Az Aryan Greens névre hallgható csoport a Facebook-oldalán üzent tömören:
Ez a város.... Nem az a város... FERENCVÁROS !!!!!!!
Zoom
A zászló kikerülésével csak tegnap büszkélkedtek, sok időt tehát nem töltött kint, de alighanem pótolni fogják. Kíváncsiak vagyunk, mekkora sikerrel.
Frissítés: "Rossz hírem van fiúk!"
Baranyi Krisztina IX. kerületi polgármester reakciójából tudhatjuk, hogy tényleg csak átmeneti a tisztulás:
Nagyon erős, nagyon bátor fiúk egy csoportja megtaposta és felgyújtotta a szivárványos zászlót, amelyet leloptak az önkormányzat faláról.
Rossz hírem van fiúk!
Ez bizony az a város és az az ország. Itt a szerelem az szerelem, a család az család.
Kivételek nélkül
De remélhetőleg nincs még itt vége, és nem lesz ennek a szellemiségnek a martaléka az ország is a város után...
Fasisztázó momentumos távolította el az éjjeli ajándékot
Közben még éjjel a Momentum helyi képviselője leszedte a kerületi városházáról azt a zászlót, amelyet a szurkolók hagytak ott a szivárványos leszaggatása után – írja a Magyar Hang. Takács Krisztián ennek kapcsán úgy fogalmazott, hogy Ferencvárosban ilyen gyalázatos, homofób tettnek nincs helye. – A Fradi hármas jelszava: Erkölcs, Erő, Egyetértés. Egy zászlót maszk mögé rejtőzve, gyáván letépni minden, csak nem erkölcsös és ez a cselekedet méltatlan az FTC 121 éves történelméhez – fűzte hozzá. (Viszont éppen az Erkölcs, Erő, Egyetértés üzenetét is hirdető zászlót szedték le, talán az erkölcs szó ütközik annyira a felfogásával, mint a ratyizászlóéval. Az különösen érdekes, hogy a "diktatúra" rendőrségével a hátuk mögött gyávázzák azokat, akiket valóban üldözne a pintérség - a szerk.)
2. frissítés: Hát persze, hogy a buzivédők gyorsan léptek
A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást 2020. augusztus 15-én, mert a rendelkezésre álló adatok szerint egy csoport tagjai augusztus 14-én éjjel a Ferencvárosi Önkormányzat épületére kihelyezett zászlót letépték, majd azt magukkal vitték és elégették - írja Pintér ratyiőreinek a honlapja.
A ferencvárosi nyomozók az adatgyűjtések és kamerafelvételek alapján megkezdték az elkövetők felkutatását, és a három férfi közül azonosították az egyik feltételezett elkövetőt.
A 30 éves K. Zsoltot a rendőrök 15 óra 55 perckor elfogták, a férfit a kerületi rendőrkapitányságon garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatják ki.
A rendőrök K. Zsolt ismeretlen társait jelenleg is keresik.
3. frissítés: Van másik, mint a Zsindex-fajtákból
(Kuruc.info)
Valójában ők a homofób diktatúra kegyeltjei:
Mert a keresztény kurzus alatt az Árpád-sáv a bűn:
A képviselő-testületben még nem teljes a szerelem:
Buzipesti kapcsolódók: