Folytassuk a tegnap kirobbant Pátka-témát. Igen, nagyon úgy néz ki, megismétlődik Tiszaroff és Olaszliszka esete. Ezen előbbinek ITT szenteltünk egy teljes cikket (és, “természetesen”, azóta is mély kuss van a dologról, egyértelműsítve, hogy igazunk volt, és ez is csak öngyújtogatás volt), az olaszliszkai ön-molotovozásról meg ITT találhatunk bővebb információt.

Természetesen az állítólagos polgárőr-támadás “feljogosította” cigóinkat arra, hogy már kedd reggel megtámadjanak és fojtogassanak egy negyedik, az ügyben egyáltalán nem érintett polgárőrt. Idézet INNEN:

“Egy negyedik polgárőrt viszont már kedden reggel megtámadtak és fojtogatni kezdtek a település buszmegállójában, s megrongálták a polgárőrök gépkocsiját is.”

Hoppá! Erre (akár aljas indokból elkövetett, előre eltervezett gyilkossági kísérletnek is nevezhetjük) vajon van joguk a cigóknak?! Vajon lecsukják, beperlik őket? Költői a kérdés. Az csak a fordított felállásban játszik be – ahogy az Lajosmizsén történt a minap - vagy akár Szigetvárott, ugyebár.

De menjünk szépen tovább az oknyomozással és annak bizonyításával, hogy mennyire légből kapott a mokkák vádja.
 
"A hajnali Molotov-koktélos támadások kapcsán három ember neve merült fel, a rendőrök mindannyiukat kedden délelőtt előállították a kapitányságokra - mondta el a Független Hírügynökségnek R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Jelenleg is tart mindhármuk kihallgatása. Még csak előállították őket, azaz egyelőre nem gyanúsítottak - hangsúlyozta a szóvivő"
 
Tehát: előállították, nem elfogták vagy tettenérték. Ugye, értjük a különbséget? Még csak nem is gyanusítottak, mert cigány “bemondásra” rendelték be őket.

"Fekete maszk volt rajtuk, de ismerjük őket, mert egymásnak a nevüket mondták [, vallották a cigók]

Hát igen, ez nagyon életszerű. Ki lenne olyan hülye, hogy egy ilyen, amennyiben rasszista bélyeget rá sikerül sütni, simán 8 évvel büntethető (ne feledkezzünk el, mit kaptak a szigetvári pofozkodók!!) bűncselekmény elkövetése során a másikat (kereszt)nevén nevezi, ráadásul jó hangosan. Nehogy már valaki azt mondja, hogy nem lettek volna képesek a polgárőrök kitalálni legalább egy nyomorult álnevet, mint pl. “bagoly”. Ennyire ostobának néznek bennünket a cigányok?!

Menjünk tovább: “Az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) a távirati irodához eljuttatott közleményben cáfolja a pátkai roma családok különböző médiumokban megjelent gyanúját, miszerint járőröző polgárőrök dobtak volna a lakóépületekre Molotov-koktélokat”

Tehát: az OPSZ legfelsőbb szinten (!!!!!!!) beleszólt a témába, és tűzbe tenné a kezét a három polgárőrért. Ez valamit mutat, nem? Vajon ha a kétség legcsekélyebb jele felmerülhetne, ugyanezt csinálnák? Ugyan már.

Azt ugyan nem tudni ki gyújtogatott, de az már most nagyon nagy valószínűséggel kizárható, hogy polgárőrök lettek volna.

Az Országos Polgárőr Szövetség kategorikusan és határozottan cáfolja a vádat, ami igen árulkodó. Ez a magabiztosság a rendőrségtől kapott információkra (!!!) vezethető vissza, ami valszeg kizárja a megvádolt polgárőröket az elkövetők köréből. Mással nehezen lenne magyarázható e feltűnő magabiztosság, hisz ha egy tetszőleges szervezet soha nem lehet biztos abban, hogy emberei feddhetetlenek. Ez még a titkosszolgálatoknak sem megy, pedig azok vagyonokat költenek az előzetes és a folyamatos ellenőrzésre.

És a zsaruk a nyomozás kezdetén már gyakorlatilag kizárták a polgárőröket az elkövetői körből, hisz ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást, noha kihallgatták a három megvádoltat és a cigány "tanukat" is.

És nem is lesznek gyanúsítottak, az már most borítékolható. Az OPSZ közleménye ezt megelőlegezi.

A kiváló kapcsolatnak köszönhetően valszeg belső, informális csatornákon már tájékoztatták őket a nyomozásról, beleértve a lehetséges elkövetők köréről, melybe nem tartoznak bele a megvádolt polgárőrök.

Mással nehezen lehetne magyarázni az OPSZ határozott közleményét.

Végül pár gondolat. Nehéz nem felfedezni egy most elindult cigány-projektet: mindenki, aki akadályozza őket, eltávolítandó.

A cigányok egyre keményebb ügyészségi támogatással mennek neki a rendőröknek, és most a polgárőröknek. Ugye, emlékszünk még a siófoki esetre, amikor elmarasztaltak két rendőrt, mert a tolvajt a lopott talicskához bilincselték, és ez őt önérzetében (!!!) sértette. A mokkák a helyi rendőrt, ha az nem hagyja lopni, rabolni, gyilkolni őket, rendszeresen feljelentik nemi erőszak vagy bármi légből kapott hülyeség miatt, és persze az egész banda tanúskodik, és ha a vád nem is áll meg, a rendőrt sikerül onnan elüldözni.

Itt is ez lehet a helyzet. Biztosan sokat acsarkodnak a bűnöző életmódot folytató orkok, mert a polgárőrség komoly hátráltató tényező a napi tevékenységben. A hazudozókat (ha valóban hazudozók) meg kell kínálni néhány mázsa vádirattal, ki nem sz*rja le ha nem tudja kifizetni, ülje le, dolgozza le. Ez preventív csapás akart lenni, a polgárőrséget nem igen kedvelhetik a cigók, mert járőrözései nagyban nehezítik a szegregált másság éjszakai portyáit.

De ez most nem jött be, mert a zsaruk az ún. tanúk és a kihallgatások dacára sem gyanúsítják a polgárőröket semmivel. Ezek után még nőhet is a polgárőrség népszerűsége a helyiek körében, a rosszindulatú és hamis váddal betámadott önkéntes őrök nem egyszerűen fedhetetlenek, hanem mártírok, akiket alaptalanul rágalmaznak.

A cigányok egy emberként állnak ki egymásért, a törzstársért, ahogy ezt eddig kivétel nélkül minden esetben tették (hadd emlékeztessük a Kedves Olvasót a somogyi Rambó-esetre). Nem riadnak vissza a legaljasabb kollektív hazudozástól sem, ráadásul beléjük van már kódolva rendesen a rasszistázó reflex. Szerencsére a rendőrségnek kiváló módszerei vannak a hazudozás leleplezésére. Reméljük, sikerül ebben az esetben is kideríteni a valóságot.

Egy kép a “felgyújtott” cigányputriról:




Ugye, milyen szép “takaros”? Szegíny romákoknak annyi, de annyi dolguk van, hogy még a bevakolására sem érnek rá.

Nézzünk egy belső képet is a “felgyújtott” szobáról:




Láthatóan (a falak sem kormosak) minden épségben van, azaz nagy tűz nem keletkezhetett (ha egyáltalán), így az üveget megrepesztő nagy hőmérséklet is kizárható. Mégis, mindkét ablaktábla ki van törve. Kedves Olvasóink el tudják képzelni azt, hogy egy, azaz egy darab Molotov-koktélos üveg egyszerre két, egymás mellett levő ablaktáblán keresztül is képes áthatolni? Mi nem. Aki ezt mégis megcsinálja, jelöljük a fizikai Nobel-díjra.
(A képek nemsokára megjelennek – bocsánat, technikai malőrök vannak. Mihelyt fent vannak a képek, frissítjük a cikket.)

(Kommentár nélkül) idézzük a zsIndex cigótopicból Borzimorzit is, aki egy másik lehetséges forgatókönyvet vázol fel:

"Ajjaj, gyerekek, ez (ITT van) a videó több ponton sántít.

Borzalmas a cselekedet, és remélem, az elkövetők példás büntetést kapnak. Gyerekek ellen támadni: megbocsáthatatlan! Eddig tiszta sor. Hanem ezután...

Több okból is kétséges, hogy a tanúk megbízhatóak-e. Először is maguk is azt vallják, hogy az elkövetőkön csuklya meg valami maszk volt. Akkor ugyebár az arcvonások felismerhetetlenek. Aztán az jön, hogy az elkövetők egymást néven szólították. Hát, nem tudom, de ha csak nem valami egészen különleges keresztnevük van azoknak a polgárőröknek, akkor az nem bizonyít semmit. Mert Pistából, Feriből, Tibiből meg Józsiból van annyi, hogy még.

Úgyhogy sajnos könnyen lehet, hogy valami jó kis elszámolási vitában vannak egy hasonszőrű családdal pl. meg nem fizetett adósság okán (félkész házak!), aztán a törlesztést meg nagyban akadályozták a polgárőrök, akik nem hagyták őket lopni. Mármost, ha a molotovos támadásért bevarrják a polgárőröket, akkor megint akadálytalanul lehet lopni, aztán az interezők egy darabig nem fogják őket ilyen durva módszerekkel "felszólítani" a fizetésre.

Nem mondom, hogy ez történt, de nagyon erre hajaz. Meg is mondom, miért. Azért, mert az ilyesmit csak az meri olyankor végrehajtani, amikor a háziak még ébren és kint vannak, aki tudja, hogy őt biztosan nem merik majd feljelenteni, mert jobban félnek tőle, mint a tűztől. Ha a polgárőrök lettek volna, akkor aligha mertek volna olyankor odamenni, mikor még nem alszik mindenki. És talán olyan hülyék se lettek volna, hogy nevükön szólongatják egymást. Ellentétben az interezőkkel, akik rájátszhattak arra, hogy a família amúgy se volt jóban a polgárőrökkel, és a maszk alatt gondosan elrikkantották párszor a polgárőrök neveit."

Valamint ízléstelen ficam válaszát a fentiekre:

"A hír hallatán nekem is elsőre valami hasonló jutott eszembe, ráfogni a polgárőrökre. Csináltak egy kis tüzet maguknak, eloltották oszt "...polgárőr, polgárőr!" Hisz nem jó a cigányoknak a polgárőr. Nem jó, mert valahogy mindig összehozza a sors őket. És a polgárőr se hülye, főleg egy kistelepülésen nem. Nagyon jó tudja, hogy Gazsiék a közeli városba járnak lopni, Oláhék a bicigliket lopkodják a bolt elől, Puporkáék kábeleznek, Berkiék gyümölcsöt lopnak stb. A polgárőr nem tehet a cigánnyal semmit, csupán ráhívhatja a rendőrséget. Sőt, a cigány úgy véli a polgárőr azért van, hogy basz..ssa őket. Nálunk a plgárőrök már megalakulásuk óta kocsival járnak, máshogy nem is lehetne, a cigók azonnal verekedést provokálnának. Így is ha elhalad a polgárőr autó, mutogatnak, befeszítenek, kiabálnak. Alig várják, mikor húzhatnák be őket a csőbe."
Kuruc.info - Arppi S.