2020. június 3., szerda, Klotild, Cecília, Zille napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:02 Megszavazva: tűzfegyverré minősítik a gáz- és riasztófegyvereket, nehogy meg tudjuk védeni magunkat11:44 A honvédség utánpótlását könnyítő törvényt fogadtak el11:20 Dúrónak nemcsak a patai cigánysorra volt gusztusa elmenni, Vadaival is leülne vitázni11:03 Fehér, azaz rasszista volt a kerekesszékes nő - ellátták a baját az igazságszerető afroamerikai szabadságharcosok10:44 Itt teremnek a jövő raj sofőrjei: ez a derék KRESZ-király is már a nyolcadiknál tart10:23 Jakab szélsőbaloldali alakulattá züllesztette a Jobbikot - közölte egy alapszervezet, majd ők is feloszlottak10:00 Továbbra is a hazafiakat tekintik ellenségnek: vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő gárdisták ellen09:37 Ezért jó küzdősportot tanulni: 34 éves bicskás cigányasszonyt állított meg egy fiatalkorú lány09:32 Meghalt 2 idős, krónikus beteg, 3931-re emelkedett a fertőzöttek száma09:11 Floridai seriff: lőjék le bátran a házba betörő fosztogatókat!08:49 Visszatért a növekedési pályára a kínai szolgáltatóipar májusban08:12 A párizsi fekáknak is eszükbe jutott, hogy itt a jó ürügy egy kis gyújtogatásra07:55 Minnesota állam vizsgálatot indít, hogy kiderítsék, rasszisták-e a rendőrök (vagy tényleg több a néger bűnöző)07:45 Ingyenes filmek a Budapesti Távmoziban07:31 Megújult az Országos Vérellátó Szolgálat honlapja
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Délvidéki magyar fiatalt vertek agyon a cigányok Törökkanizsán

Reklám

A rendőrség ma reggel őrizetbe vette a 19 éves „M. D.“-t és a 18 éves „J. D.“-t, valamint két kiskorú személyt, akik a gyanú szerint szeptember 19-én agyonverték a 18 éves törökkanizsai illetőségű Barna Martint - írja a Délhír.
Zoom
A boncolás kimutatta, hogy a tettesek szétzúzták Barna Martin (j) máját (kép: Délhír)
Az első információk szerint a gyanúsítottak – a délvidéki lap helybeliektől származó információi szerint cigányok – egy „rövid szóváltás“ után (sokkal inkább az lesz, hogy belekötöttek áldozatukba) kézzel-lábbal ütlegelni kezdték az áldozatot. A boncolás kimutatta, hogy a tettesek szétzúzták Barna Martin máját.
A fiatal holttestére csütörtökön bukkantak a törökkanizsai parkban. A gyanúsítottakat 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték - írja a Blic.rs-re hivatkozva a Délhír.
Hétfői frissítés: Korábban is megverték Martint, de a szerb rendőrség nem tett semmit
A szerb rendőrség őrizetbe vett négy személyt, miután Törökkanizsán brutálisan agyonverték a 18 éves Barna Martint. Az eset talán sohasem került volna nyilvánosságra, ha Igor Jurić, a Tijana Jurić Alapítvány elnöke és alapítója nem számolt volna be a Facebookon az esetről, kifejezve felháborodását amiatt, hogy Szerbiában senki sem tud erről a kegyetlen gyilkosságról.
Martin holttestét szeptember 18-án találták meg a törökkanizsai parkban. A boncolás kimutatta, hogy az áldozat májszakadást szenvedett el, halálát a has jobb oldalát ért ütés okozta.
Gyilkosság gyanújával a rendőrség letartóztatta a 19 éves Marijan Dimovićot, a 18 éves Jovan Dimovićot, valamint két kiskorú személyt,  akik a gyanú szerint  agyonverték a 18 éves Barna Martint. A belgrádi médiumok szerint a négy cigány közül hárman édestestvérek.
Németh Nándor, a meggyilkolt fiatalember nagyapja az RTS-nek nyilatkozva elmondta, hogy unokáját már korábban is bántalmazták a letartóztatott „fiatalok”.
„Előző éjszaka szintén bántalmazták, egy hónappal ezelőtt is megverték. Akkor annyira megverték, hogy kórházba került, ahol varrni kellett a fejét és a fülét”
– mondta a szerencsétlen fiú nagyapja, majd hozzátette, hogy értesítették a rendőrséget, de mindhiába, a rendőrség nem tett semmit.
Zoom
Németh Nándor
„A rendőrség kijött, és jegyzőkönyvet vett fel az esetről, hogy az unokám egyáltalán nem volt bűnös, hanem ők, ám további intézkedés nem  történt”
– mondta.
Jurić Facebook-bejegyzése alatt a hozzászólók közül sokan azt írták, hogy a gyilkosság elkövetőit problematikus személyiségként tartják számon  Törökkanizsán, akik folyton zaklatták, bántalmazták kortársaikat, de az idősebb polgárokat is.
Zoom
Marijan Dimović
Zoom
Jovan Dimović
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready