Köszönjük meg szépen, hogy a közvetlen MSZP-SZDSZ-irányítású bíróságok sorra mentik fel a cigánybűnözőket (pl. Kozák Rajmund), esetleg éppenséggel olyanokat, akik rendőrökre támadtak (lásd a legújabb, hevesi esetet).

Cigányaink megint alkttak: most Tiszakürt-Bogarason akartak meglincselni két (sajnos, nem túl bátor – zöldfülűekről lehet szó) rendőrt. Egy gázpisztolyos kívülálló bátor beavatkozásának köszönhető, hogy végül nem sikerült a lincselés.

Még egyszer: köszönjük, Dobrozsi Gabriella, "Magyar" Elemér és társai! Csak így tovább! Adják továbbra is a deviánscigányság alá a lovat, mert még nem eléggé agresszívak! Mentsék, mentessék fel mindet, ahogy eddig is!

Az eredeti hír:

„Három lövést adtam le, mire abbamaradt az utcán a földharc”

Igazi dráma játszódott le szerdán az esti órákban Tiszakürt-Bogarason. Olyasmi történt, amihez hasonló még nemigen sok fordult elő a település történetében.

Egy gázpisztollyal ijesztették el két rendőr támadóit tegnap este Tiszakürt-Bogarason. Az eset bejelentőjének nem volt ideje hosszan mérlegelni, azonnal cselekednie kellett.

— Kora este történt, hogy egy autó nekiütközött a kerítésnek, és majdnem az ásott kútban landolt — mesélte a Szoljon.hu-nak az esetet. — A fehér autó ezután kitolatott, és elhajtott a helyszínről. Ezután szóltunk a rendőrségnek, hiszen azt feltételeztük, hogy egy részeg vezette azt, mert sajnos gyakoriak az ilyen esetek a településen. A bejelentést követően kiérkezett két fiatal rendőr, akik elkezdték az adatgyűjtést. Ekkor jelent meg az egyik helyi férfi egy Ladával, aki mellett ott ült a két nevelt fia. Nem tartom kizártnak, hogy ők hajtottak bele a kerítésbe is korábban.  
Ezután a fiatal rendőr megállította az autót, és igazoltatni akarta a sofőrt.

Ekkor azonban az kiszállt, és lökdösni kezdte a járőrt. Később a két fiú is kiszállt, akik nekirontottak a másik járőrnek. A két rendőr hamar a földre került, az egyik támadó az autójából egy pajszert, vagy egy nagyobb csavarkulcsot is kivett és azzal támadott. Ekkor döntöttem úgy, hogy a fegyveremért megyek. Attól tartottam, ha nem avatkozom közbe, esetleg elveszik a rendőrök éles pisztolyát, és akkor vérontásba torkollik ez az eset. Leadtam három lövést, mire abbamaradt a földharc. A rendőrök az autóba menekültek, a támadók szintén az autójukba ültek, és hiába állták el az útjukat a járőrök, elfértek mellettük és nagy sebességgel elhajtottak. Azután megérkezett az erősítés is — idézte fel emlékeit a bejelentő.

(Szoljon)