2020. január 20., hétfő, Sebestyén, Sebő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:21 Újabb kormánybuktatás jöhet Romániában14:56 Kilyukadt fűtéscső miatt haltak meg többen egy orosz szállodában14:25 Helsinkis csótányok dilemmája: inkább az MTI-t jelentik fel, de nem zárják ki, hogy a püspök "mégiscsak hazudott"13:52 Isten veled, édes hazánk!13:20 Még a végén ráébred az EU-vezetés, hogy a palesztinoknak is vannak emberi jogaik13:03 Felmenthetik a férfit, aki meg akarta ölni szüleit12:41 Dróntámadást hajtottak végre egy orosz bázis ellen Szíriában12:27 Vádat emeltek tömegszerencsétlenség okozása miatt egy metróvezető és egy forgalomirányító ellen12:11 Kína betiltja az egyszer használatos műanyagokat11:46 Az most a téma Amerikában, milyen mintájú egyenruhában kellene "rejtőzködni" az űrben11:19 "Nem vagyunk egyek" - Zsindex-alapító mutatja meg, miért fölösleges a Pokorni-félék alázkodása a bosszú népe előtt10:25 2015 óta 100 milliárdot költött propagandára a kormány10:03 Tucatjával nyithattak illegális hoteleket Budapesten09:40 Ausztrália: tűzvész közben jég- és porvihar09:11 Fekete-Győr máris szívesen megszabadulna a ballib versenytársaktól - csak Gyurcsányt tartaná meg
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Vascsővel, szöges bottal kaptak hajba a rivális kiccsaládok nőstényei Taktaharkányban

Reklám

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt hat nővel szemben csoportosan, felfegyverkezve, társtettesként elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt - írja közleményében az ügyészség. Alább a folytatás.
A Taktaharkány településen élő vádlottak és családjaik között hosszú időre visszanyúló, időnként tettlegességig fajuló haragos viszony áll fenn, amely okán már több büntetőeljárás is indult.
A vádlottak 2018. november hónap elején a délutáni órákban, Taktaharkányban a közfoglalkoztatottak kifizetése alkalmával találkoztak egymással, és azonnal szóváltás alakult ki közöttük, mely szinte rögtön tettlegességbe váltott át.
A vádlottak közül az egyik hajánál fogva rángatni kezdte, és fején megütötte a másik családhoz tartozó nőt, majd egy 10 cm pengehosszúságú kést vett elő, és azzal hadonászva megszúrta az általa bántalmazott nő védelmére kelő másik vádlottat, aki a bal felkarján 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett el, de könnyű testi sértés vétsége miatt nem terjesztett elő magánindítványt.
A másik nő egy szöges bottal ütötte meg a rivális család nőtagját, aki az ütéstől összegörnyedt, de még ezután is bántalmazta, arcon ütötte és az arcát megcsikarta. A verekedés során vascső is előkerült, amivel az egyik nő a másikat a fején, a vállán és a karján ütötte meg, míg volt olyan vádlott, aki ellenfele hajába kapott bele, rángatta és puszta kézzel ütlegelte. Több nő az eszközös bántalmazások után kézzel összekapaszkodott, és kölcsönösen ütlegelték egymást, míg földre zuhantak, de ott is folytatták a verekedést.
A bántalmazások eredményeként a vádlottak test szerte 8 napon belül gyógyuló zúzódásos, csikarásos sérüléseket szenvedtek el, de közülük két vádlott terjesztett elő támadói ellen könnyű testi sértés vétsége miatt hatályos magánindítványt, míg a többiek ettől eltekintettek.
Az ügyészség az új büntetőeljárási törvény szerinti büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében – figyelemmel arra, hogy a bűncselekmény 3 évi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő – az ügy megítélése egyszerű, a vádlottak szabadlábon vannak, tárgyalás mellőzésével a vádlottak közül öt vádlottal szemben közérdekű munka büntetést, míg egy vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready