Bezár!
2021. március 7., vasárnap, Tamás, Ubul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:10 Haláleset miatt függesztették fel az oltást az AstraZenecával Ausztriában 18:48 Megdöglött a Kutya Prágában - oszlatták is18:19 Rettegést is csökkentene egy izraeli találmány17:43 Svájc megszavazta a burka és a nikáb viselésének tilalmát17:29 Gulácsiról, új világrendről - kérdésekre válaszol Toroczkai László, 7. rész17:11 Intézményelhagyási és -látogatási tilalom a gyermekvédelmi intézményekben és javítóintézetekben16:32 Tetten ért sonkatolvaj gyilkolta meg brutálisan az idős házaspárt Kislángon: egyik áldozatát szinte feldarabolta16:23 Kissé melegszik az idő a jövő héten15:37 Két hétre vesztegzár alá helyezik Temesvárt15:19 Közös hadgyakorlatokba kezdenek az orosz és a fehérorosz különleges egységek14:58 A klímarettegők "szemmel tartják" a politikusokat Svájcban14:35 Manfred Weber is menstruációs problémákkal küzd14:17 Csökken, de még mindig magas az ál-kereszténydemokrata pártszövetség támogatottsága Németországban13:52 M1: jól haladnak az oltással13:28 Egy újabb "kőkemény szociális problémát" talált az LMP: megszüntetnék a "menstruációs szegénységet"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Elcsatolt részek :: :: Hozzászólások

Mi Hazánk: ha az ukrán állam nem tudja szavatolni az ott élő magyarság biztonságát, mondjon le Kárpátalja területéről!

Reklám

Felháborító és elszomorító egyben, hogy Ukrajnában folyamatosan, és egyre többen a hazájától elszakított, de máig őseik földjén élő őshonos magyar kisebbség ellen szerveznek egyre durvább, agresszívabb és fenyegetőbb akciókat. Teszik mindezt „hazafias lendülettel”, álságosan hazájuk védelmére hivatkozva, nem törődve azzal a ténnyel, hogy Kárpátalján a magyar van otthon, az ukrán pedig „tájidegen” etnikum.
Zoom
Kezdetben magyarverésekkel, emlékművek megrongálásával, majd manapság egyre keményebb eszközökkel próbálják megfélemlíteni a már így is sokat szenvedett gúnyhatáron kívül rekedt magyar testvéreinket. Robbantás az ungvári KMKSZ-székház ellen, kísérlet a beregszászi ivóvízhálózat megmérgezésére, mára pedig magyar életek kioltásával való fenyegetés, amelyet nem lehet nem komolyan venni.
A Mi Hazánk Mozgalom elítéli és megveti ezt a fajta gyáva véleménynyilvánítást, és felszólítja a magyar kormányt, hogy gyakoroljon jelentős diplomácia nyomást a szomszédos ország kormányára a hasonló esetek elkerülésének érdekében, az ukrán hatóságok pedig azonnal intézkedjenek a fenyegetők felkutatása és a fenyegetett magyar lakosság védelme érdekében!
Magyarország külügyminiszterének hivatalos látogatása egy olyan országba, ahol ma is jelentős számú magyar kisebbség él nem lehet alku tárgya, főleg nem terroristákkal való alku tárgya. Ha az ukrán állam nem tudja szavatolni egy őshonos kisebbsége biztonságát és védelmét, akkor mondjon le a még ma is többségében általuk lakott területekről, hogy mielőbb megoldódjon minden probléma forrása! A Mi Hazánk Mozgalom egyben biztosítja a kárpátaljai magyarokat és minden elszakított területen élő testvérünket a mellettük való kiállásról, hiszen ”Minden magyar felelős minden magyarért!” - írja közleményében Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready