"Fémtolvajok vágták szét a monorierdei vonatroncsot
Lapszemle

Független Hírügynökség - 2008. 10. 11., 09:12 | Frissítve: 2 órája

Egymillió forintot érő vasat vágtak ki fémtolvajok a hétfőn vasúti katasztrófát okozó, jelenleg a ceglédi pályaudvaron veszteglő vonat roncsaiból - írja a Bors.

A lap információit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese is megerőstette, de azt mondta: a rendőrség által fekért szakértők már befejezték a vonat vizsgálatait, így a lopás nem befolyásolja az eljárást."
(zsIndex)
Kuruc.info: jellemző, ezek mindent szétlopnak. Mellesleg ez is azt bizonyítja, hogy nagyon sok, gátlástalan fémtolvaj cigány él arrafelé. Ha valaki esetleg kételkedett volna abban, mi (ki) okozta a tragédiát...
A boon cikke alatti hozzászólásokat is érdemes elolvasni. Pár a sokból:

"A mocskos terroristák

Előbb a kábellopással tömegszerencsétlenséget okoznak. Majd ez sem elég!

Induljunk ki abból, hogy ALJAS MÓDON NYERESÉGVÁGYBÓL ELKÖVETETT TÖMEGGYILKOSSÁG a tettük!

De a hatalom csicskásainak egy cipőt dobáló, Angliából hazatért 56-os veterán a közellenség. Ellene folyik gyorsított eljárás. A cigányterroristák meg társtettesnek kijáró válveregetést kapnak.

Az átkos kommunizmusban sem éreztem ennyire távol a néptől a hatalmat.
"
**********************

"Most nyakon lehetett volna csípni a kábeltolvajokat is, csak figyelemmel kellett volna tartani a vagont, sejthették volna, hogy jönnek lopni. A mostani tolvajokat elcsípni, befenyíteni, biztos elköpték volna kik lopták el a kábelt, ami miatt történt ez a szörnyű katasztrófa. (utána 450 évre sittre.)"

**********************

"Fejétől bűzlik a hal

Magának Veres pénzügyminiszter úrnak is érdekeltségei vannak színesfém-kereskedésekben.

Amúgy ez már tényleg gáz!

Nem elég, hogy kábellopás miatt 4 ember halálát és 30 ember sebesülését okozzák a bűnözők, de még gátlástalanul vissza is mennek lopni a roncsokból.

Köszönhetjük mindezt a tarka marháknak meg az SZDSZ-MSZP bábkormánynak!"

**********************

ez nem semmi

Ezek a rohadt semmirekello patkanybanda anyukam sirjarol lopta el a ket vazat....Azt hittem elhanyom magam, rendesen rosszul lettem, hogy hogy tud valaki ennyire melyre sullyedni.. Undorito amit ezek csinalnak es az meg undoritobb hogy MAGYARORSZAG hagyja.....szegyen es gyalazat

**********************

Kérdések: Hol vannak a tv-k? Most 2 csatornán néztük a hiradót, egyik sem tájékoztatta a nagyérdeműt. Miért ? Gyalázat ami ebben az országban folyik. Meddig még? Mikor fogják már az orgazdákat, mert ebben az esetben az étvevők azok felelősségre vonni?

**********************

Fajvédők figyelmébe

Ismét bebizonyosodott, hogy mit jelent a cigánykultúra, a legendás érzékenységük.
Egy erkölcsileg, szellemileg nulla, gátlástalan, embernek is alig nevezhető parazita népség, akiknek semmi sem szent, ha pénzről van szó, kivéve persze a munkát, mert az az egy, amihez nem nyúlnak. Sok-sok ilyen szomszédot, gyermekeiteknek ilyen osztálytársat kívánok, fajvédő disznók!

**********************

Hajrá vasas!

Gyönyörű, a pofátlanság netovábbja.
Az illetékesek tagadják, hogy kábellopás miatt történt a baleset. Hazudtak már nagyobbat is én azt mondom. Képzeljétek el, mi lenne a következménye, ha bemondanák a tévében: kábellopás miatt meghalt 4 ember, több tucat sérült, többtízmilliós kár... Na ezt már nem tudnák egyszerűen megmagyarázni, ez kicsit túl van a megélhetési bűnözés kategóriáján.
Erre tetézik a mocskos tolvaj gyilkosok a bűnüket azzal, hogy a miattuk összeroncsolódott vasúti kocsikat ellopják. Ha elméleteket gyártanék még azt is kitalálhatnám, hogy a baleset nem volt véletlen, az ölükbe hullott a mennyei manna, még messze se kellett menni a vasért.
Mindenki gondoljon arra, amire akar.
**********************
Erősen bűzlik a dolog. Félnek bevallani, hogy a cigányok kilopták a kábeleket és ködösítenek, de nemsokára úgyis robban a cigánybomba. A felülről irányított fémbizniszhez elég belegondolni abba, hogy Kabaii sem tyúklopás miatt figyel a börtönben. Kabai aki együtt volt lefényképezve egy miniszterrel és egy rendőrfőnökkel- igaz azelőtt, hogy megtalálta egy újságíró a diliházban.

A cigánykérdéshez visszatérve, van olyan ismerősöm akinek nem érkezett meg a fizetése a szokott időben, így nem tudott csak kenyeret és tejet venni a gyerekeknek, miközben a cigányok az időben utalt segélyből teli bevásárlókocsival cipelték a minőségi italokat az aznap esti egymásközt fennhangon hírdetett keresztelőre.

Pedagóguskörben mindennapos a cigányok felől érkező agresszió, valamit beszédtéma már az is, hogy egy cigánygyerek napi 500 Ft-ot tud elbüfézni, miközben a dolgozó MAGYAR gyereke üröl ha visz otthonról egy szendvicset és egy rudit.
Ott tartunk, hogy egy dolgozó ember leadózik, kifizeti a rezsit, marad egy kis pénze amiből elmegy a boltba ( természetesen ott is terheli az ÁFA, tehát tovább adózik) és hónap közepére már csak néz.
Egy cigánycsalád otthon ül és szaporodik, megkapja érte a nemritkán 100.000 Ft feletti segélyeket és egyéb juttatásokat, ingyenkönyvet, ingyenebédet és kineveti a dolgozó MAGYAR gyermekét, mert annak még a nyári cipő van a lábán a hűvösben, miközben a cigánykölyök kiöltözve és kihízva trágárkodik a tanárokkal.

Érdekes téma még, hogy egy autókereskedésben ha megjelenik egy cigánycsalád a kereskedő otthagy egy jólszituált MAGYARcsaldot is, mert a cigány egyből a BMW-t nézi full hitelre, de ami a legszomorítóbb tudja is fizetni a segélyekből. APEH vagyonosodási vizsgálat cigányok ellen mennyit is indítottak ???

De mit várunk az ország vezetőitől, amikor a homokosok megdobálása miatt Gyurcsányban úgy felment a pumpa, hogy magaköré gyűjtötte a homikat és a cigányokat és végigmasírozott velük Budapest utcáin.

Én nem vagyok fajgyűlölő, én szeretnék köszönni a cigány pedagógusoknak, pilótáknak és agysebészeknek. De ahogy nem szeretem a tökfőzeléket úgy nem vagyok köteles szeretni ezeket a senki cigányokat sem. Alapelvem aki nem dolgozik ne is egyék !!!

**********************

...rendkívül érdekes módon "nem jelzett a biztosító berendezés", de még vizsgálat se volt, máris azonnal hozzátették:"nneeem, nem a fémtolvajlás miatt, nem azért, mert kilopták volna a rezet a berendezésből... neeeem"
Pedig bűzlik a dolog, de ha bevallanák, hogy (ahogy az egész országban lopják) hogy itt is kilopták a fémet, akkor lincshangulat lenne!
Az már csak ráadás, hogy esetleg pont a fémlopás esetleges kiderülése miatt mondtak le egyesek...
**********************
Okt. 12.: Olvasó:
Szervusztok!
Rovidke hozzaszolas(ok) a cikkhez:

Milyen aranyossan fogalmaz a "magyar" media! A cikk vegen megnyugtatjak a barany nepet,hogy a nyomozas befejezodott (nem baj,hogy elloptak a vasat)!
Lehet igy tuntetek el a nyomokat kesobbi felulvuzsgalat elol?Nehogy kiderulhessen,hogy nem a vonatvezeto hibaja!
Hogy tudjak elhordani,eladni azt a mennyisegu femet eszrevetlenul?

Talan ezek az okos monorierdeiek most azon gondolkoznak,hogy lehetne 10 millat csinalni!

Egy egesz szerelveny!

Bekes Szebb Jovot!!!
Okt. 13.: olvasó: "Az eredeti hírben szerepelt: "környéken tevékenykedő bűnözői kört"

- Tehát VAN a környéken színesfémlopó bűnözői kör.
- Miért csak most kezdett el nyomozni utánuk a rendőrség? Eddig nem loptak? Megtörtént-e volna a tragédia, ha előtte már nyomoznak utánuk, esetleg meg is találják őket?"