Eltemették a Deák téri kettős gyilkosság 16 éves áldozatát. A búcsúztatón a másik meggyilkolt fiatal, K. Gergely családja is részt vett, ám ígéretével ellentétben az elkövető anyja távol maradt - írja a Bors.
Hétfőn helyezték végső nyugalomra a Deák téri kettős gyilkosság fiatalabb áldozatát. A 16 éves M. László temetésén a vele együtt meggyilkolt K. Gergely családja is részt vett. Az eseményen a rendőrség nagy erőkkel készült, de a szertartást nyugalomban megtartották.
A 16 éves fiú a magyar válogatott lelkes drukkere volt. Miután 12 éves húgával együtt az apját és az anyját is elvesztette, a nagymamájuk nevelte őket. Laci volt a leszűkült család legfőbb támasza, ő volt az, aki mindenben támogatta és segítette, ha kellett, védelmezte a testvérét.
Előzetes tervével ellentétben a temetőben nem jelent meg Cs.-né, a gyilkos anyja. "Persze, hogy gondoltam az áldozatokra, de annyi fenyegetést kap a családom, hogy biztonságosabbnak láttam, ha távol maradok. A gyászolókkal együttérzek – állította tegnap a bulvárlapnak a nő, aki bevallása szerint a gyilkosság óta sem találkozott a rácsok mögött ülő fiával.
– Egy levelet írtam már neki, remélem, megkapta. Azért vannak kétségeim, mert még nem válaszolt, pedig nagyon szoros a kapcsolatunk. Tudom, hogy a börtönkoszt nem túl kívánatos, ezért szeretnék Kriszhez bejuttatni némi hazait, de ezt még nem engedték – magyarázta az asszony, és a saját magának feltett kérdésre, miért áll ki Krisztián mellett, határozottan válaszolt.
– Ő a fiam, én pedig az anyja vagyok. Ezen semmi sem változtat – szögezte le a nő.
A Bors megtudta: a gyilkosnak ugyan módjában állt volna legalább egy levélben bocsánatot kérni a halott fiúk családjától, de egyelőre nem élt ezzel a lehetőséggel.