Frissítés (02. 02. 18:10): Artúrunk (aki, még egyszer, a Hírszerző bloggere, nem csak egy szimpla, a blog.hu-n írogató senki!) a következő, új replikával örvendeztetett meg bennünket (a kommentek második oldalán):

"Nektek kellene bocsánatot kérni minden cigánytól egyenként , azért amit műveltek velük.
Elnyomás, nyomor szegénység, megaláztatás.
Kirekesztés, kizsákmányolás, félrevezetés, becsapás!
Meg kellene azt köszönni , hogy egyáltalán elfogadjuk a segélyt!
Nem olyan jó ám abból tengődni!
De tudod mit ha a cigányoknak olyan jó akkor azt kívánom nektek szülessetek CIGÁNYNAK!"

Hát ez kaput. Különösen ez a “Meg kellene azt köszönni , hogy egyáltalán elfogadjuk a segélyt!“-duma. De persze a szokásos “kérjetek bocsánatot a cigányoktól”-szöveg sem rossz. Ezt Balogh már jó ideje nyomatja (lásd az ezzel kapcsolatos, régebbi cikkét ITT)

Előzőleg írtuk (02. 02. 2:10): Idézzük és kommentáljuk régi (plusz infóért és előző cikkeinkért lásd pl. EZT és az onnan visszafelé mutató hivatkozásokat) barátunk(?), a roma származású megmondóember, antifasiszta, antirasszista “harcos”-politológus Balogh Artúr legújabb, eredetileg ITT, a Hírszerző(!) blogján található (az olvasói hozzászólásokat feltétlen olvassuk el!) cikkét.

Cigány, Pásztor Albertet SZÁM?ZNÉ, Draskovicsnak meg rég Daszvidanja!

Politológus, főleg ha cigány (Kuruc.info: Balogh Artúr önmagáról beszél), és ha a nagy nyilvánosság számára elemez legyen mindig a tények embere.

Mindig, szerezzen be minden információt, véleményt .
Ezzel együtt elvárás , hogy az Új gondolkodók nemzedékének, rendelkeznie kell önálló véleménnyel, ami természetesen találkozhat másokéval, de az álláspontját az új évezred vitakomplexumának megfelelően meg tudja védeni.

Amivel egy hibátlan elemzést kezdened kell az a archív források felkutatása kielemzése.
Tehát megnéztem az eredeti sajtótájékoztatót.

Pásztor Albert a miskolci főrendőr és kollegái mikor megkezdték a mondandójukat , elég feszültnek tűntek, mi több, Pásztor úr az elején idegesnek tűnt, az interjú alatt viszont ,volt mikor feltüzeltséget vettem észre rajta.

Pásztor Albert előre tudta azt, hogy mit fog mondani és mire akar kilyukadni , egy előre eltervezett aljas szándékból elkövetett magatartás volt aminek lényege ahogy Ő fogalmazott:

A kisebbségi nemzettársainkkal nem megy az egymás mellett élés!

Ez egy politikai és társadalmi döntés. A főrendőrtől. még csak nem is üzenet. Egy elkülönült hatalmi ág fejétől hallottuk azt, hogy mit gondol a cigányokról, csak ugye kisebbségi képviselők nincsenek a másik hatalmi ágban vagyis a parlamentben, akik féken tartanák a főrendőrt, tehát a cigányokkal szemben minden meg van engedve.
Már 600 éve.
600 éve én itt vagyok és a főrendőr?

Kuruc.info: 1.) barátocskám, döntsd már el, hogy egyes emberekről beszélsz, vagy a teljes népcsoportról. Ne akarj almát hasonlítani a körtéhez. Ha személy szerint magadról beszélsz, akkor ki kell ábrándítsalak: Pásztor idősebb Nálad. Ha viszont a magyarság vs. cigányság itt-tartózkodási ideje a téma, akkor még nagyobb pofont kell kézbesítenem: a magyarság sokkal-sokkal régebb óta itt van, mint Ti.

2.) Legközelebb egyeztess az egyik fő megmondóemberetekkel, fajvédőtökkel, a József Attila-díjas (!!) Rostás-Farkas Györggyel, aki azt terjeszti, hogy már ezer éve itt vagytok (lásd
EZT).
3.) A végén kiderül, hogy ti vagytok az államalkotó nemzet, mi meg csak csupán jöttmentek…

De ne szaladjuk ennyire előre vizsgáljuk meg a sajtótájékoztatót lépésről lépésre, mert a végén még aljas kritikával illettek!

Pásztor Albert sajtótájékoztatója elején kihangsúlyozza, hogy kiemelt bűnügyek és a város őrség a fő témája amelyek szerinte: (Kuruc.info: politológus urunk helyesírását, központozását nem javítottuk le átvétel előtt. Azzal csak magát meg a Hírszerzőt minősíti.)
Az emberek biztonságba vetett hitének a megrendülésére alkalmasak.

Majd elkezdi érzelmektől túlfűtötten felsorolni a bűncselekményeket, amelyeknek, mint utólag kiderül az egytől egyig cigány elkövetőjét, elfogták , és úgy szónokol, mintha a cigányság bűnlajstromát sorolná fel hangulat és érzelmi jelzőkkel ellátva , sejtetve. PL:

December ötödikén ,fényes délben , iskolánál, hölgyet hátulról ellökték majd elvették mobil telefonját.

Inkább szó szerint teljes összefüggésében :
Január tizennégy délelőtt egy hölgynek a XXX utcában táskáját nem sirült elvenni de követték és a
víkendtelkére vezető úton
egy bottal úgy ütötték meg,
hogy a földre esett,
majd tovább bántalmazták,
ám még ekkor sem sikerült elvenniük a táskát így ilyen formán ez a bűncselekmény befejezetlen maradt.

Szóval a cigányok itt nem jártak sikerrel pedig már a földön volt szerencsétlen magyar áldozat de akkor is ellen állt a cigányterrornak.
Mintha a Kuruc. Info- t olvasnám! (Kuruc.info: kösz a reklámot!)

És itt nem hagyja abba a főkapitány úr!
Most jön a java!

A következő cigánybűnözők egy buszmegállóban csapnak le.
Egyik tettes csak 14 éves és korából kifolyólag nem büntethető - erre felhívja a főrendőr a figyelmet - de 26 eljárás van ellene .
A 17 éves társának meg háromszor is volt dolga a rendőrséggel most is van folyamatban ügye.
Ők ketten egy márciusit bűncselekményt ,egy júniusit, és szavai szerint egy őszit is elkövettek.
Ezeket a főrendőr tételesen meglepő részletességgel felsorolta.
Mit, hogyan, hol, mikor mennyit, mit.

Azt hazudta a főrendőr az elején, hogy csak a decembertől kezdődően a mai napig elkövetett bűncselekményekkel foglalkozik!

Kuruc.info: 1.) butuskám, felsorolta az adott emberek bűnlajstromát, hogy megmutassa, nem csak úgy “gondoltak egyet”, hogy decembertől kezdve felcsapjanak bűnözőnek. Ezzel bizonyította, hogy megrögzött bűnözőkről van szó, akik nem ma kezdték az ipart.
2.) Mondd csak, Artúr, voltál egyetlen egy rendőrségi sajtótájékoztatón, ahol fehérek bűneseteit tárgyalják? Ha igen, akkor tudhatod, hogy ugyanilyen (!!) részletességgel ecsetelik az egyes bűnelkövetők minden egyes, akár régebbi bűntettét. Ergó: ebben a kérdésben is elárultad, hogy vagy szédületesen buta vagy, vagy hülyének nézed az olvasóid.

Ja a cigányok ilyen brutálisak ,visszaesők, fiatalkorúak ,az év minden időszakában bűnöznek!
Majd veszek neki egy naptárt!
És rájöhet arra, hogy március és június nem decemberben van, az ősz meg nem tél.

A főrendőr már itt is sunyi módon sulykolta , hogy a cigányok milyenek!
Majd később arra is kitér, hogy nem csinálnak semmit csak lopnak. (Kuruc.info: miért, csinálnak valamit? Dologznak? Tényleg? Amikor még a Népszabadság (!!!) meg a HVG elismeri, hogy munkanélküliek – értsd: munkakerülők?!)
Igen ezt nem én hanem , Ő a főrendőr mondja majd a saját szájával!
Egyébként is mutasson nekem még valaki egy olyan sajtótájékoztatót ahol ennyire részletesen kitárgyaltak egy időszak összes bűncselekményét az elkövetők múltbeli életét is feltárva!

Avas a béke szigete ! Jelenti ki a főrendőr!
Hiszen minden mutatóban kevesebb a bűncselekmény mint az azonos lakosságú városoké.
PL:

Betöréses lopás:
Gyöngyös 334
Hatvan 279
Avas lakótelep Miskolc 49


Magánlakás betörés
Gyöngyös 127
Hatvan 141
Avas lakótelep Miskolc 11


Személygépkocsi lopás
Gyöngyös 11
Hatvan 14
Avas lakótelep Miskolc 6

Pedig több mint négyezer autó van szabadon a miskolci avas lakótelepen mégis csak hat autót loptak el.

Az adatokból is egyértelmű amire a főrendőr is kitért, hogy Avason sokkal kevesebb bűncselekmény van mint bárhol az országban egy azonos létszámú településen.
Avason egyedül a csendháborítás több.
Ami a főrendőr gesztusaival kódolva sokat mondóak.

Nem a bűnügyi helyzet az oka! – mondja a főrendőr.

Ha Avason valójában kevés vagy alig van bűncselekmény akkor mi lehet a baj?
Miért érzik úgy az emberek, hogy szükség van egy civil Város Őrségre.

Kizárólag csak arról van szó, hogy a Fészekrakó program keretében betelepült oda, egy jelentős létszámú cigányság !- Így a főrendőr!

Majd most figyelj:
Olyan emberek akik szerintem maguk sem akarnak ott lakni, igényük nincsen rá!!!!
Mi ez ha nem rasszizmus!?

Folytatva !
Abba nem gondolnak bele, hogy együtt kellene élni más konszolidált életvitelű helyi lakosokkal.

Szó szerint összefüggésében maradéktalanul csak, hogy értsétek !:

Puszta látvány élmény is ott az Avason!
Különösen a nyári időszakban!
Mikor más elmegy reggel dolgozni és azt látja a munkából hazatérve, hogy az
Utcákon a lépcsőházak előtt csoportosulnak!
Különösebben nem csinálnak semmit , azon kívül , hogy élik a maguk életét ami élből nem tetsző a többségi társadalomnak!
Már ez az embereket borzasztóan zavarja. Mindeközben ez hol rendőri ügy?
Ez nem rendőri ügy?
A hangos életvitel az összeférhetetlenség sem rendőri ügy…..

Kuruc.info: de arra éppenséggel elegendő, hogy pokollá tegyék az emberek életét, és elüldözzék onnan. Igen, valóban nem rendőri ügy az, ha éjjel 4-kor is üvölt a házban a tuc-tuc "zene", ami miatt a rendes, dolgozó, adót fizető, munkába járó emberek nem tudnak aludni. Az, ha – ahogy a Népszabadság is leírta! ITT  van, lehet ellenőrizni – csakazértis a körzeti orvos garázsa elé parkolnak, hogy az még csak véletlenül se mehessen el, ha dolga van – pl. beteghez hívják. És ez csak egy eset a sokból.

Meg aztán idézzük a HVG-t (eredeti cikkátvétel
ITT): “a frissen beköltözöttek gyakran elviselhetetlenné teszik a régebbi lakók életét, nem ritka, hogy 15-20 ember él az átlagosan 50 négyzetméteres panellakásokban. Akik pedig nem bírják elviselni az új szomszédokat, vagy messze áron alul megszabadulva a lakásuktól elmenekülnek az avasról, vagy tűrik a gyakran életveszélyes fenyegetéseket.” Most akkor a HVG és a Népszabadság hazudik, Balogh úr, vagy Ön?

Ebben minden előítélet benne van .
A cigányok nem dógoznak, nem csinálnak semmit, hiába ha nem is bűnöznek akkor sem lehet velük együtt élni!
Összeférhetetlenek, takarodjanak!

A rendőrség nem tudja megoldani a helyzetet az egész társadalomnak a Magyaroknak kell kiközösíteni az őslakos cigányokat én is egyetértek ezzel a főrendőr!
Én a főrendőr kimondom! 

Kuruc.info: 1.) Balogh Úr, most azonnal idézzen Pásztortól egyetlen olyan mondatot vagy megjegyzést, hogy az “őslakos” (erre mindjárt kitérünk) cigányság “takarodjon” meg hogy “ki kell őket közösíteni”.
2.) őslakos? Barátocskám, lehet, hogy 600 éve ideevett a fene benneteket, de attól még nem lesztek őslakosok. Ahhoz pl. a hazaszeretet, honvédelem is hozzátartozik – az építésen, munkán, környezetetek jobbításán kívül. Csak akkor nevezhetitek magatokat egy adott ország tevőleges, államalkotó tényezőjének – horribile dictu: őslakosainak –, ha mindezt megcsináljátok. Nos, mi az, amit ebből a listából valóban véghez vittetek?

Építő munka? Amikor egyáltalán munkára tudtunk kényszeríteni benneteket (Kádár alatt), a munkátokban akkor sem volt köszönet. Lógtatok, tessék-lássék dolgoztatok, ittatok, egy gádzsó sokkal-sokkal hasznosabb volt. Nem véletlen, hogy először benneteket rúgtak ki a rendszerváltás után, és elsősorban nem a gádzsókat.
Környezetetek szépítése, jobbítása? Ugyan, Artúr, mutass egyetlen egy olyan települést, ahol az egy tömbben élő cigányság rendet, háztájit tart! Gilánfa? Tarnabod? Hol? Az egyetlen ilyen magyarországi példa Uszka (cikk ITT), de nagyon nehezen hihető, hogy az ottani (már-már szekta)modellt bővebb körben is alkalmazni tudnánk. Egyáltalán: az a csoda, hogy Uszka egyáltalán létezik! (Kivétel erősíti a szabályt, ugyebár.)
Honvédelem? Ugyan már, Artúr, a háborúkat mind jól kihasználtátok mind nálunk, mind pl. a finneknél arra, hogy a hátországban raboljatok, gyilkoljatok! Ha meg csak harci helyzet volt, mint 90-ben Szlovéniában (vagy éppenséggel a II. VH idején Finnországban), akkor gyorsan leléptetek az országból, hogy nehogy véletlen harcolnotok kelljen. Tessék, Artúr, cáfold a pl. ITT található adatokat, tényeket, rajta!

Ezt mondja!
Nem haljátok!?

De a legdurvább most következik:

Avas a béke szigete mert ez számokkal ezerszeresen alátámasztható, igazolható.

Kuruc.info: akkor ezzel a “béke szigetével” kapcsolatban még egyszer
idézzük a HVG-t, jó? “a frissen beköltözöttek gyakran elviselhetetlenné teszik a régebbi lakók életét, nem ritka, hogy 15-20 ember él az átlagosan 50 négyzetméteres panellakásokban. Akik pedig nem bírják elviselni az új szomszédokat, vagy messze áron alul megszabadulva a lakásuktól elmenekülnek az avasról, vagy tűrik a gyakran életveszélyes fenyegetéseket.” De ugyanezt megtehetném mondjuk Gyurcsány Ferenccel, aki a következőt nyilatkozta a várossal kapcsolatban: "Egyre több a bűncselekmény, nő a feszültség". Vagy akár említhetném a város MSZP-s, “biztosannáci” polgármesterét, aki meg a következőt közölte: “A miskolci polgármester szerint olyan súlyos a helyzet Miskolcon, hogy azonnali intézkedésekre van szükség a "romakérdésben". Káli Sándor szerint két fontos feladat van: a rend fenntartása, valamint az [roma] integráció felgyorsítása.

Mondd csak, Artúr, mindegyikük hazudik? Nehezen hihető, hogy a HVG, Népszabó, Gyurcsány és Káli nagyhirtelen nácirászístákok lettek volna, nem?


Kisebbségi nemzettársainkkal nem megy az egymás mellett élés! Ennyi! –
így fejezte be a mondandóját a főkapitány úr!

Nem megy az egymás mellett élés , hiszen számtalan háborút vívtunk egymással több millió áldozattal. (Kuruc.info: mi van?! Eddig nem volt a nemzetközi jogi értelemben háború köztünk. Az nem tartozik a “háború” fogalmába, hogy sokszor fegyverrel is irtotok bennünket. A többmillió áldozatot meg honnan vetted? Még, “szerencsére”, nem tartotok ott. Naponta legyilkoltok mondjuk egy gádzsót, elraboltok kurvának vagy szervkereskedőknek kettőt-hármat [az ITTENI Csellengőkben közölt statisztikák alapján felszorozva] nyomorékká tesztek pártucatot – de ekkor se jön ki a többmillió. Csak nem a holokausztra gondolsz? Az se jött be – ha egyáltalán igaz a sztori, akkor is csak párezer cigányt deportáltak Magyarország területéről…)
Deportáljatok minket!
Abban úgy is olyan nagy gyakorlatotok van! (Kuruc.info: na megint jön a szokásos bűnösnépezés, mocskosnácimagyarozás… Mintha mi deportáltunk volna, és nem a németek. Mintha nem mi akadályoztuk volna meg a deportálásokat egészen Szálasi hatalomra jutásáig – utána meg már nem volt sok beleszólásunk abba, ami történik, hiszen a német rendőrség volt itt az “úr”)
Önként megyek!  (Kuruc.info: menj csak, viszlát!)
Én a magyar megyek önként, mert ez a pali nem magyar! (Kuruc.info: te, magyar?)

Majd azt hittem , hogy észhez tér a főrendőr és rájön arra, hogy nem szociológus , vagy megakarja oldani valóban a problémát és kiáll a kisebbségek parlamenti képviseletéért amit az alkotmány szentesít.
Kuruc.info: egy cociológus hogy tudna bármit is megoldani? Mutass a Herczog – Csalog “szado-macho-pornó” Zsolt - Munk Vera-vonalból egyetlen egyvalakit, aki értelmes, a gyakorlatban is működő, bizonyított (!) ötletekkel, tervekkel állt elő az integrálásotokra! Csak egyetlen egyet! Ide nem cociológusok kellenek, hanem rendőrök és kőkemény, fegyverrel kikényszerített törvények, mint Szlovákiában. Elmondjuk még egyszer, mi történt “odafönt” 2004 legelején, és hogy azóta a szlovák gazdaság milyen mértékben bővült?!

De nem!

A Hír tv - nek a Magyar 1-nek is lenyilatkozza szemrebbenés nélkül náci gondolatait.

Kijelenti, hogy - csak - egy bankrablás, túszejtés ,fegyveres rablás elfogadható de egy cigánybűnöző sokkal veszélyesebb! (Kuruc.info: konkrétan hol mondott ilyet Pásztor? Várjuk a konkrét idézetet!)

Draskovicsnak meg rég mennie kellett volna, ez az ügy csak ráerősített egyrészt azért mert nincs helyén az esze ,másrészt mert bizonytalan így alkalmatlan. (Kuruc.info: egy frászt. Látta az elemi erejű felháborodást; azt, hogy még a helyi MSZP-sek és SZDSZ-esek is Pásztor mellé állnak, az átlagemberről nem is beszélve. Tudta, ha nem visszakozik, akkor repül vagy ő, vagy az egész kormány.)

Pásztor Albertet meg száműzném a közügyektől! (Kuruc.info: jó ötlet: száműzd csak, azzal garantálod a forradalmat. Láttad Te is, hogy az egész ország Pásztor mögött sorakozott fel.)

Az országos főkapitánynak is le kellene mondania , hogy enged egy ilyen vezetőt, hiszen akkor milyenek lehetnek a beosztottai? (Kuruc.info: abban egyet értünk, hogy Benczének le kellene mondania, de nem ezért: azért, mert hazudozik.)
Magyar Gárdista? (Kuruc.info: az MSZP-s Pásztor, mint gárdista… közröhej…)

Cigánybűnözés van ,azt már hallottuk, de hogy ez nem is bűnözés hanem genetikai különbség ami a kultúrából fakad! (Kuruc.info: mi van?! Hogy következne a kultúrából a genetikai különbség? Fordítva még csak-csak [egy végletesen degenerált fajta nem lenne képes magaskultúrát létrehozni], de így… nem vagy te náci, Artúr? Vagy ezt az ostobaságot is Pásztor szájába adnád? Esetlegesen arra célzol, hogy a cigányok vérfertőző, egymás között kefélő “kultúrája” az oka annak, hogy ennyire degenerált a génállományotok [lásd pl. a biztosannáci Magyar Orvos szakcikkeit – linkek ITT], ennyire sok nálatok az eleve hülyén világra jövő emberek aránya [lásd a visszamaradottak arányát a cigányságon belül]? Látod, ebben száz szálakékig igazad van. “Kár”, hogy Pásztor ilyet még csak véletlenül sem mondott.)

Tartasd be az alkotmányt tisztelt főrendőr!
Akkor nem lenne ekkora a szád!
Ha lenne a parlamentbe vagy tizenöt cigány képviselő amiről az alkotmány rendelkezik! (Kuruc.info: aha, ezentúl faji alapon kötelező betenni x db. cigányt a parlamentbe, y db. cigányt az agysebészek közé, z. db cigányt a paksi atomerőmű dolgozói közé stb. Na és hol az ehhez szükséges végzettség és szakértelem, barátom?! Miért követeled a parlamenti képviseletet, ha a néped – és Te magad! –  iskolázatlan, műveletlen, beleértve a szánalmas vezetőiteket is?! Arról nem is szólva, hogy ugyan, hol van az Alkotmányban az leszögezve, hogy a parlamentben ennyi és ennyi cigánynak kötelezően ott kell lennie?!)
Akkor félnél!
Féltenéd az állásod!
Nem lettél volna ennyire bátor!
Mindenki félne a cigányozástól!
Mert ti ilyen félősök vagytok. (Kuruc.info: Tudjuk, ezt naponta tapasztaljátok is, amikor a magyarok nem mernek összefogni, hogy a cigánybűnözőtől megvédjék az aktuális áldozatukat. Erre nem lennék olyan büszke, Artúr, mert, tudod, addig örülj, amíg nem robban fel az a bizonyos kukta.)

Ebben benne van az egész politikai elit!

Gyurcsány azért mert neki volt időszak mikor jól jött a cigány és a Gárda ügy ekkor a Nácik hírnévre tettek szert.
A média hathatós segítségével kiemelve az RTL KLUB!

Jobbik a nácik pártja akik plakátragasztót is késelnek ha kell ! (Kuruc.info: Numberre gondolsz? Persze, a Jobbik késelte meg a Jobbik-tag Numbert, mert az besegített a MSZZP-nek, ezt akarod mondani? Mondd csak, te hülye vagy?)

MSZP úgy ahogy van!

SZDSZ azért mert eltért a liberalizmustól és csak saját üzleti érdekeit, politikai hasznát hajkurássza!

FIDESZ meg soha nem tudta magát megtisztítani a kommunista , náci ,fasiszta beépített ügynököktől.

Orbán Viktor ebben a történeten te is benne vagy , és az, hogy még mindig nem vagy miniszterelnök és a FIDESZ nyolc éve ellenzéki azt köszönd a tehetségtelen széles nyelvű mitugrász nyálasszájú talpnyalóidnak, akikkel körül veszed magad! (Kuruc.info: ebben az egyben egyetértünk)

Tudod Viktor Gyurcsánytól nem várok semmit de benned is elbizonytalanodom.

Kéretik felállítani az auschwitzi haláltábort, kemencéket befűteni mert az első vagon indul! (Kuruc.info: a szokott ballib duma – aki fellép a történetesen túlnyomó többségében [vagy kizárólagosan] cigányok által elkövetett bűnözés ellen, az náci, és deportálást, új holocaustot akar. Értjük ám.)
Miskolc Tiszai Pályaudvarról !
Rakománya Avas lakótelepi cigányok.
Mert összeférhetetlenek, nem csinálnak semmit!
Csak lopnak, vagyis nem is lopnak az adatok szerint hanem CIGÁNYOK! (Kuruc.info: még egyszer: a Népszabó / HVG / Gyurcsány / Kálai hazudna?)

Zsidók ti s készüljetek mert bár velünk kezdik, de titeket egyből tömegesen visznek, mi meg megyünk utánatok.  (Kuruc.info: ácsi... akkor most ki is megy elől: ti vagy a zsidók? Döntsd már el…)

Csi hu hu hu, Csi hu hu hu, Csi hu hu hu!