2020. október 31., szombat, Farkas napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Korlátlan magzatgyilkolászásért tüntetnek tízezrek Varsóban22:11 Különleges öngyilkossággal próbálkozott egy tanár Brüsszel terroristakeltetőjében22:02 Továbbra sem könnyű a felvidéki sovinisztáknak: még mindig magyar (eredetű) a tíz leggyakoribb családnév21:53 Lukasenka a hatósági fellépés fokozásával fenyegetőzött21:37 Nyugodtan taposhatja a megszállók bocskora az úzvölgyi temetőt, hiszen ortodoxok21:10 Gréta még próbálkozik, de nagyon visszaesett a slágerlistán21:06 Moszkvában novemberben megkezdődhet a tömeges oltás20:43 Belgium is tovább szigorított20:12 Meghosszabbították a szükségállapotot Csehországban19:57 Elítéltek egy brazil drogfutár nőt Budapesten19:34 Igazán rendes volt ez az egyiptomi: mészárlás helyett ő csak a rómaiak autóit vette kezelésbe19:05 Brahim Ausszaui nem buta ember18:50 Eközben Romániában18:37 Hazaengedték a kórházból a csepeli polgármestert18:25 Tárgyalások kezdődtek az örmények és az azeriek között
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Megalakult végre a Facebook és társai túlhatalmával foglalkozó munkacsoport - mi hazánkos nyomásra

Reklám

Sikeresen gyakoroltam nyomást a kormányra: a kérdésem után pár nappal alakult meg a nemzetközi techcégek túlhatalmával foglalkozó munkacsoport az Igazságügyi Minisztériumban, pedig azt már több mint fél éve bejelentették. Egy cselekvés nélküli ígéret maradt volna tehát a velük szembeni fellépés, ha nem figyelmeztetem a kormányt erre a régi bejelentésükre - írja Fb-oldalán Dúró Dóra.
Tűrhetetlen, hogy ezek a multicégek önkényesen cenzúrázhatnak, kitilthatnak politikai alapon, a közéletbe elképesztő mértékben beavatkozva, akár választásokat dönthetnek el, és a nemzetállamoknak semmilyen eszközük nincs arra, hogy a saját jogszabályaikat érvényesíthessék. Pedig ahogy a kereskedelmi tévékre-rádiókra is vonatkozik pl. a kiegyensúlyozott tájékoztatás törvényi előírása, úgy a nemzetközi techcégeket is szabályozni kellene.
A koronavírus okozta válsághelyzetben pedig elvárható lenne a Zuckerberg-adó bevezetése is, hogy ők is hozzájáruljanak a gazdaságmentéshez, bár egyelőre csak extraprofitra tesznek szert a válságban megnövekedett netforgalom alapján. De ha ilyen jól tudunk nyomást gyakorolni a kormányra, ez kell legyen a következő írásbeli kérdésem... - teszi hozzá a Mi Hazánk elnökhelyettese.
A korábban benyújtott kérdés és a válasz itt olvasható.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready