2018. december 15., szombat, Valér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:57 A Jobbikkal kiegészült összbaloldali performansz és egy kis városnézés után ismét a Kossuth téren túlóráztak a demokraták - de már megunták22:35 Marokkót tömi pénzzel az Európai Bizottság21:36 Semmiképp nem tárgyalható újra a Brexit-feltételrendszer - Orbán a brüsszeli csúcson is migránstámadást vert vissza20:46 Századvég: a megkérdezettek 83 százaléka elutasítja az elmúlt napok tüntetésein tapasztalt agressziót19:28 A Kreml továbbra is kész a Putyin-Trump-találkozókra18:25 Mészárosék mostanra loptak össze egy Csányi-méretű agrárbirodalmat18:00 Négyre emelkedett a strassburgi Allah akbaros merénylet áldozatainak száma - egy ötödik sérült is az agyhalál állapotban van17:46 Gaudi: a rendőrség oszlathatott volna, a Jobbik meg teljesen összeborult a szemkilövetőkkel és a balliberálisokkal17:03 Volner: ha veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereget, és magunk teszünk rendet16:42 Eddig 51 szánkótolvajt állított elő a rendőrség16:30 Bizalmatlansági indítványt terjesztettek be a bűnöző Dragnea bábkormánya ellen16:19 Holttestet találtak a tűzoltók egy dunapataji ház padlásterében15:29 A nyílt utcán késelt meg három nőt egy támadó Nürnbergben14:56 A jobbikosokban is ég a vágy Sneider szerint - egyébként még mindig Vona a párt elnöke14:47 Szellemi, lelki védőoltó gondolatok karácsonyra (x)
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

MVSZ: Gyertyás menet Lőrincz János és sorstársai emlékére + videó

Reklám


Sajtótájékoztatón összegezte Lőrincz János halálának eddig ismertté vált körülményeit Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke és Kvacskay Károly. Ha Lőrincz Jánost nem szállították volna a kórház mellől a pusztába, ma is élne – mondta Kvacskay Károly, aki szerint az eddigi vizsgálódásokból egyértelműen megállapítható az állam felelőssége.
Patrubány Miklós röviden ismertette Lőrincz János életútját, aki korábban az MVSZ székházában dolgozott, és akit a Szövetség saját halottjának tekint.
Lőrincz János 1963. november 16-án született az udvarhelyszéki Szentegyházán. 1990-ben költözött Szentendrére, majd családjával együtt Budapestre. Minden műszaki tevékenységhez értett. Alapos munkája miatt mindenki szerette. Ha éjjel kértek segítséget tőle, akkor is azonnal a helyszínre sietett. Nem volt olyan technikai kérdés, amit nem tudott volna megoldani. Negyvennégy évesen tele volt energiával és életkedvvel. Kisfia, Bálint, aki elmondása szerint „élete értelmét” jelentette neki, két évvel ezelőtt, 2006 novemberében született. Nagy leánya Noémi, már 19 éves.
Alább tekinthető meg a Lőrincz János kálváriáját némiképpen összefoglaló videó. (Ha nem menne, ide kattintva érhető el a videó.)
Az MVSZ elnöke bejelentette, hogy a Szövetség feljelentést tett foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, végül tudatta, hogy március elsején 10 órai kezdettel polgárok sokaságának a kezdeményezésére az MVSZ gyertyás tiltakozó menetet szervez Budapest utcáin Lőrincz János és a magyarországi „egészségügyi reform” többi áldozatának emlékére.
Útvonalterv: Országos Baleseti Kórház, Kerepesi út 1. szám – Péterffy Sándor utcai Kórház – Szent Rókus Kórház – Országos Mentőszolgálat – Egészségügyi Minisztérium – Kossuth tér
(MVSZ Sajtószolgálat)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready