Bezár!
2021. március 3., szerda, Kornélia napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 Tanulmány: a vírus brazil variánsa ki tudja "kerülni" a kínai oltóanyag antitesteit22:18 Az FBI "belföldi terrorcselekménynek" minősítette a Capitolium ostromát - saját családtagjaikat is feljelentik a jenkik21:57 Érthető módon a japánok sem szeretik, ha a kínaiak a farukban turkálnak21:16 "Köcsögök a jövőért" - Ezzé lett német hazátok (III. rész)20:22 "Remélem ebolával" - írta egy balmazújvárosi képviselő az Orbán beoltásáról készült fotóhoz20:05 A Szputnyik-vásárlás megrázkódtatta a szlovák kormánykoalíciót19:13 Kurz külön utakat keres: a dánokkal és a zsidókkal gyártana oltóanyagot18:58 A WHO szerint ne is álmodjunk arról, hogy idén véget ér a járvány18:38 Vasárnaptól tanítanak az iskolák összes évfolyamán, és megnyitják a vendéglátást Izraelben18:27 Visszavonulóban a tiszai ár- és belvíz17:55 Putyin is felköszöntötte Gorbacsovot - az oroszok többsége továbbra is károsnak tartja a tevékenységét17:43 Kereskedők, vendéglátósok és prostituáltak lázadnak a lezárások ellen Hollandiában17:23 Lengyelországban is jól elnyomja a bíróságokat a diktatúra: felmentették a Szűzanya- és Krisztus-gyalázó leszbikákat17:03 Március 15-től bárki feliratkozhat az oltásra Erdélyben és Romániában16:45 Százezrekkel károsított meg gondozásra szoruló embereket egy idősotthon vezetője - megússza felfüggesztettel
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Szólni mertek a cigánybűnözés ellen: újabb százezres bírság Mi Hazánk-vezetőknek

Reklám

Százezer forintra bírságolta a rendőrség Nagy Attilát, a Mi Hazánk Mozgalom budapesti elnökét és Vékony Csongort, a Mi Hazánk Ifjainak országos elnökét, amiért részt vettek a Deák téren legyilkolt magyar fiatalok kegyeleti megemlékezésén - derül ki Nagy Attila, a Mi Hazánk Mozgalom budapesti elnöke és Vékony Csongor, a Mi Hazánk Ifjainak országos elnöke közleményéből.
A határozat külön rendelkezik a Mi Hazánk Mozgalom - Újpest feliratú, és a Mi Hazánk Ifjai zászlók elkobzásáról is. Mint írják, különösen jogszerűtlen a rendőrség eljárása annak fényében, hogy az egy héttel a kegyeleti megemlékezés után megtartott BLM-aktivisták és szobordöntögetők budapesti tagozatának tüntetésén, a mi hazánkosok tudomása szerint egyetlen eljárást sem indítottak.
Zoom
Nem a cigánybűnözőktől a bicskát, hanem a megemlékezőktől a zászlót vette el a rendőrség, majd jött a bírság - nemzeti kétharmad, mi?
A Mi Hazánk Mozgalom álláspontja szerint a rendőrségnek nincs meg az a joga, hogy politikai tartalom alapján tegyen különbséget. Ezért, mint fogalmaznak,
kíváncsian várjuk egy illetékes rendőri vezető vagy fideszes politikus szakmai magyarázatát e kettős megítélésről!
Természetesen a rendőrségi határozatokba nem törődünk bele, minden jogorvoslati lehetőséget kihasználunk igazunk bizonyítására - zárul a közlemény.
Mint ismeretes, a Mi Hazánk Mozgalom vezetői rendőrségi bírságok sorozatát kapják a Deák téri lincselés áldozatai emlékére meghirdetett kegyeleti megemlékezésen való részvétel miatt.
Toroczkai László Mi Hazánk-vezetőt 150 ezer, Dúró Dóra elnökhelyettest 200 ezer, Novák Előd alelnököt 200 ezer, Árgyelán János pártigazgatót 150 ezer, dr. Apáti István országgyűlési képviselőt 130 ezer forintra büntették, de a mozgalom számos tagja kapott még bírságot, sőt még a jogvédőként fellépő dr. Gaudi-Nagy Tamásra is kiszabtak egy 100 ezres büntetést.
Ráadásul Dúró Dórát és Novák Elődöt még azért is megbüntettek, mert Facebook-oldalunkon mertek buzdítani az Országos Roma Önkormányzat székháza előtti rendezvényre.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready