibor mögött a haveri listán.
Zoom
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready