Ki ne hallott volna Pátkáról? Bármennyire is képtelen a cigányok vádja (lásd előző cikkünkben az okfejtésünket + a plusz infókat alább), a rendőrség mégis előzetesben bent tartja a mokkák által bűnösnek kikiáltott polgárőröket. Nem kétséges, hogy politikai alapú, megrendelésű színjátékról van szó, akárcsak a szigetvári pofozkodók esetében: “leszólhattak” a rendőröknek. Ej, de feszítik a cionkák a húrt, nagyon vágynak már egy kis polgárháborúra. Annyira egyértelmű, hogy erre játszanak…

Ez az egész ügy egyszerűen nonszensz. Az elképesztő kettős mérce egy újabb példája. Szigetvárott 8 évvel fenyegetik és immár 5 hónapja (!!!) előzetesben tartják azokat a rendezett családi körülmények között, többek között cigány fogadott gyerekekkel együtt, egy családban nevelkedett srácokat, akik (állítólag) megpofoztak egy cigányt. Közben a bizonyítottan(!) gyilkos Kozák Rajmund szabadon grasszálhat; a nagyberényi gyilkos úgyszintén; a működő(!) vasútról síneket, síncsavarokat lopó orkokat meg közlekedés biztonsága ellen elkövetett vétséggel gyanusítják, miközben egy ilyen esetében Nyugaton meg sem állnának a terrorizmus- és tömeges gyilkossági kísérlet vádjáig. Az olyan “pitiánerségeket” nem is említjük, mint pl. azt, hogy egy 36-szoros visszaeső cigánybűnözőt csak most, 37. bűncselekménye okán varrják/varrták be – EGY évre (és valszeg azt is felfüggesztetten). Egy fehért ilyenkor már rég lecsuktak volna. A cigányokat viszont, ahogy Tomcat is frappánsan megfogalmazta, “bántani tilos”, amelybe, sajnos, a jogszolgáltatás is beletartozik.

Érdemes elgondolkodni a vádpontokon is. “A három férfit több emberen elkövetett emberölés bűntett kísérletével gyanúsítják” ami azért nem piskóta, különösen, ha megfejelik rasszizmussal, mint tovább súlyosbító tényezővel. Persze, hogy nem “garázdaság”, amit a cigányokkal  kapcsolatban ilyenkor alkalmazni szoktak (ugye, emlékszünk például az ózdi lincselésre is - a fent már idézett példák mellett), hanem rögtön a legsúlyosabb, a “több emberen elkövetett emberölés bűntett” a vád.
Hol van itt az egyenlő elbírálás elve? Miért nem büntetik a cigányokat, és miért a magyarokat? Tán csak nem igaza van azon Kedves Olvasónknak, aki erről a helyzetről egy hihetetlen pontos látleletet készített ITTENI cikkében (“Az orkokat más törvények alapján kell büntetni, mint a fehéreket!”)? Igen, nálunk teljesen becsődölt az igazságszolgáltatás, egyszerűen nem tud mit kezdeni több százezer cigánybűnözővel. Persze mi tudnánk: jó kis átnevelő / kényszermunkatáborokkal vagy szibériai bérrabtartással – ahogy a németek csinálják. Pedig még csak azt sem mondhatjuk, hogy ne lenne fogda- vagy börtönkapacitás, hisz, ugye, a szigetváriak már öthónapos fogva tartására van hely és pénz, ahogy most a pátkaiak bezárására is.

Időközben kiderült az is, hogy az üveg gázolajjal volt töltve, nem benzinnel. Ugyebár, a legtöbben tudják, hogy a gázolaj – szemben a benzinnel – nem robbanásveszélyes. Ennyire hülyék lettek volna a polgárőrök? Ugyan már…

Pár egyéb dolog is kitudódott, amelyek még hiteltelenebbé teszik a vádat; ezekről alább olvashatunk.

A Kossuth / MR1 is foglalkozott a témával; tegnap 17:05-től volt erről egy kb. 6-8 perces riport, ami ITT, az MP3 tárban érhető el. (Klikk a 17:00 órára!) Kiderült belőle, a cigányoknak már régóta bögyükben vannak a polgárőrök, mert mindig belecsapnak a "levesükbe". Nem általában a cigányokkal van baj, hanem egy "hangadó" családdal  - ahogy a helyiek mesélik. Azt is elmondják, a helybéli háziorvosnál van valami hang- és talán képfelvétel is, amin az egyik "problémás" cigány megfenyegeti a most  meggyanúsított polgárőr család gyerekét. Számítógéppel vette fel, amint a fenyegetés elhangzik.

Bejátszották a tegnapelőtti interjúból azt a részletet is, ahol Lakatos részletezi, hogy milyen szerencse, hogy le volt húzva a redőny, mert így nem szállhatott be a Molotov-koktél a házba. No most akkor mi is volt?? Hogy tört ki az ablak, ha a redőny le volt húzva? Hoppá!!! Ez is új érv amellett, valószínűsíthetően öngyújtogatás történt, hogy lekapcsolhassák a bűnöző cigányokat “munkájukban” akadályozó polgárőröket. És akkor még nem is vettük hozzá azt a furcsa tényt, hogy egy azaz egy üveg hogy tud kitörni egyszerre két azaz kettő, egymástól független ablaktáblát… Hihetetlen, hogy ezek a sz*rháziak nem veszik észre, hogy az ilyen akcióikkal még nagyobbat löknek azon a bizonyos ingán, amelynek a végkifejlete borítékolható, ismerve a cigányok Európában tartózkodásának teljes történelmét…

Ez persze csak az egyik homályos pont ebben a történetben.

Idézzük Refilt; hozzászólása jól összeszedi mindazt, ami “gáz” a történetben (ő még nem vette bele a felsorolásba a lehúzott redőnyt, ill. gázolajat):

“Tiszaroffról és társairól sincs már szó, jegelik az ügyet, nehogy kiderüljön a borzalmas titok, hogy interezők [cigány uzsorások] belső háborúja, amit rasszista gyújtogatásnak állítottak volna be. Itt is hasonló a helyzet.
 
1, Ha valaki komolyan megmolotovozta volna a "házat", abból az alap maradt volna, nem pedig némi korom a falon.
 
2, Nem éjfélkor hanem hajnali 3-kor csinálták volna, mert akkor alszanak a legmélyebben.
 
3, Egyetlen polgárőr vagy rendőr se olyan hülye, hogy éppen gyújtogatás közben a nevükön nevezik egymást a cigányok orra előtt.
 
4, A tetőre dobták volna, mert ott nehéz eloltani s mire előkerül egy tűzoltókocsi, leég minden.
 
5, Nem jellemző a polgárőrökre az ilyesmi.”

Végül idézzük az egyik legharciasabb cigányfajvédő, Liberté Egyenlőség Phralipe (“Libera nos, Domine!” nicken is ismert) hozzászólását. Az illető hihetetlen elborult fajvédő újságíró. Révész Sándorhoz vagy a valami hasonló, “neves” szemétládához lenne szerencsénk?

“Hadd tegyek még hozzá egy exkluzív, csak itt, ebben a topikban olvasható információt:

A bűncselekmény utáni napon (tegnap), a község vezetői személyesen mentek be Székesfehérvárra a Fejér Megyei Hírlap szerkesztőségébe, hogy megakadályozzák az emberölési kisérletről szóló hír megjelenését... Szánalmasak.

Persze sikertelenül.”

Nicsak! Fejér Megyei Hírlap, ahol csakazért is “bemártották” a falut, hadd csámcsogjon, hadd nácizzon a cigányfajvédő, cionista média? Ki is az egyik fő hangadó ott? Ki más, mint a mi jól ismert, szélsőségesen gádzsógyűlölő és cigányfajvédő Klecska Ernőnk, akiről ITT találunk bővebb infót... Nem csodáljuk, hogy az FMH ott és úgy szívatja a polgárőröket, ill. az őket támogató pátkaiakat, ahol és ahogy csak tudja. Ismert a képlet, sokszor eljátszották / eljátsszák a cionkák. Pl. a teljes magyarsággal vagy a németekkel (Bűnös Nemzet) kapcsolatban.
Ne félj, Klecska, ezt megjegyeztük. Az elszámolás nem marad el – egy jobb korban, amikor visszalendül az inga. Vissza fog, arra mérget vehetsz. A Tanácsköztársaság sem tartott örökké; annak újabb, modern kiadása sem fog, bármennyire is rejtetten, kevésbé feltűnően, nyilvánvalóan csináljátok ugyanazt, mint elődeitek 89 éve.
Kuruc.info - Arppi S.