Bezár!
2020. július 3., péntek, Kornél, Soma, Napsugár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:28 Dúró Dóra kiállt a lincselni akaró cigányok miatt meghurcolt mentősök mellett16:10 Összeütközött két vonat egy svájci hegyi alagútban16:01 Megvan Macron új kormányfője15:54 Szoborrongálás Judapesten is: vörös festékkel öntötték le Horthy Szabadság téri emlékművét - videók a biciklis támadóról15:52 Így üldözi a normalitást a "genderlobbi"15:49 HARCOS 2004-2020 - nemzeti ruházati márka már 16 éve (x)15:41 Zsidó tüntetés New Yorkban: Izrael vonuljon ki a megszállt palesztin területekről!15:32 Megkezdődött Törökországban a volt Nissan-vezér ügyében vádolt hét ember pere14:35 Milliárdokból adunk tiszta vizet és szívgyógyászati központot Ugandának - Szijjártó ettől várja, hogy majd otthon maradnak14:17 Nyolc év fegyházra ítéltek egy férfit, amiért drogot akart eladni13:47 Sorozatos rendőrségi bírságok a Mi Hazánk vezetőinek, Facebook-bejegyzésekért is13:32 Rendkívüli helyzetet hirdettek Belgrádban a járvány súlyosbodása miatt12:50 Csak a fekete hableányok számítanak, pusztuljanak a rasszista halak!12:37 Szajhák tüntettek Berlinben - "pénzügyi támogatás" kell nekik12:22 Orbán: a migráció ügyében nem tudunk együttműködni a németekkel
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Mi Hazánk: nem a cigánybűnözőktől a bicskát, hanem a megemlékezőktől a zászlót vette el a rendőrség

Reklám

Orbán Viktornak továbbra sincs mondanivalója a Deák téri lincseléssel kapcsolatban, Karácsony Gergelynek csak egy nácizásra futotta, Vadai Ágnes és Szél Bernadett pedig a 2006-os, gyurcsányi hagyományuk szerinti oszlatást várt volna el a megemlékezőkkel szemben, noha még a TASZ is azt nyilatkozta a Népszavának: nem oszlatható a Mi Hazánk rendezvénye, és a részvétel miatt nem is büntethetne a rendőrség. Ennek ellenére a mozgalom több vezetője és még több tagja ellen indítottak eljárást, több százezres bírsággal fenyegetve a kegyeleti megemlékezés részvevőit. Elkobozták a Mi Hazánk – Újpest feliratú zászlót, a Mi Hazánk Ifjaiét, HVIM-es, Árpád-sávos és magyar zászlót is, valamint több táblát, törvénytelenül – írja közös közleményében Nagy Attila, a Mi Hazánk budapesti elnöke és Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke. Alább a folytatás.
Zoom
Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat helyszínen lévő vezetője szerint is törvénytelen volt a rendőrség fellépése. A kegyeleti megemlékezés nem tartozott a gyülekezési törvény hatálya alá, a szabadtéri rendezvények pedig épp a tüntetés napjától megtarthatók. Az is abszurd, hogy volt, akit maszk viselése ellenére a távolságtartás hiánya miatt jelentett fel a rendőrség, noha épp miattuk, a Dohány utca részleges lezárása miatt zsúfolódott össze a tömeg, ráadásul a rendőrök nem viseltek maszkot, és ők közvetlenül egymás mellett álltak. A megemlékezők a KRESZ szabályainak betartásával sétáltak át a Deák térre.
Zoom
A több ezer fős, megemlékező tömeg oszlatása a 2006. október 23-ai eseményekhez hasonló helyzetet idézhetett volna elő, így Vadai és Szél követelése nemcsak jogtalan, de felelőtlen, gátlástalan, embertelen is, és hazudnak, amikor a rendőri fellépés teljes hiányáról írnak, Szél ráadásul randalírozásról is hazudozik, noha békés gyászolókkal szemben indított büntetőeljárást a rendőrség tömegesen. Nem a cigánybűnözőktől a bicskát, hanem a megemlékezőktől a zászlót vette el a rendőrség!
Kérjük, aki ellen a kegyeleti megemlékezés miatt eljárás indul, jelentkezzen a novak.elod@mihazank.hu címen, a Mi Hazánk jogi védelmet biztosít, bírság esetén pedig gyűjtést indít.
Reklám




Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready