"Olvassunk sok Csurka Istvánt, ő legalább még jól tudott magyarul!" - ajánlgatják a vén besúgó magyartudását a Kóhnzervatórium "magyar" neokonjai Vona Gábornak, akit pártjával együtt nem először támadnak a magukat "konzervatív, neokonzervatív és libertárius" vagy milyen világnézetűnek mondó, valójában kriptoeszdéeszes, MDF-es és a Fidesz liberális szárnyához tartozó cionisták. Ők azok, akik nyíltan hadat üzentek a Jobbiknak, és MSZP-Jobbik koalícióval riogatva próbálják lejáratni a nemzeti radikalizmust. De ha már a magyar nyelv tudásáról van szó, joggal tehetjük fel a kérdést: A Konzervatórium szerzői melyik nyelvet bírják jobban? A magyart, vagy a hébert?
Ha végignézzük, kik írnak és mit írnak a Konzervatórumon, a válasz egyértelmű. Egyszer Bush és az amerikai neokonok iraki tömeggyilkosságait mosdató kiadványt, egyszer meg zsidó szakácskönyvet reklámoznak, legutóbb az SzDSz-es Kőszeg Ferenc könyvét ajnározzák. Valahogy interjút is kizárólag csak markáns faji jegyeket viselő izraeli ügynökökkel készítenek: úgy, mint a korábban Bush ölebének számító izraeli-amerikai neokon Peter Berger, vagy a magyarországi főneokon Seres László. A Konzervatórium szerzői között pedig olyan, bizonyára magyar érdekeket képviselő orgánumok majdnem teljes szerkesztőségét találjuk, mint a Szombat, a Judapest vagy a holokauszt-tanulmányokra és a "szélsőjobboldal gonoszságának" bemutatására szakosodott Kommentár. (Beszédes hogy a Kommentár amerikai mintája, a Commentary a washingtoni zsidó lobbi hivatalos lapja...)
Abban viszont igazuk van a kóhnzervatóriumos neokonoknak, hogy leginkább a Jobbiktól van félnivalójuk. Mert tudják, ha Vona Gábor lesz a miniszterelnök, vége az USA-t és Izraelt kiszolgáló Göncz Kinga/Németh Zsolt-féle külpolitikának. A "magyar" neokonok már nem csak a baloldali médiába - Népszabadság, 168óra, Élet és Irodalom, Hírszerző, Szombat, HVG -, hanem a Fidesz-közeli, "jobboldalinak" hazudott sajtóorgánumokba - úgy mint Heti Válasz, Hír tv, Reakció, Századvég, Jobbklikk, Kommentár) is módszeresen beépültek, hogy Izrael és az Egyesült Államok fizetett propagandistáiként biztosítsák, a Fidesz-kormány is azon az úton haladjon majd tovább, amit évekkel ezelőtt George W. Bush és a még mindig mesterségesen életben tartott Ariel Saron jelölt ki.
A kóhnzervatóriumosok tevékenysége sikerrel jár. Épp a zsidó Magyar Narancs számolt be nemrég: Orbán Viktor mindenképpen egy Izrael-barát politikust fog kinevezni külügyminiszternek. A posztra az a III/2-es besúgó Martonyi János a legesélyesebb, aki a Konzervatóriummal szorosan összefonódó cionista Nézőpont Intézet kuratóriumának elnöke. (A kuratóriumban van még a Kommentár főszerkesztője, Ablonczi Balázs és a Heti Válaszban burkoltan Fidesz - MSZP összefogást sürgető Lánczi András is.) Akik nem ismernék a Nézőpont Intézetet: a Konzervatóriumhoz hasonlóan itt is Amerika-majmoló héberek árulják az országot. Buzgóságukra jellemző, hogy legutóbb a Nézőpont vezető elemzője, Szabó Márk megpróbálta - sikertelenül - kioktatni Lovas Istvánt, amiért az bírálni merészelte a Fidesz Amerika-barát gerinctelenségét.
A magyar neokonok nyomulására azt kell válaszolnunk: nem csak új Palesztina, de új Irak sem leszünk!!!
Vajk