Idén is várja a 9 és 14 év közötti fiatalokat nyári gyerektáboraiba a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. A nagyobbaknak szóló ifjúsági táborokról pedig itt olvashat.
Tekintettel az elmúlt évek hatalmas érdeklődésére, idén két eltérő időpontban és helyszínen megszervezett táborba várják a 9-14 év közötti gyerekek és szülők jelentkezését:
  • 2024. június 30. - július 7. Badacsonytördemic
  • 2024. augusztus 11-18. Gödöllő
Lehetőség van mindkét táborba is jelentkezni, ebben az esetben a második táborban a részvételt féláron biztosítják.
A HVIM azért küzd, hogy fel tudjon növekedni egy egészséges fiatalokból álló nemzedék, akik meg tudják őrizni és később ők maguk is tovább tudják örökíteni az olyan időfeletti értékeket, mint a hazafiság, a bátorság és az önfeláldozás. A táborozók a hagyományos értékek által átitatott légkörben, hatalmas élmények és hamar kialakuló barátságok között töltik el a hetet gyönyörű környezetben.
A táborokban az erdei kalandok, a csapatjátékok, a strandolás és az izgalmas kirándulások mellett történelmi előadásokon és jellemformáló foglalkozásokon is részt vesznek a fiatalok. Célunk, hogy a modern világban megteremtsünk egy szigetet, ahol a gyerekek a dicső magyar múltról, a helyes értékekről és a követendő példaképekről hallhatnak, és ahol felvértezzük őket a napjainkban rájuk zúduló temérdek támadással szemben. A színes programok mellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy a fiatalok között valódi kapcsolatok alakuljanak ki, és a tábor végére megtapasztalják, hogy milyen egy igazi közösség tagjává válni, írják a szervezők.
Jelentkezni a tabor@hvim.hu e-mail címen lehet a gyerekek teljes nevének, életkorának és valamelyik szülő elérhetőségének (telefonszám, illetve e-mail cím) megadásával.
A tábor részvétel díja 47 000 Ft / fő.
A korábbi táborokban készült fotók egy része megtalálható a Nemzeti Gyerektábor Facebook-oldalán, ahova a tábor ideje alatt is töltenek majd fel képeket, így a szülők otthonról követhetik, hogy mi minden történik az adott napon.
Zoom