2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos, Patrícia, Elemér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:04 Bűnmegelőzési razziát tartott a rendőrség Budapest V., VI. és VII. kerületében21:39 Teljes gőzzel üzemel a török-amerikai műveleti központ20:58 Negyvennyolcezer embert evakuáltak a kelet-kínai Fucsien tartományban a Bailu tájfun közeledése miatt20:26 90 év bölcsesség19:53 Míg anyjuk a benzinkúton vásárolt, füstmérgezést szenvedett három gyerek egy fővárosi lakástűzben 19:21 Rohamosan pusztul a világ tüdeje, az Amazonas18:35 A telefonja és a cigarettája mellett a fiú gyógyszere is kellett a belvárosi rablóknak 18:02 Megrendelték az első magyar fejlesztésű, kompozit testű repülőgépet17:41 Három tonna kokaint foglaltak le Rotterdamban17:05 Közös megyei listát indít Komárom-Esztergomban a Jobbik, a DK, az MSZP, a Momentum stb.16:49 Nem lopott, csak önkényesen elvett autó parkolt bunkón az árokban Barcson16:32 Egy androiddal a fedélzetén érkezett a Szojuz az űrállomáshoz, de nem sikerült a csatlakozás - Fedor hétfőn újrázik15:16 "Egyszer és mindenkorra, bármilyen formában merüljön is fel: összefog-e a Jobbik bármelyik baloldali párttal?"14:43 Szó szerint égető a helyzet: a tűzoltók 74 százaléka készül a pálya elhagyására14:04 "A tegnapi is a nemzet egyik sikeres napja volt" - Irán új rakétát tesztelt
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Vascsővel, szöges bottal kaptak hajba a rivális kiccsaládok nőstényei Taktaharkányban

Reklám

A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt hat nővel szemben csoportosan, felfegyverkezve, társtettesként elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt - írja közleményében az ügyészség. Alább a folytatás.
A Taktaharkány településen élő vádlottak és családjaik között hosszú időre visszanyúló, időnként tettlegességig fajuló haragos viszony áll fenn, amely okán már több büntetőeljárás is indult.
A vádlottak 2018. november hónap elején a délutáni órákban, Taktaharkányban a közfoglalkoztatottak kifizetése alkalmával találkoztak egymással, és azonnal szóváltás alakult ki közöttük, mely szinte rögtön tettlegességbe váltott át.
A vádlottak közül az egyik hajánál fogva rángatni kezdte, és fején megütötte a másik családhoz tartozó nőt, majd egy 10 cm pengehosszúságú kést vett elő, és azzal hadonászva megszúrta az általa bántalmazott nő védelmére kelő másik vádlottat, aki a bal felkarján 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett el, de könnyű testi sértés vétsége miatt nem terjesztett elő magánindítványt.
A másik nő egy szöges bottal ütötte meg a rivális család nőtagját, aki az ütéstől összegörnyedt, de még ezután is bántalmazta, arcon ütötte és az arcát megcsikarta. A verekedés során vascső is előkerült, amivel az egyik nő a másikat a fején, a vállán és a karján ütötte meg, míg volt olyan vádlott, aki ellenfele hajába kapott bele, rángatta és puszta kézzel ütlegelte. Több nő az eszközös bántalmazások után kézzel összekapaszkodott, és kölcsönösen ütlegelték egymást, míg földre zuhantak, de ott is folytatták a verekedést.
A bántalmazások eredményeként a vádlottak test szerte 8 napon belül gyógyuló zúzódásos, csikarásos sérüléseket szenvedtek el, de közülük két vádlott terjesztett elő támadói ellen könnyű testi sértés vétsége miatt hatályos magánindítványt, míg a többiek ettől eltekintettek.
Az ügyészség az új büntetőeljárási törvény szerinti büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében – figyelemmel arra, hogy a bűncselekmény 3 évi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő – az ügy megítélése egyszerű, a vádlottak szabadlábon vannak, tárgyalás mellőzésével a vádlottak közül öt vádlottal szemben közérdekű munka büntetést, míg egy vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready