Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:11 Nagyon távoli még a közösségi immunitás egy nagyszabású spanyol kutatás szerint11:27 Napi National Geographic: Majomlagzi Matters11:10 Hamis és rossz minőségű "egészségügyi védőfelszerelést" találtak két kamionban10:53 Egy nemzet végórái - néger milíciák a Ku Klux Klan egykori "szívében"10:43 Románia kibővítette a "zöld zónába" sorolt országok listáját10:28 Több mint egymillió embert evakuálnak egy japán szigeten09:59 Bubópestis miatt vezettek be óvintézkedéseket Észak-Kínában09:27 Tizenhattal nőtt az igazolt fertőzöttek száma08:43 Titkosította a Transparency International elnöke a saját közmegbízatását - havi egymillió heti egy munkanapért08:20 Kutatók: egyre több állatbetegség terjedhet át emberekre, ez a járvány is "előrelátható volt"08:15 Vádat emeltek terrorizmus miatt Evo Morales volt bolíviai elnök ellen07:58 Egy kis nyelvtörő reggelre: Kvon Dzsong Gun: Kim Dzsong Un nem tárgyal, Mun Dzse In félreértette Csö Szon Huit07:44 MN: a Magyar Honvédségé lesznek Európa legmodernebb harckocsijai07:31 Rózsaszín havat vizsgálnak a tudósok az Alpokban06:56 Eltávolítják a hongkongi iskolákból az új nemzetbiztonsági törvénnyel ellentétes tartalmú könyveket
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Külföld ::

Nem találják ki, kik fosztogatják Csehország árvizes részeit...

Reklám

Idézzük a Thenews.pl lengyel hírportál cikkének (eredeti ITT) legeslegfontosabb megállapítását, rögtön a bevezetésből:

Három, az árvíz által sújtott területeket fosztogató lengyelt elfogtak. A cseh rendőrség bejelentette, három legyelt és két romát [származás egyértelműsítése az eredetiben!] Raspenavában, a lengyel határ mellett elfogtak. („Three Poles suspected of robbing flood victims in the Czech Republic have been detained. The Czech police say they caught three Poles and two Roma red-handed in Raspenava near the Polish border.”)

Hiába, vér nem válik vízzé, a cigány mindenhol cigány, egy ember alatti életforma, amit nem véletlenül üldöznek vagy egyenesen irtanak minden egyes másik országban. Árvíz idején ugyanúgy fosztogatnak, ugyanúgy kihasználják mások szenvedését, tragédiáját meg azt, hogy a rendőrök sokkal nehezebben tudják „lekapcsolni” őket, mint nálunk (gyűjtés ITT).

A hírben említett „lengyelek”, valószínűleg, származásukat tekintve, szintén cigók lehettek, mert ez az ember alatti, gyilkos, vérfertőzött életforma Lengyelországban ugyanolyan bűnöző életformájú, mint bárhol máshol. (Lásd pl. EZT és az onnan hivatkozott belgiumi gyilkosságot.)

Miben fogadunk, Kedves Olvasók, hogy a magyar fordításokból, hírátvételekből mind-mind hiányozni fog a cseh rendőrség és a lengyel hírügynökségek által is hangsúlyozott cigány származás? Hadd utaljunk pl. az MTI közismert hazugságára, amikor a spanyol sajtó által egyértelműsített cigány származást spanyolként próbálták eladni. És ez csak egy eset a sokból...

Nem mellesleg, ennyit arról is, hogy más országokban úgymond nem kötik az ember orrára a cigány elkövetők származását. Dehogynem. Mindenhol kíméletlenül megírják, ahogy az például ebből (és ezernyi másból, lásd pl. a fenti spanyol példát – vagy mondjuk EZT, EZT és EZT a finnt - és ez csak néhány a legújabbak közül...) a tudósításból is látszik. Ami nem csoda, hiszen kivétel nélkül minden egyes országban gyűlölik ezt a korcs fajtát. És nemcsak gyűlölik, hanem üldözik, kiebrudalják – vagy éppenséggel irtják. Csak mi bánunk hímes tojásként velük, és, ami még rosszabb, szaporítjuk. A jövendőbeli gyilkosainkat, hazánk szétdarabolóit, amit vannak oly szívesek nap, mint nap a pofánkba röhögve közölni (tessék olvasgatni a központi blogjukat, tele van ilyen szöveggel).

Az eredeti cikk:

Polish looters caught red-handed in Czech Republic

Three Poles suspected of robbing flood victims in the Czech Republic have been detained.

The Czech police say they caught three Poles and two Roma red-handed in Raspenava near the Polish border. At 2.25 CET the men were trying to break into an abandoned house, whose owners tried to escape the flood. The Poles are also suspected of stealing petrol from two cars.

Two of the thieves arrived in town on Sunday night to select houses for robbery after the area was ravaged by flood water that killed five in the area.
 
“We were told that flood victims’ houses in Poland have also been robbed,” Czech policeman Milan Franko told the PAP news agency.

The Czech police, together with soldiers, are patrolling the flooded area near the Polish border. Some flood victims fear to leave homes.

It is estimated that flood-generated losses in the Czech Republic amount to 4 billion Czech koruna (160 million euro). Four people died and over 1,200 buildings were flooded in liberecki and ustecki counties near the Polish border. (mg)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready