A Szájer neje által vezetett Országos Bírósági Hivatal nyolcmillió forintot fizetett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem által készített Design Alapok című öltözködési útmutatóért.
A művészeti szakértők két hónap után arra a nagyszerű következtetésre jutottak, hogy a nőknek az öt munkanapra öt bugyit ajánlanak: feketét, fehéret és testszínűt.
Zoom
A miértekre nem nagyon kaptunk választ, pedig a testszínű kifejezetten rusnya. Az sem világos, hogy az öt bugyit naponta szükséges cserélni, vagy van lehetőség a napi kettő alsónemű viselésére is.
A dizájner csapat figyelme sok mindenre kiterjedt: "A test illatainak általános frissessége figyelmet érdemlő szempont, azonban az erős és túlzott parfümhasználat kerülendő." A kócos haj és a műköröm nem ajánlott.
A férfiak hordhatnak fülbevalót, viszont az alsónadrágokra vonatkozó szabályozás elmaradt. Ezek szerint ez a bírói függetlenség része.
Zoom
Kíváncsian várjuk, hogy az eddig kissé fésületlennek tűnő Handó Tünde a jövőben változtat-e eddigi megjelenésén. A munka komoly hiányossága, hogy az esetleges szankciókról nincs szó benne.
***
A zsidó Hegedűs Zsuzsa, aki szociológus és a Tégy a gyűlölet ellen! nevű kártékony, liberális mozgalom egykori vezetője, ma a nevében jobboldali Orbány-kormány miniszterelnöki megbízottja. Egykori személyi titkára, Bogdán László ellen hivatali visszaélés, közokirat-hamisítás, valamint üzletszerűen elkövetett csalás miatt 2016-ban emelt vádat az ügyészség. (Ez a cigány nem azonos Bogdán László cserdi polgármesterrel.)
A gyanúsított egyébként Rózsafa község (Fidesz-KDNP) polgármestere, aki állítólag 32 alkalommal vitette magát Budapestről Rózsafára szolgálati autóval. Tárgyalás még nem volt, mert a bírósági idézés hatására a cigány állítólag pánikbeteg lett. Bogdán hiányában Hegedűs rákényszerült arra, hogy kutyáját az Audi A6-os szolgálati gépjárművének sofőrjével sétáltassa.
Emiatt rendkívül méltánytalan támadások érték a főtanácsadó asszonyt, akiről köztudott, hogy megszüntette Magyarországon a szegénységet. Hegedűs amúgy nem rendelkezik semmilyen értékelhető tudományos munkássággal. Pályája csúcsát valószínűleg az a fantasztikus ötlet jelentette, hogy a lakótelepeken élők a teraszaikon megtermelhetik a család zöldségszükségletét.
Székely Árpád