A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást, amellyel összefüggésben keresi Mága Zoltánt.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Mága Zoltán és ismeretlen társa 2018. augusztus 6-án 2 óra 45 perc körül Budapesten egy VIII. kerületi lakásba csalták a sértettet, ahol késsel megfenyegették, és elvették a nála lévő készpénzt.
A józsefvárosi rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként azonosították a bűncselekmény egyik feltételezett elkövetőjét, és elfogatóparancsot adtak ki ellene.
Zoom
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Mága Zoltánt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.
Frissítés: egy Sztojka az "ismeretlen társ"
Sztojka Gyula volt Mága bűntársa, őt is szeretnék nyakon csípni az egyenruhások. Kedves ember benyomását kelti:
Zoom
2. frissítés: Mágához már bekopogtak, Sztojkát még nem csípték el
A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai a "tiszabői férfit", azaz a már meg nem nevezett Mágát 2018. augusztus 7-én a lakóhelyén (!) elfogták, társát még keresik.
(Police.hu nyomán)