2019. október 17., csütörtök, Hedvig napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:47 Élve ástak el egy újszülöttet ómigránsaink őshazájában17:13 "Megb@szlak, csicska!" - Kibukott a keserűség az eltérő kultúrából a rasszista körforgalom miatt16:48 A hétvégén is marad a jó idő15:51 Valaki vegyi fegyvert használt Szíriában - a törökök és a kurdok egymásra mutogatnak15:22 Román késelt moldovait Budapesten14:46 Tűzrőlpattant menyecske miatt volt dolguk a mentőknek a fővárosban14:37 Jákob Péter készen áll a Jobbik átvételére14:27 Leghamarabb 25 év múlva szabadulhat a népligeti gyilkos14:13 Török-kurd összecsapás volt Hollandiában is13:45 Karácsony díszpolgárrá választatná Tarlóst - és persze Demszkyt is13:35 Megszületett a megállapodás a brit kilépésről13:12 Kigyulladt a Kolozsvár–Budapest–Bécs-vonat mozdonya12:46 Hát persze hogy senki sem mert "lázongani" Orbánnak Balatonalmádiban12:01 "Ne legyél kemény fickó! Ne legyél bolond!", írta Trump Erdogannak - a török elnök kukába dobta a levelet11:27 Tarlós bőrdzsekiben fejezte be
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Bármilyen meglepő, nem iparkodnak a vizsgálattal a hatóságok Borkaiék ügyeiben

Reklám

Egy hete minden nap kiderül valami a Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere körüli körről, audis telekügylet, offshore-cégek, étterembiznisz, forgalom nélküli céget irányító Borkai-fiú havi egymilliós fizetése, Borkai lányának céges kötődése, repülőgépek. Ez azonban nem elég az ügyészségnek, hogy munkába lendüljön - írja a 24.hu.
Az Azonnali megkereste a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészséget azzal kapcsolatban, hogy indítanak-e nyomozást akár a prostitúcióval, akár a felmerülő vagyon elleni bűncselekmények gyanújával összefüggésben. Azt a tájékoztatást kapták: nem érkezett hozzájuk feljelentés az ügyben, hivatalból pedig eljárást az ügyészség a kizárólag a médiában megjelenő, ellenőrizetlen információk alapján nem indíthat, konkrét adatok nélkül nem járhat el.
A válasz azért is furcsa, mert Tényi István többször is tett feljelentést, az Azonnali pedig arról ír, hogy Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő is így tett.
A megyei rendőr-főkapitánysághoz több feljelentés és bejelentés is érkezett az ügyben, jelenleg ezek adattartalmát vizsgálják.
A Borkaihoz köthető ügyvéd is a történet egyik fontos szereplője lehet az eddig megjelentek alapján, ezért a portál megkereste a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamarát, hogy tervezik-e etikai vagy fegyelmi eljárás megindítását, esetleg az ügyvéd figyelmeztetését.
Havasi Dezsőtől, a kamara elnökétől a választ kapták, hogy természetesen nem örülnek neki, ha egy ügyvéd kollégájuk nem szakmai teljesítményével, hanem más okból kerül kerül reflektorfénybe ilyen negatív megítélésű ügyben, amiről magánvéleményük ugyan lehet, de eddigi ismereteik alapján kamarai teendőjük nincs. A későbbiekben esetleg hatósági intézkedések alapján tudnak fegyelmi ügyben eljárni.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready