2020. október 1., csütörtök, Malvin napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 "Megvédjük az édesanyákat az LMBTQP-szörnyektől!" - Toroczkai tüntetésre hív22:21 Vádat emeltek a portugál bevándorlási hatóság három munkatársa ellen, amiért halálra vertek egy ukrán férfit22:05 Vészhelyzet lép érvénybe Felvidéken21:50 Mindössze négy év fogházat kapott Molnár Ricsi - haza is engedték, mert amúgy is csak néhány hónapot kellene letöltenie21:36 EP-alelnök: "ki kell éheztetni pénzügyileg" Lengyel- és Magyarországot21:22 A Klubrádió és a 168 Óra nem lesz többé fegyver Slomó kezében az antiszemitizmus elleni harchoz20:55 A népmese napjára időzítve...20:42 Azerbajdzsán izraeli harci eszközökkel támadja az örményeket20:24 Az amerikai média egyöntetűen negatívan ítélte meg Trump és Biden első elnökjelölti vitáját20:12 Daganat vitte el a homokost, aki a világon elsőként gyógyult meg a HIV-fertőzésből19:52 Edzett, fehér, heteroszexuális férfiak üzentek a négygyermekes magyar családanyákat fenyegető férgeknek19:31 Bíróság elé állították az Audi igazgatótanácsának volt elnökét18:44 Tényleg nincs megállás? Már felolvasást is tartanak gyerekeknek a buzeráns királyfikról18:22 Drogos hulladékok a Nyugati téren: a faroklengetés rendben van, de a videózás sérti a jogaikat18:06 Az oláh szenátus vörös többsége ismét megszavazta a Trianon-törvényt
24 óra legolvasottabbjai

Programajánló, Jó és szép ::

Szegedi Csanád: tovább folytatódik a nagy rovásjáték

Reklám

Augusztus 25-én azzal a céllal indítottam útjára a nagy székely-magyar rovásjátékot (www.facebook.com/szegedicsanad), hogy méltó választ adva a liberális magyargyűlöletre bebizonyítsuk, minden egyes nemzetünk ellen megfogalmazott gondolat megsokszorozza erőnket, elszántságunkat.

Noha a játék határideje az előzetes kiírás szerint november 13-án éjfélkor lejár, mégsem ér véget. Az ok egyszerű, a nyereményjáték beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Nemcsak azzal, hogy az elmúlt hónapokban több száz magyar testvérünk keresett fel Kárpát-medence szerte szebbnél szebb rovástáblákat, hanem azzal is, hogy a játék újabb lendületet adott a táblaállítási mozgalomnak. Sokan jelezték, hogy már elkezdték a táblaállítással kapcsolatos munkálatokat, s erőfeszítéseik megkoronázásaként szeretnék még a játék keretében megismertetni ország világgal településük rovott nevét. Úgy gondolom, kitartásukat, áldozatvállalásukat méltó módon köszönhetem meg, ha meghosszabbítom a játék határidejét, lehetőséget adva annak a nagyon sok pályázónak is, akik az utolsó pillanatban küldték el képeiket, kérve a verseny folytatását.
Ezzel újfent sokan hitet tettek amellett, hogy igenis van létjogosultsága a rovásírásnak az oktatásban és a magyar kultúrpolitikában.
Örömmel teljesítem tehát az újonnan csatlakozó versenyzők kérését, így a nagy székely-magyar rovásjáték „döntőjének” új határideje december 11, Árpád napja.
Az új határidőhöz ugyanakkor új nyeremény is dukál!
Bár meggyőződésem, hogy a rovásjátékkal minden magyar nyer, az ajándékokkal kapcsolatban úgy döntöttem, az első három legtöbb „Like”-ot összegyűjtő versenyző egyaránt felállhat a dobogó legfelső fokára, vagyis hárman utazhatnak Brüsszelbe, míg a második és a harmadik versenyző továbbra is Barikád előfizetéssel és Turul vásárlási utalvánnyal lehet gazdagabb.
Biztos vagyok benne, hogy ezek után Árpád fejedelmünk napja sokak számára tartogat meglepetéseket, ezért arra biztatok minden nemzetben gondolkodó hazafit, csatlakozzon a játékhoz, hogy megnyerhesse a számtalan ajándék egyikét, s részese legyen annak a küldetésnek, amit gyönyörű kultúrkincsünk népszerűsítése jelent.
Játékszabály:
1. Keressen fel személyesen egy fémből, vagy fából készült rovásírásos helységnévtáblát (megtalálhatóak a www.rovas.info oldalon).
2. Készítsen egy fényképet, melyen Ön látható a rovástábla mellett.
3. A fényképet küldje el a rovastabla@gmail.com email címre, egyúttal jelezze, hogy hozzájárul-e annak nyilvános bemutatásához.
4. A fénykép néhány nap múlva megjelenik Szegedi Csanád facebook oldalán. (http://www.facebook.com/szegedicsanad)
5. Jelölje be magát a fényképen, majd gyűjtsön minél több „Like”-ot
6. Az nyeri a játékot, akinek fényképe a legtöbb „Like”-ot kapja.
 A nyereményjáték 2011. szeptember 1-jétől december 11-ig tart.
Nyeremények:
Az első három helyezett személyét a „Like”-ok száma dönti el!
Első helyezett (a három legtöbb Like-ot összegyűjtő versenyző): brüsszeli utazás ellátással, találkozás Szegedi Csanáddal az Európai Parlamentben (www.szegedicsanad.hu)
Második helyezett: fél éves Bar!kád előfizetés (www.barikad.hu)
Harmadik helyezett: 5000 Ft értékű Turul vásárlási utalvány (www.turulbolt.hu)
A résztvevők közül további 30 játékost sorsolunk ki a „Like”-ok számától függetlenül.
Az ő nyereményük:
· 5 db. Szegedi Csanád: Magyar eredetű keresztnevek kincses tára című könyv dedikálva
· 5 db. Szőke István Attila: Űzetve sokaktól című verses CD
· 5 db. Szőke István Attila: ARANYBAN, WASSBAN aranyban vasban című verses CD
· 5 db. Titkolt Ellenállás CD
· 10 db. Szilaj dobcsoport: Dobélesztő című CD
Szegedi Csanád
EP-képviselő, a Jobbik alelnöke
 
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready