2021. szeptember 28., kedd, Vencel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:19 Az Ukrajna nevű tolvajállam szerint csapást mértünk rájuk, "megfelelő válasszal" fenyegetnek11:57 Ki lesz a moslékkirály(nő)? - Voksolhat szavazásunkon11:25 Mentőt hívott a borsodi "öngyilkosjelölt", majd rájuk támadt - és még ezért sem hajlandók lecsukni11:00 Kis híján tragédiát okozott a maszkmánia és a cigány agresszivitás10:06 Felmérés: Fegyőr és Jákob a két vesztes09:30 "Ha zenélsz, és ilyen jellegű szövegeid vannak, akkor túl sok jót ne várj" - interjú Sziva Balázzsal09:04 Szijjártó végre ki merte kérni magunknak - az ukrán nagykövet meghívót kapott a külügyminisztériumba08:57 Nyolc beteg halt meg, 265 új fertőzöttet találtak08:32 Esélye sem volt Tóth Csabának, azért lépett vissza a korábban Jakabék által is támogatott maffiózó07:42 Észak-Korea újabb rakétatesztet hajtott végre, és bírálta az Egyesült Államok ellenséges politikáját07:21 Egy komlói "rejtett erőforrás" egyszerűen szétverte a közlekedési lámpánál várakozó autót07:15 Készenlétbe helyezték a brit hadsereg teherautó-sofőrjeit az üzemanyag-ellátás segítésére06:52 Moszkva: nem a Gazprom miatt drága a gáz; Amerika ígérgette az LNG-t, de Európa helyett Ázsiába szállít06:43 Bukarest kötelezővé tenné a védettségi igazolást az egészségügyben06:26 Ismét több száz migráns érkezett Lampedusa szigetére
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Hitler is "meglátogatta" a leányfalusi villanyszerelőket - a 444 szomorú, amiért nem zárják börtönbe őket

Garázdaság szabálysértése miatt indult rendőrségi eljárás az ellen a leányfalusi telektulajdonos ellen, aki a település népszerű Duna-parti sétányára néző háza homlokzatára most szombaton "sokak megbotránkozását kiváltva" egy jókora Hitler-portrét akasztott ki. A kép alsó felén a nemzetiszocialisták közismert jelmondata, az "Egy nép, egy birodalom, egy vezér" volt olvasható német nyelven.
Zoom
A 444-es zsidó firkászok nagyon kiakadtak, amiért nem bűncselekmény, hanem "csak" garázdaság miatt indult eljárás, ezt írják:
A jogi részletekben nem járatos olvasókat meglepheti, hogy egy ilyen nyilvánvaló neonáci akció esetében miért nem merült fel az önkényuralmi jelkép használatának Btk.-ba foglalt vétsége, ami akár elzárással is büntethető. Mint azt a rendőrség a 444 kérdésére elmagyarázta, a vonatkozó Btk.-paragrafus tételesen felsorolja, hogy mi számít illegális önkényuralmi jelképnek. Ezek a horogkereszt, az SS-jelvény, a nyilaskereszt, a sarló-kalapács és az ötágú vöröscsillag. Vagyis sem Hitler, sem bárki más náci, nyilas vagy kommunista gyilkos arcképe, illetve ezen mozgalmak jelmondatai sem esnek a törvény hatálya alá.
De akkor miért indítottak egyáltalán eljárást, és miért garázdaság miatt?
A Pest megyei rendőrség válasza szerint azért, mert a Hitler-portré sok arra sétálóban megbotránkozást keltett - a rendőrségre emiatt több bejelentés is érkezett egymástól függetlenül -, ami már megalapozta a garázdaság miatt szabálysértési eljárást.
A rendőrség azzal is nyugtatgatta őket, hogy még mindig folyik a tavaly indult nyomozás Szentendrén ugyanennek a háznak a gazdái ellen, az viszont már tényleg önkényuralmi jelkép miatt. A háziak tavaly júliusban ugyanis egy SS-zászlót akasztottak ki. Abban az ügyben a rendőrség először egyáltalán nem akart nyomozni, majd amikor mégis megtette, gyorsan le is zárta a nyomozást, arra hivatkozva, hogy a háziak azt állították, amit kiraktak, az valójában egy villámszerű számjegyekből összerakott 44-es szám, amit azért akasztottak ki, mert ők villanyszerelők, és egy kollégájuk 44. születésnapját ünnepelték.
Zoom
A 444 szerint abszurd indokolás az ügyészégnek is szemet szúrt, ezért idén januárban új nyomozásra utasították a szentendrei rendőröket.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Ki lesz a moslékkirály(nő) a vörös előjáték végén?
» Dobrev» Karácsony

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready