Miközben a genetikusok még mindig vitatkoznak azon, hogy a cigányok vadsága, törvényenkívülisége, bűnözése genetikai, vagy “csak” szocializációs eredetű, idézünk egy olvasói levelet a feltétlen figyelemre méltó Marosán-tanulmány  kapcsán.

Háttérként: jelenleg, ami 10000%-ig bizonyított, az a beltenyészet és vérfertőzés miatt eleve hibás génkészlet – nem véletlen, hogy a szakirodalom a cigányokat az egyik legbelterjesebb és emiatt messze legproblémásabb génkészlettel rendelkező népként tartja számon (bővebb infó ITT). Természetesen a genetikai alapú degeneráció és emiatt, többek között, nagyon alacsony (70 körüli – lásd EZT) átlag-IQ is eleve a bűnözésre, vadságra hajlamossá tevő tényező, hiszen egy 70-es IQ-jú, azaz értelmi fogyatékosnak tekintendő átlagcigány egyszerűen képtelen felmérni tettei súlyát, míg egy nem fogyatékos fehér, mely képes ez utóbbira, “visszafogja magát”.

Persze azt is bele kell számolni, hogy mai libsi világunkban sok - egy adott, nem fehér emberfajtát negatív fényben feltüntető kutatási eredményt - nem szabad publikálni. Lásd James D. Watson esetét ITT és ITT. Emiatt lehetséges, az igazságot soha nem tudjuk meg – legalábbis hivatalos forrásból: egy genetikus szájából.

"T. Kurucok!

Ezúton szeretnék egy általatok leírt... idézett "Marosán" tanulmányra reagálni.

Súlyos tévedés, hogy a cigányok kiskorban történő örökbeadása megoldaná a szocializálódási gondokat. Ismerek olyan házaspárt, akik 3 cigányt fogadtak örökbe... még pólyásan. Az anyagi körülmények megoldottak voltak. A nevelés szintén... az anyuka pedagógus.

És soha egy csúnya szó el nem hangzott. Ma... az egyik lány... valahol messze él valamibôl... prostitúció... egyebek..... a másik a negyedik gyerekét szülte meg... de nem dolgozik..... a fiú mint kiderült beteg... agyilag. (Kuruc.info: ez utóbbin egyáltalán nem csodálkozunk, ismerve a szakirodalom által unos-untalan idézett degeneráltsági mértéket – lásd pl. EZT –, valamint azon tényt, hogy a cigányok egy (jó?) része kifejezetten arra “játszik”, hogy degenerált utódot hozon a világra, mert akkor több a segílyke; ennek egyik legdurvább példája az, amikor húsklopfolóval ütögetik a méhükben levő magzatuk fejét terhességük hatodik-hetedik hónapjában, ami miatt orvosok már számtalan rendőrségi feljelentést is beadtak.)

Teljesen európai nevelést kaptak... jó anyagi körülmények.... rendes környezet... és ez lett a vége. Megfigyelhető volt, hogy ahogy növekedtek, úgy jött elő a genetikailag kódolt vadság, primitívség.

Tudom rosszul hangzik... de szerintem csak idomítani lehetett volna.... nevelni teljesen kudarc volt...

Üdv: 1Kuruc"

Egy másik olvasónk véleménye pedig a következő: "már Mária Terézia idejében örökbe adtak kiscigókat magyar és sváb családokhoz, hiába: ugyanolyan szutyok lett belőlük zömmel, mint sajátjaik közt."

Kuruc.info - Arppi S.