Nagy-Magyarország-alakú húst talált asztalán egy román férfi egy magyar étteremben Kolozsváron – írja a Főtér.ro. Az elsősorban hússzelet alakú hússzeletbe, ha nagyon akarjuk, tényleg bele lehet látni a sértetlen Magyarországot, de sokkal inkább - sajnos - napjaink Romániáját.
Zoom
A történet szerint a botrányt kelteni próbáló szőröstalpú vasárnap tért be a Kolozsvár központjában álló magyar étterembe (miért is?), ahol legnagyobb meglepetésére egy olyan karajt kapott, ami megjelenésében a trianoni döntés előtti Magyarország formájára emlékeztette.
Zoom
Az eredeti cikkben ráadásul nem is egy románról van szó, hanem "számos panaszkodó kolozsváriról", s a címben is azt állítják, az összes kolozsvári magyar étterem ilyen alakú sülttel terrorizálja a békés románságot (aki nem hiszi, használjon Google fordítót):
Zoom
De a legröhejesebb az egész történetben az, hogy a képen tükrözve látható az állítólagos Magyarország, a hús így sokkal inkább emlékeztet a mai Romániára. De a magyar vendéglőben étkező magyargyűlölőket ez a legkevésbé sem érdekli.
Zoom
(Kuruc.info - Napoca News - Főtér.ro - Mandiner nyomán)