2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:51 A kirúgott takarító szerint a nagyszájú visszaeső csibész kétszer is megütötte, mielőtt helyretette22:52 1000 év - Trónus-videóösszeállítás hazánkról nyugati fehér nacionalisták számára22:20 Amikor felszínre kerül a hányadék22:04 Macron nem sok jóra számíthat a vasárnapi részleges szenátusi választáson21:37 Boris Johnson összefogást hirdetett a közös ellenség ellen21:12 Versenyképes erdőgazdálkodást szeretne az agrárminisztérium20:56 Motorossal karambolozott egy autós Csengelénél, de gyalog oldott kereket, hátrahagyva a halottat20:39 Őrizetbe vételekkel kezdődött a Lukasenka-ellenes tüntetés Minszkben20:25 Orbán: "fukarsági" kérdés a jogállamiságról folyó vita20:08 Tapasztalt kollégával állítanak párba minden a Szent László Kórházba átcsoportosított szakembert19:46 A kormány kiáll Grúzia területi integritása mellett, és támogatja az euroatlanti integrációját19:27 Csaknem 30 ezer önkéntes tűzoltó segíti a hivatásosak munkáját19:09 Bajorországban betiltották a német császárság hadilobogóját, mert az is túl náci18:50 Újra beázott a Szent János kórház szülészete a hanyag kivitelező miatt18:36 Kísérő nélküli kiskorúként menekült Franciaországba a hentesbárddal hadakozó pakisztáni fiúcska
24 óra legolvasottabbjai

Programajánló, Videók :: :: Hozzászólások

Tíz szervezet együttműködésével rendezik meg az Attila Védvonal Emléktúrát

Reklám

Ebben az évben is megrendezésre kerül 2020. szeptember 26-án a HVIM főszervezésében az Attila Védvonal Emlék- és Teljesítménytúra – természetesen a járványügyi intézkedések figyelembevételével. A tavalyi túrához hasonlóan a túra teljes távja 44 km (Dunakesziről indulva), a családbarátabb rövid táv 19 km lesz (isaszegi rajtoltatással). A HVIM idén is széles összefogás keretében, mintegy 10 szervezettel együtt rendezi meg az emlék- és teljesítménytúrát.
2020-ban is lesz lehetőség támogatói póló vásárlására, amit csak és kizárólag a túrán résztvevők rendelhetnek e-mailben és a célban, Maglódon vehető át 3000 Ft/db áron. Újdonság lesz, hogy ismét készülnek felvarrók, azonban csak előre rendelés útján lehet hozzájutni. A támogatói póló idén fekete színű lesz, illusztrációt alább láthatnak róla. Előrendelni a túra résztvevőinek lehet az attilavedvonal@gmail.com címen szeptember 12-ig, az ára 3000 Ft, melyet Maglódon, a célban a póló átvételekor lehet rendezni.
Zoom
Előnevezni 2020. szeptember 23. 20:00-ig lehet név, e-mail cím, telefonszám, lakhely (város) és a választott táv (teljes vagy rövidített) megadásával! Ezúton szeretnénk kérni mindenkit, hogy éljen az előnevezés lehetőségével, hiszen ez nem csak a szervezők munkáját könnyíti meg jelentősen. A rajtnál az előnevezettek kapják meg előbb az itinert és a süteményre szóló cetlit, aki nem nevezett, csak ez után kerül sorra.
Az előnevezéseket és a pólórendeléseket az attilavedvonal@gmail.com címre várják. (Aki az idei túrára a honlapon keresztül elküldte a nevezést, az legyen szíves újraküldeni e-mailben, mert technikai okok miatt azok nem érkeztek meg – a kellemetlenségért elnézést kérünk.)
A túra részletei:
A 44 km-es túra indulási helyszíne és időpontja:
• Dunakeszi Kossuth Lajos utca vége.
• 07:30
A 19 km-es túra indulási helyszíne és időpontja:
• Isaszeg – temető parkolója
• 11:00
Ellátás és díjazás:
Az ellenőrző pontokon édesség és egyéb kisebb harapnivaló. A célban egy bográcsban főtt tál étel. Mogyoródon, a cukrászdában sütemény. A szintidőn belül érkezőknek (19 óráig) emléklap és kitűző, a szintidőn túl teljesítőknek csak emléklap jár.
Útvonal:
• Dunakeszi – HVIM
• Fóti rakétabázis – hagyományőrzők
• Fóti- Somlyó – Mi Hazánk Ifjai
• Mogyoród – nem ellenőrzőpont (a cukrászdában sütemény várja a túrázókat)
• Szent László Kilátó – Szent László Aranyos Szegellete Egyesület
• Szár-hegy – Makrai Ales pihenő – Bozótmíves Egyesület
• Bolnoka gerinc – Betyársereg
• Isaszeg áteresz – Mi Hazánk
• Isaszeg, temető parkoló – a 19 km-es táv rajtja (nem ellenőrzőpont)
• Isaszeg katonasírok – Magyar Önvédelmi Mozgalom
• Isaszeg Öreghegy – Farkasok
• Bajtemetés (Péceli Rakétasiló) – Légió Hungária
• Debreceni 16. Rohamtüzérosztály Emlékkeresztje – Vircsik András Baráti Kör
• Maglód, Árpád Vezér park – HVIM
A túra útvonaláról térkép lesz az itinerben, illetve szalagozás is segíteni fogja a tájékozódást.
A teljes táv (Dunakeszi-Maglód): 44 km
Rövidített táv (Isaszeg-Maglód): 19 km
GPS-track és térképek itt.
Nevezési díj:
1700 Ft a teljes távra
1200 Ft a rövidített távra
(Kérjük az indulókat, hogy legyenek szívesek, a nevezési díj rendezésére pontos összeggel készüljenek, ezzel is gyorsítva a rajtoltatás folyamatát.)
Kisbusz Maglódról:
Az eddigi évekhez hasonlóan most is lesz egy kisbusz, ami a túrázókat Maglódról vissza tudja juttatni a rajthoz a gépjárművükhöz. Aki élni szeretne a lehetőséggel, a célban jelentkezhet a busz sofőrjénél, a fuvar díja 1.000 Ft/fő, ezt szintén nála kell majd fizetni.
Esemény és megosztás:
A túra Facebook-eseménye itt található.
Az esemény megosztásával és ismerősök meghívásával hozzájárulhat a túra sikerességéhez, szeretnénk is erre bíztatni mindenkit.
Lépjünk együtt a hősök nyomába!
Zoom
(Attilavedvonal.hu – Szent Korona Rádió)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready