Bezár!
2021. május 13., csütörtök, Szervác, Imola napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Blinken és Lavrov kétoldalú találkozót tart a jövő héten Izlandon22:20 Az ujgurok elnyomásának befejezését követelték Kínától egy ENSZ-tanácskozáson22:07 "A kormány elvesztette az uralmat az utca fölött" - polgárháborús helyzet alakult ki a zsidók és az arabok között Izrael számos pontján21:54 Fehér, férfi, nem ratyik a szülei, és nem nézik terroristának? - Lista segít az agyhalottaknak eldönteni, ki mennyire kiváltságos21:24 Fehérnek álcázva követett el 30 betörést egy néger Los Angelesben21:14 Drága honfitársaink: videón, ahogy egy bottal járó 60 éves nő megtámad egy katonai sátrat, mert zavarja a városképet21:09 Felvidéken júniustól kezdhetnek oltani a Szputnyikkal20:52 Oroszországban pénzbírságra ítélték a Telegramot20:35 Nagy-Izrael miatt eredménytelenül ért véget a Biztonsági Tanács újabb rendkívüli ülése20:20 Merkel külügyminisztere újabb migránsokra vágyik20:06 Ma sem fukarkodott a rakétákkal a Hamász19:51 Szakértői bizottság: a jelenlegi rendszer nem tud megakadályozni egy újabb világjárványt19:21 Ideje lenne elküldeni egy iráni tanulmányútra a magyarországi "homofóbia" miatt visítozó buzikat19:01 Jókor szólnak: a Pfizer vakcinája átprogramozhatja az immunválaszokat18:46 Antiszemét-gyanús EU-főképviselő: "az izraeli hatóságoknak tiszteletben kell tartaniuk a jeruzsálemi szent helyek státuszát"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Dúró: az álszent Fidesz és a balliberális tömb még demokratának is hitvány

Elvtelen és álszent a Fidesz és a balliberális tömb politikusainak az aggódása a Facebook cenzúrája miatt, hiszen a Mi Hazánkat és annak elnökét már évek óta és nagyságrendekkel jobban sújtja ez az elképesztő gyakorlat, és ezt senki még csak szóvá sem tette. Most csak a Facebook profitéhsége látszik, hogy a pártok költsenek náluk hirdetésre milliárdokat, ha meg akarnak jelenni a követőik hírvonalán, miután a koronavírusból hasznot húzó multicég felbátorodott azon, hogy a Mi Hazánk Mozgalom által szorgalmazott járványszolidaritási adóját nem támogatja a többi párt - írja Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.
Zoom
A politikusok most tiltakoznak, de nem a demokráciát meg a szólásszabadságot féltik valójában, hanem csak saját magukat. Csak az érdekli őket, hogy a saját propagandájukat minél több emberhez eljuttassák, hiszen csendben voltak, sőt magukban még örültek is, amikor egy megválasztott polgármester, egy párt listavezetőjének több mint 200 ezer követővel rendelkező oldalát minden előzmény nélkül, minden demokratikus elvet feladva, egy választási kampányban törölte a cenzúra, sőt a nevét sem írhatjuk le két éve. Tehát, kedves most aggódó politikusok, volt már ilyen, hogy a Facebook beavatkozott egy magyar választásba. Akkor miért volt csendben mindenki, s miért nincs törvény a Facebookra még mindig? Az miért nem fájt sem Karácsony Gergelynek, sem Jakab Péternek, sem Dömötör Csabának, sem Hollik Istvánnak?
Ahogy csendben voltak akkor is, amikor egy törvényesen bejegyzett és működő, az önkormányzati választásokon 5,1%-os eredményt elérő párt, a Mi Hazánk oldalát törölték egy 1956-os forradalomra történő megemlékezés plakátja miatt, a pártnak pedig azóta sem lehet oldala, ahogy a Mi Hazánk Ifjainak sem. Sőt számos programpontunkat nem is mutathatja be semelyikünk a Facebookon, pl. az iskolai szegregáció vagy a szibériai bérrabtartás melletti érvelésért is tiltás jár. Pártunk kormányfőjelöltjének nevét azóta sem írhatjuk le a legnagyobb közösségi oldalon, és fél éve gyakorlatilag nullára tekerte le a Facebook Novák Előd közel 140 ezer követővel rendelkező oldalának elérését is, az az igazi cenzúra, nem a politikusok oldalainak mostani némi korlátozása. Miért nem aggódott ezek miatt a demokráciáért Karácsony Gergely, Jakab Péter, Dömötör Csaba vagy Hollik István? Megmondom: mert elvtelenek. Mert nem az értékek fontosak számukra, csak a saját hatalmuk.
Zoom
A Követési beállítások / Kedvencek bejelölésével elvileg csökkenthető a Facebook cenzúrája egy-egy oldalra vonatkozóan
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de halálomig harcolni fogok azért, hogy mondhasd" - ez a szólásszabadság egyik jelmondata. De a Fidesz és a balliberális tömb politikusai még demokratának is hitványak.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready