2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:47 Most épp az ún. Szlovákiával dúl a szerelem, még az is kiderült, hogy Pozsonynak szívügye a felvidéki magyarság16:16 Vajon csak a Mi Hazánk megemlékezésétől rendült meg az ORÖ, vagy Rácz László szexuális szokásai is megérintették őket?16:03 "Semlegesítik" Hitler szülőházát a szellemiségétől ma is rettegő demokraták15:46 Egy kis nosztalgia az őszödi beszéd évfordulójának árnyékában: az MSZP frakcióvezetője azt szerette volna, ha újra oszlatják a rendőrök a "rasszistákat"15:31 Találós kérdés: honnan lesz Nike-cipője a niggernek?15:22 Felmérés: nincs olyan magyar, aki ne úgy gondolná, hogy a trianoni diktátum igazságtalan és túlzó volt15:08 Salvini: számunkra Magyarország példakép14:35 Ha nem cigány témáról van szó, még Balognak is vannak értelmes gondolatai14:29 Ausztráliában is beindította a tüntetéshullámot az amerikai néger halála14:13 Száz néptáncos közös előadása emlékeztet a diktátumra a Hősök terén13:54 Rablóink rokonszenve: legkevésbé az oláhok és a rácok kedvelnek minket - az érzés kölcsönös13:34 Lesz Himnusz június 4-én a zsidó/ballib tévékben és rádiókban? Hamarosan kiderül13:22 Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van12:45 15 évesen már el volt tiltva a vezetéstől, de hajtotta a vére a "fiút"...12:18 "Gyorsan megoldom a problémákat" - Trump a katonaságot is bevetné az őrjöngő-fosztogató négerek ellen
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

A cigánynak már nem elég, ha ellopja és összetöri a gádzsó kocsiját, még meg is akarja verni utána

Reklám

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság "jármű önkényes elvétele" (nem ám lopás, dehogy!) bűntett és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 32 éves zabari lakos ellen.
A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. szeptember 7-én 18 óra körül Zabarban egy ház előtt nyitva hagyott teherautóba beült, majd az abban hagyott indítókulccsal beindította és azzal elhajtott.
Zoom
A zabari lakos a járművel közel száz méter megtételét követően egy fém kerítésoszlopnak, majd az árok szélén lévő fának ütközött. Ekkor a helyszínre érkező gépkocsi tulajdonosát a járműből kiszálló 32 éves férfi bántalmazással fenyegette meg, majd a lakásáig üldözte, ahol az udvaron talált fém széket felkapta, és azzal az épület bejárati ajtaját többször megütötte.
Zoom
Zoom
A rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a 32 éves férfit - olvasható a rendőrségi közleményben.
A cigánynak már nem elég, ha ellopja és összetöri a gádzsó kocsiját, még meg is akarja verni utána - írja ezt már egy régi zabari olvasónk, emlékeztetve arra, hogy "sajnos két hét alatt itt sem lett rend".
A délceg elkövető, Surányi Csaba Fb-oldala az alábbi képekre kattintva érhető el.
Zoom
Surányi Csaba cigánybűnöző (kép: Fb)
Zoom
Surányi Csaba cigánybűnöző (kép: Fb)
(Kuruc.info)
Frissítés: Hát persze hogy itt is az idős, védtelen magyarok voltak az áldozatok
A Tények összeállítása az esetről - természetesen az őrjöngő tolvaj származásának gondos elhallgatásával.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready